User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Mercedes CLC yorum??

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satışı nüfus müdürlüğünden yapılıyor. Yinede siz bi düşünün.

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı sınıfta bir Compact sahibi olarak söyleyeyim; Clc kesinlikle parasının arabası değil. 60 bin edecek ne motoru var ne de albenisi. Bir otomobilin dezavantajlarını unutturacak ayrıntıları olmalı. (Rengi, sürüş keyfine yönelik donanımları gibi). Clc'lerin hemen hepsi düz beyaz neredeyse. Bu haliyle yakın fiyattaki Golf'ten, A3'ten pek farkı kalmıyor bence.

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clc mercedesin alınacak en kötü arabası burada 3 gün kullanma şansım oldu clc 180 olarak gözümde 5 para etmez kasa olarak 204 iç olarak 203 kısaca kırma mercedese binerim derseniz tamam ama o paraları hak edecek arac değil.

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satışı nüfus müdürlüğünden yapılıyor. Yinede siz bi düşünün.
    Burası sıkıntı işte alayım Nasılsa satılır diyebileceğim bir araç değil

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol önden sanırım 80li km'lerde bi kazasını gördüm corolla ile çarpışmışlardı . Genelini bilmem de sanırım güvenlik konusunda Mercedes'in en başarısız aracı . Bunları da göz önünde bulundurmak lazım
    Eyvallah o zaman şase ve kaporta normal Mercedes c gibi değil

Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sınıfta bir Compact sahibi olarak söyleyeyim; Clc kesinlikle parasının arabası değil. 60 bin edecek ne motoru var ne de albenisi. Bir otomobilin dezavantajlarını unutturacak ayrıntıları olmalı. (Rengi, sürüş keyfine yönelik donanımları gibi). Clc'lerin hemen hepsi düz beyaz neredeyse. Bu haliyle yakın fiyattaki Golf'ten, A3'ten pek farkı kalmıyor bence.
    Teşekkür ediyorum yorumlar için clc yi siliyorum o zaman defterden

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    clc herzaman marka ve fiyatından ve model yılından bir cazibiyet oluşturuyor.. genelde böyle kestirmeden mercedese biniyim mantığında clio parasına modelli mercedes mantığında insanlar bir yöneliyor..

yönelenlerin şunu düşünmesi lazım mercedes gibi pazarı çok değerli ve pahalı bir markanın nasıl olurda bu modeli bu kadar ucuza gider.. ucuza gidiyorsa vardır bir hikmeti .. her markada bu tip tutmayan ara modelleri oluyor belli nedenlerden.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatına göre mükemmel araba , gidip o paralara clio megane kia i30 mu alsın.piyasada tutsasda tutmasada ben mercedesim diye kulağa fısıldıyor diğer tenekelere benzemez.konuda öyle mesajlar varki bana bile alman arabasını savundurttunuz ya başınıza taş düşsün emi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatına göre mükemmel araba , gidip o paralara clio megane kia i30 mu alsın.piyasada tutsasda tutmasada ben mercedesim diye kulağa fısıldıyor diğer tenekelere benzemez.konuda öyle mesajlar varki bana bile alman arabasını savundurttunuz ya başınıza taş düşsün emi
    tabiki dolu bir ceed i30 yada megane clc den kat ve kat iyidir.. bana clc nin bir artısını söyle tamam diyim

güvenlik mi mercedesin en güvensiz aracıdır ncap testi bile yoktur dışardaki bazı testlerde ncap dışı 3 yada 4 yıldız almışdır..
    tasarım bence kötü
    motor gitmiyor çok yakıyor
    malzeme kalitesi düşük
    teknoloji desen yüksek bir teknolojiside yok baz donanım var.. zamanının donanımına göre bile az donanımı var.

megane i30 ceed dediğin araçların ncap testleri 5 yıldız. dolusu tam dolu yok yok cam tavanından renkli bilgi ekranlarından a dan z ye her tür donanım var clc yi yer atar o konuda.. tasarımları gayet modern güncel ve güzel.. motorları şanzımanları en son nesil az yakan motorlar ..

