5008 hem malzeme kalitesi hemde kullanım yönünden çok iyi bir araçtır. zaten sadece bodrumda kullanılacağı için yakıtın problem olacağını sanmıyorum.
Printable View
5008 hem malzeme kalitesi hemde kullanım yönünden çok iyi bir araçtır. zaten sadece bodrumda kullanılacağı için yakıtın problem olacağını sanmıyorum.
Bodrumdaysanız beklerim renault scenic veya dacia lodgy
Zafita Tourer ve S Max derim ben de.
Bu arada S Max'ler yenilendi. Ve yeni hali çok güzel..
lodgy bizim arkadaşın şirketinde şirket aracı 7 kişilik.. çok kötü.. ben şahsen hiç tavsiye etmem.. dacia ya öyle tepkili biri değilim ama lodgy cidden kötü..
Grand Picasso eat6 şanzıman alın. O sınıfın lideri konumunda malzeme kalitesi sessizliği iç hacmi en başarılı
2. el mercedes R seriside olabilir iyi bir secenek.
Mercedes R ye bende bir + veriyorum, 7 kişilik S serisi resmen, yada bir alternatif daha sunayım, W124 kasa Station Wagon alınabilir, onların arkada koltuklu olanları var, 7 kişi rahat binebiliyor.. Ha temizi çok zor bu satten sonra.. Ha birde 90 küsür model araba istenir mi bilmem. :)
http://static.cargurus.com/images/si...3-640x480.jpeg
Honda Odyssey ' in keşke ülkemizdede doğru düzgün pazarı olsa.
söylenmediği için bir farklı fikirde ben belirteyim uygun fiyatlı ssangyong rodius ta kriterlerinize uyar diye düşünüyorum.
5008 çok mantıklı. Yeni tam otomatik şanzumanla hiç düşünülmez alınır. Piyasası en sağlam olan araç o.
Bence bu tarz bir aracın babası Chrysler Grand Voyager. Daha sonra S-Max olabilir. Ama hem fiyat hem teknoloji isteniyorsa Grand Picasso 4x4 lük bir araç. 2007 model vardı bende çok memnundum. 2.elde değer kaybı dikkate alınmazsa sınıfında 4x4 lük araçtır.
Aslında bu seçeneği dün konuştuk abimle anlatım aracı ama daha en başında bu iki aracı elediklerini söyledi bana nedense bende üstelemedim Grand Picasso gerçekten harika bir seçenek gibi duruyor cam tavandan dolayı özellikle
R serisi evet ama araç sıfır alınacağı için zannetmiyorum o potaya asla girmezler
Eski kasa araç almazlar ama Mercedes binek serisinde 7 kişilik belirledikleri fiyat aralığında bula bilir iseler alırlar büyük ihtimal ile.
Bunuda söyliyim abime gözden kaçanlar arasına alalım bunuda :)
5008 çok iyi araç evet ama yakıt konusunda kendisini amerikan zannediyor :) niyeyse
Grand Voyager'i ekledik ama seçilirmi bilmem S-max'ında yenisinin fiyatı maşallah bugün soracam ne durumda olduğunu belirlemişlerdir belki aracı
7 kişilik 5008 var. ilgilenirsen mesaj atabilirsin.
Yeni Renault initiale yada espace sipariş verilebiliyorsa çok güzel bir seçenek. Yurtdışında gördüm çok başarılıydı.
http://www.renault.fr/gamme-renault/...espace/espace/
Merhaba;
Bugün işyerinde bir abizime Toyota VERSO aldık gayet güzel bir araç bütçeyi bilmiyorum ama seçenekler arasına koyulabilir :)