katildim ben de.
sonuclari beklemedeyiz :)
Printable View
katildim ben de.
sonuclari beklemedeyiz :)
İşlem tamam
işlem tamamdır.
göründüğü kadarıyla tipik bir Tükiye örneklemi olmuş..
+1 katıldım.
tamamdır katıldım
Destek vermek için ankete katıldım. Yanlış anlama ama açıkçası bu anketteki birçok soruda objektif cevap alacağını düşünmüyorum.
İnsan yaratılışı gereği kendisi hakkında negatif davranışları saklama eğilimindedir.
Söylenenler ile yaşananlar birbiri ile uyuşmaz.
Çözdüm bende onedio testi gibi olmuş en son sizin partiniz şu diye sonuç çıkcak sandım :D
anket yapıldı selamlar
Bende katıldım ankete Makarna+kömür nerden alıyorduk :D
+1 güzel anket
katildim ben de, basarilar
Teşekkürler :)
Kesinlikle haklısınız. Bu durumda bizimde önümüzde oluşabilecek 2 tip önyargı modeli var. Birincisi Non-Response bias, ki ankete geri dönüşün/katılımın olmaması yada çok az olması durumu. İkincisi Social Desirability Bias ki buda tam olarak dediğiniz gibi kişilerin, toplumun olmalarını istediği şekilde görünmeye yada davranmaya çalışmaları. Non-Response bias ile geri dönüş alamayacağımıza, Social Desirability Bias'ı göze alarak gerekli sayılara ulaşmayı amaçladık. Söylenenleri esas almayı tercih ettik. Dediğiniz gibi yapısal bir davranış ve bunu göz önünde bulundurmaya çalışıyoruz :) Teşekkürler :)
Size bunu gösteremesekte tipik seçmen karakteristiği sayesinde biz sonucu anlayabiliyoruz :)
Teşekkürler :) Kömür yolda, makarnayı bitirdik :)
Herkese teşekkürler arkadaşlar güzel bir katılım oldu sayenizde. Yeterli sayıya ulaştık :) İlerleyen zamanlarda tekrar anket durumu olursa sizden yardım talep ederim :) Sonuçları da dediğim gibi mayıs başı gibi açıklamış oluruz :)
Doldurdum bende anket güzelmiş, başarılar.
katıldım umarım bir faydam olur.
Katıldım bende, başarılar.
İşlem tamam
Katıldım +1 umarım faydalı işlerde kullanılır.
Katıldım, anket bittikten sonra sonuçları merak ediyorum.
bende katıldım faydam dokundu ise ne âlâ
saygılar