Clc nin bana bir artsını söyle tamam diyim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyin yakan araç trafikte görünce kahkaha atıyorum mutlu ediyo beni tipsiz jazzla bile daha fiyakalı hissediyorum neşem oluyo resmen nacizane fikrim dış görünüşe önem vermiyorsanız alın 1 sene sonra satın ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapma darkmoon i30 un koltuguna oturuyorum uzerimden in nolur diye dizleri titriyor koltugun , bindiginiz arabalari nasil inceliyorsunuz bilmiyorum ama koltugun kumasina dokundugumda bile anliyorum kalitesizligini , linea olmuş 60 70 milyar arabayi oooOoOo donanim var diye aliyorsun almasinada gun gectikce arabanim dandikligini donanimla ortbas etmeye calistiklarini anliyorsun.dun bmw bile sayilmayan 1.16ya bindim kuzen satin almisti ilk aldiginda surdum uzun bir aradan sonra yine surdum tek kapi eşşek spec otomatik 2009 model ama gel gorki koltuguna oturdugumda bile bmwde oldugunu hissediyorsun belli bir emek verilmis arabaya.kapi iclerinden bagajdaki halisina kadar.kapida kullanilan dayamadaki kucucuk deri parcasi i30daki meganedaki tum koltuk dosemesinden pahali ve ozenle yapilmiss bu bile belliyken gidip bu arabayi sadece cok yakiyo gitmiyo diye boklayamam.gunumuz arabalarinin (benim 407 ) çoğu yol tutma katili elektronik sistemleri koyup arabanin dinamiklerine onem vermiyolar istedigi kadar esp ars osb ogs lys olsun donanim koymakla araba olunmuyor.soyledigim arabalarda dizel olmak ve tipinin fena olmamasi disinda hic bir artisi yol nama gore ne clcden nede 1.16dan. Clcnin ilk kasasiyla uzun sure yol kat etmistim mavi renk , gri ic deri ve cam tavanli bir arabaydi , o dandik dedigimiz araba bile kamyonlarin yanindan gecerken birak sallanmayi bir santim seritte oynamadan yolda gidiyor , kiraladigimiz accent blue ve i30la otoyolda giderken korkuyosun acaba hangi viyaduge girerken keşkül gibi sallanacagiz diye. Mobilden yazdim harf hatalari varsa affola

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yorumları yazanlardan en fazla bir iki kişi gidip arabayı alıcı gözle oturup incelemiştir içi kalitesiz yazanlar neye göre kalitesiz bir mercedese göremi ? belki ozaman cevap evet olur ama 60 milyara alınıcak bir arabaya göre gayet geçerli bir araç karşılaştırdığınız i30 jazz vs. direksiyonu bile tutan anlar. Motor ve şanzıman kolay kolay sıkıntı çıkartmayacak yapıda klasik zaten lpg takılıp günlük binmeye on numara araç. i30 megane vs. ile yan yana çekince piyasayı bilmeyen kimse demezki bunlar aynı para.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadım espriyi eski konu için diyorsan civic almıcam ama abi honda almadığım için mi bu takıntı
    Kusura bakma kardeşim başka bi arkadaş ın konusuyla karıştırmışım ***** yaşlılık
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapma darkmoon i30 un koltuguna oturuyorum uzerimden in nolur diye dizleri titriyor koltugun , bindiginiz arabalari nasil inceliyorsunuz bilmiyorum ama koltugun kumasina dokundugumda bile anliyorum kalitesizligini , linea olmuş 60 70 milyar arabayi oooOoOo donanim var diye aliyorsun almasinada gun gectikce arabanim dandikligini donanimla ortbas etmeye calistiklarini anliyorsun.dun bmw bile sayilmayan 1.16ya bindim kuzen satin almisti ilk aldiginda surdum uzun bir aradan sonra yine surdum tek kapi eşşek spec otomatik 2009 model ama gel gorki koltuguna oturdugumda bile bmwde oldugunu hissediyorsun belli bir emek verilmis arabaya.kapi iclerinden bagajdaki halisina kadar.kapida kullanilan dayamadaki kucucuk deri parcasi i30daki meganedaki tum koltuk dosemesinden pahali ve ozenle yapilmiss bu bile belliyken gidip bu arabayi sadece cok yakiyo gitmiyo diye boklayamam.gunumuz arabalarinin (benim 407 ) çoğu yol tutma katili elektronik sistemleri koyup arabanin dinamiklerine onem vermiyolar istedigi kadar esp ars osb ogs lys olsun donanim koymakla araba olunmuyor.soyledigim arabalarda dizel olmak ve tipinin fena olmamasi disinda hic bir artisi yol nama gore ne clcden nede 1.16dan. Clcnin ilk kasasiyla uzun sure yol kat etmistim mavi renk , gri ic deri ve cam tavanli bir arabaydi , o dandik dedigimiz araba bile kamyonlarin yanindan gecerken birak sallanmayi bir santim seritte oynamadan yolda gidiyor , kiraladigimiz accent blue ve i30la otoyolda giderken korkuyosun acaba hangi viyaduge girerken keşkül gibi sallanacagiz diye. Mobilden yazdim harf hatalari varsa affola
    2 sene yeni kasa i30 kullandım bu dediklerinin h,ç birisini yaşamadım. civic focus gibi araçların içinden kat iyi ve ferah. he dersen bi a3 bir golf veya yeni kasa 116 mı değil ama anlattıgın kadarda kötü değil.
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence gayet güzel bir araba alınır yani GrandPrix donanımlısı özellikle, ancak 59-60.000tl civarına yükselmesi enteresan 47-55 arası güzel araçlar bulunuyordu fiyatı uyguna denk gelirse düşünülür. Alternatif olarakta Hyundai Genesis Coupe bakılabilir.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten doğru ise şaka maka beğeniyorsan değerlendirilebilir:

