Suanda yoldayim arabayla bodruma gidiyorum 5 gun orda kalip cesmeye gecicem. Bu bolgelerde guzel yikama yapan biyer veya direk meguiars falan varmidir acaba ?Cok onemli cunku arabayi bilmedigim yerde yikatamiyorum![]()
Suanda yoldayim arabayla bodruma gidiyorum 5 gun orda kalip cesmeye gecicem. Bu bolgelerde guzel yikama yapan biyer veya direk meguiars falan varmidir acaba ?Cok onemli cunku arabayi bilmedigim yerde yikatamiyorum![]()
Turgutreiste carrefour express in orda muhteşe cocuklar var 10 tl veriyorsun yalayıp yutuyorlar dilleri ile temizliyolar çok titizler çok ciddiyim böyle güzel temizlik olamaz hemde bedavaya
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
banada lazim duzgun yikama bodrumda aslinda merkezde otogarin onundeki isiklardan asagi degil sola girince hemen ilerde istanbul 34 otopark yikama var ben hep oraya birakiyorum otopark olark ama hic yikatmadim meguars urunleri kullaniyor bugun veya yarin artik birakicam oraya gibi duzgun pek yer goremedim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bodrum merkezde turtlewax vardi, arka yolda
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
bodrum ıcınde yıkatabılıcegınız bence en guzel yer marınanın devamındakı yolda turtle wax var orası, dıger taraflardan haberım yok.
çeşmede nerdeyse yıkamacı bile yok. yani varda yalap şalap.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bodrum icin baska oneri varmi yarin sabahtan yikatmam lazim ontaraf full sinekmalzemelerim yanimda zaten adamlarin iyi uygulasin yeter
Bodrum cıkısında meguiars var ama yıkatmadım ben uzun yolda giderken hic elletmiyorum her durdugum yerde camı ve farları yıkatıyorum sonra devam,titizsen sende oyle yap dondugunde araca bakınca icin kararıyoama ilaclarsın once sonra yıkatırsın gecer gider.
su tam köşede kalan yer mi![]()
Turgut reise giderken 3 km kala sol tarfta yikama var meguars degil ama inan 10 uzerinden 10 yikamasi hatta hamak flnda var araban yikanirken sende yat keyif yap![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...beni-yika.html
zamaninda boyle bi başlik acilmis, belki isinize yarar...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
turtlewax ayni zamanda otopark gibimi yani arabami birakabilirmiyim ? Oyleyse aksam asagi niyim oraya birakirim arabayi kalabalik oluyor diye girer girmez otogarin orda parkediyorum ben yuruyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
turgutreis marinin tam karsısında birde girişinde yokustan indikten sonra yol düzlük olunca sol sırada kalan bir meg. ürünü kullanan vardı ama marinanın ordaki duruyosa orasını tavsiye ederim güzeldi
1881 - 193∞
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bodrum merkezde marina yoluna girdiğinde (bu piyasanın olduğu deniz tarafı) yolun sonuna kadar gidiyosun sağa doğru bi kıvrım var askeriye var sanırım hatta orda, ordan devam et biraz düz gittikten sonra yokuş aşağı iniş gelicek hafif ordan tekrar sağa dönüyosun yol üzerinde sağda kalıyor
CAN CEYLAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)