26 haziranda sakarya mevkiinde 2 kere radarı görmüştüm hızım 140-160 arasıydı. dün faturası geldi şirkete 1 tanesine kesmişler 198 lira.
Printable View
26 haziranda sakarya mevkiinde 2 kere radarı görmüştüm hızım 140-160 arasıydı. dün faturası geldi şirkete 1 tanesine kesmişler 198 lira.
Ankaradaki rizeliler olarak bizde bu durumdan baya şikayetçiyiz. Akraba ortamında 4000liraya varan ceza yiyenleri görünce son gidişimde gözüm yoldan çok tabelalardaydı :D ne yazıyosa o hızla gittm şükür ceza yemedim ancak normal hızla 10 saat olan ankara-rizeyi 13 saatte gittim. Şehirleraraso yol Ordunun arka tarafına taşınıyo o yol bitince baya rahatlicak karadeniz sahil yolu
Sagol,,,
yalnız söyle bir şey oldu e devlet e baktığımda aynı tarih ve saat te 14/04/2016 01:31 de 2 tane ceza var biri 199 tl bunu ödedim , bu gün itibari ile 412 tl lik bi ceza daha var aynı saat ve dakikada iki ceza olmamalı forumda okuduklarıma göre, sizden isteğim elime tebligat ulaştıktan sonra hangi yolu izlemeliyim , yardımcı olursanız sevinirim..
çok teşekkür ederim kendime göre düzenleyip itirazımı yapacağım,, ayrıca aynı tarihli 2 cezanın birisini temmuz 14 te gönderiyor diğerini ekim 10 unda nasıl bi iş anlamadım