Loading site please wait...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence gayet güzel bir araba alınır yani GrandPrix donanımlısı özellikle, ancak 59-60.000tl civarına yükselmesi enteresan 47-55 arası güzel araçlar bulunuyordu fiyatı uyguna denk gelirse düşünülür. Alternatif olarakta Hyundai Genesis Coupe bakılabilir.
    genesisler artık 80-100 bin lira barajına geldi ,bahsedilen fiyatlara kimse vermiyor

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 1.8 sport civic için o ilan fiyatını yazmaya self controlle sitenin izin vermemesi gerekiyor bence.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 1.8 sport civic için o ilan fiyatını yazmaya self controlle sitenin izin vermemesi gerekiyor bence.
    yanlış anlama ama ifade etmeye çalıştığınızı anlayamadım

fiyatı yüksek diyorsanız millet 2-3 parça boyalı,100bindekilerine 45 istiyor bence gayetde normal bir fiyat o durumda bir araç için özelliklede eskimeyen tasarımı vede seveni hastası cidden takıntılı şekidle sevebildiği için

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlama ama ifade etmeye çalıştığınızı anlayamadım

fiyatı yüksek diyorsanız millet 2-3 parça boyalı,100bindekilerine 45 istiyor bence gayetde normal bir fiyat o durumda bir araç için özelliklede eskimeyen tasarımı vede seveni hastası cidden takıntılı şekidle sevebildiği için
    54-55'e Alıp, allah korusun kaza yapıp kaskodan değeri olan(36.897,00 ₺ ki onu dahi %100 vermediklerini hesaba katın) parayı alırsanız ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.

Bir malın ederi vardır, bir de sizin gözünüzdeki değeri. Fakat hiçbir zaman bu ikisinin arasındaki fark %100e yakın olamaz ki. Hadi diyelim 2 parça değişeni 3 parça boyalısı 32-35bine gitsin aynı modelin, sizinki temizse etsin 40bin etsin.
    Instagram: mutusgarage

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mikail'e katılıyorum hayatımın en büyük hatası diyebilirim bu kadar kalitesi bu kadar berbat bir arabaya sahip olmamıştım.Zamanında 2 defa CLC Sahibi olmuş biri olarak açıkça söylebilirimki görüntü bakımından fena bir araç değil fakat motoru cidden leş bir motor.Eğer hala CLC istiyorsan GrandPrix versiyonundan alınması daha iyi olur.
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)