Arkadaşlar, kız arkadaşım için 20.000tl ye kadar araç bakmaktayız. Tavsiyeleriniz nelerdir? Otomatik olursa çok daha iyi olur fakat manuel de problem yaratmaz. Teşekkürler.
Arkadaşlar, kız arkadaşım için 20.000tl ye kadar araç bakmaktayız. Tavsiyeleriniz nelerdir? Otomatik olursa çok daha iyi olur fakat manuel de problem yaratmaz. Teşekkürler.
Legen...wait for it...dary!
Corsa, Citroën c2, micra,
Tam o fiyata 2002 clio rxt aldim otomatik kazasiz boyasiz esim gayet memnun saga sola rahatca gidip gelebiliyor tavsiye ederim donanimida yeterli...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Corsa c 1.4 comfort sizin işinize yarar tabi tek kapı olması sıkıntı değilse. 5 ay önce ablama bulduk böyle bir araba 100binde lpgli hiç bir sıkıntımız yok tavsiye ederim
1.3 cdti corsa nokta atışı olur
C1 ya da 107 tavsiye ederim . Nişanlımda vardı, ben de uzun süre kullandım cidden çok hoşuma gitmişti .
Ben de kardeşim için bakıyorum, fakat o paraya düzgün araç yok gibi bir şey.
İlla otomatik derseniz Corsa B'ler bulunuyor ancak.
Bazen tek kapı Corsa C de denk geliyor biraz fazlasına.
Loading site please wait...
honda jazz ve micra .. on numara araçlar..
bende 4 yıl vardı jazz şahane kullanımı keyifli şehir içinde pratik herşeyiyle on numara tam bir şehir içi aracı.. uzun yolda biraz sert ..
bel ve sırt ağrıları yapabiliyor.. zaten uzun yol için tasarlanmamış şehir içinde canavar.. donanımıda on numara sunroof triptironik F1 şanzıman diigtal klima v.b ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ikinci elide peynir ekmek .. satılığa koymuşdum telefonum susmadı.. bir gün sonra sattım..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İlgilenen arkadaşlara 23 e bırakırım
Muhtemelen almazsınız ama ben aldım, kullandım memnun kaldım ve şuanki aracım için yok parasına sattım...
2009 model 50bin km altında başka alternatif bulamazsınız. Parça arayacağınız zaman "clio" diye arıyorsunuz... Motorda renault yazıyor zaten, şanzımanda aynı...
Klima, abs 2hy vs var.. Eşim kullandı genelde, çok memnun kaldık.
Ben biraz ucuza vermiştim... 2010 45 bindeydi... 18e vermiştim. Bunu kesinlikle düşün derim. Benzerlerine, hatta aynı motorlu clioya falan daha fazla vermeye, km yüksek araçları almaya değmez...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Muhtemelen almazsınız ama ben aldım, kullandım memnun kaldım ve şuanki aracım için yok parasına sattım...
2009 model 50bin km altında başka alternatif bulamazsınız. Parça arayacağınız zaman "clio" diye arıyorsunuz... Motorda renault yazıyor zaten, şanzımanda aynı...
Klima, abs 2hy vs var.. Eşim kullandı genelde, çok memnun kaldık.
Ben biraz ucuza vermiştim... 2010 45 bindeydi... 18e vermiştim. Bunu kesinlikle düşün derim. Benzerlerine, hatta aynı motorlu clioya falan daha fazla vermeye, km yüksek araçları almaya değmez...
Ben alırken kriterim şuydu... Klimalı, 80bin altı, 2008 model üstü 20bin liranın altında ki araçları listeledim... Tataları falan direk eledim. Karşıma bu çıktı. İç hacmi falanda öyle berbat değil (1.90 boyum) 4 kişi için sorun yaratmayan bir araba. Bagajda muadillerinden büyük (picanto i10 vs) Buda testi...
http://www.arabam.com/otomobil-testl...-yorumlari/474
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
kia picanto derim dizelini eşime almıstım cok cok memnun kaldık ondan cok ben kullanıyordum
yakıt gıdıs rahatlık on numara
TeKS@S
İlanla alakam yok ama çok mantıklı duruyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)