Selamlar
Son 1 haftada başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istedim.
Şuan için kimseyi suçlamıyorum bunu müşt hizm görüştüğüm her kişiyede söyledim sonucunu bekliyorum
Bu konuyu sadece uyarı amaçlı açıyorum ki dikkatli olun diye
Geçen hafta salı günü 15/03/2016 saat 13:00 civarı tivibudan aradılar aylık int faturama 9,90 TL tüm kanallar açık herhangi bir taahhütte Bulunmadan kullanıp istediğim zaman iptal edeceğimi söyledirler..O gece sabaha karşı fenerbahçe maçı için Braga'ya gideceğimden tarihleri ve saatleri çok iyi hatırlıyorum bu sebeple gün içinde işlerimi toparlamak için yoğunluktan konuşamadım akşam arayın dedim..Beni saat 19:22 de yeniden aynı bayan aradı kendisine en az 5 kere herhangi bir taahhütte bulunmayacağımı ve istediğim an iptal edeceğimin teyidini aldım hepsini onayladı.Bende durumu anlattım kurulum için 21/03/2016 pazartesiden önce gelmemeleri gerektiğini belirttim
21/03/2016 pazartesi günü arkadaşlar geldi işyerinden çıktım eve gittim karşıladım kurulum yapıldı açtılar imzalanan evraklar vs vs.Bu arada gelen arkadaşlara da bakın herhangi bir sözleşme taahhüt yok dimi istediğim an iptal ederim dedim evet dediler peki dedim bu kadar evrak neden? Abi bunlar olmadan iptal sonrası ekipmanları teslim edemezsin sakın kaybetme bunlarla gel dediler peki dedim
Film dün gece başladı
Ok spor kanalları açık hastasıyız aynı anda digitürkte kullanıyorum sorun yok ama sinema kanalları çok gereksiz 3 gecedir richie rich oynuyor sırayla kanallarda ve adını sanını duymadığım esrarengiz aptal saptal filmlerdedim ki ben bunu geç olmadan iptal ettireyim zaten UEFA dan elendik aradım tivibuyu durumu anlattım ilk şok cevap iptal edemezsiniz 24 ay taahhütte bulunmuşsunuz oldu.Hanım efendi bir yanlışlık var açın şu tarih şu saatteki konuşmaları ses kayıtlarını dinleyin dedim şok 2 ses kaydı yok konuşmalar kayıt altına alınmıyor
sonrasında şok 3 siz pazartesi günü yüz yüze sözleşme yapmışsınız dendi ve buna da itiraz ettim sözleşme denilene kağıdı okudum asla böyle bir ibare yok kendisi ekrandan bakacağını söyledi oda bulamadı şikayet oluşturalım dendi ok dedim işi yargıya taşıyacağımı üzerine bastıra bastıra söyledim ve kapattık..hemen servisi aradım baktım saat 21:20 tabi doğal olarak kapalı.
15 dk sonra 2 mesaj şok 4 mü oldusayın müşterimiz tivibu üyeliğinizi iptal etmekten vazgeçtiğiniz için teşekkürler
![]()
hemen yeniden aradım bu sefer çıkan hanımefendiye konuşmaların kayıt altına alınıp alınmadığımı sordum.Alınıyor bilgisini aldım.Tekrar sordum ben aradığımda da siz aradığınızda da alınıyormu dedim evet dedi.Sonrasında aynı durumları anlattım tarih saat verdim ve 15 dk önce iptal bölümünden konuştuğum hanımefendinin adını verip o konuşmanında dinlenmesini o konuşmada bana konuşmaların kayıt altına alınmadığı bilgisini verdiğini bu durumdan da şikayetçi olduğumu belirttim.Yaklaşık 15 dk telefonda konuşup harf harf şikayetimi belirttim.
Sinirle sabahı zor ettim parasında pulunda değilim ama alenen dolandırılıyorum30 TL aktivasyon ve 60 TL kurulum bedeli faturası çıkarmış bunları almamışlar benden.Dedim ki değil 100 TL 10,000 TL de olsa bunu iptal edeceğim ve 10 senede sürse mahkemelerde sürüneceğim dedim
Konu çok dağılmasın 15 dk önce ilgili teknik servisi (bana gelen) aradım ve kurulum yapan şahsı istedim durumuda anlattım tabi cevap; bugün servis elemanlarımı yok efendim dedi.Hanım efendi bu kadar yoğunuz dendi eve girip çıkmaları 10 dk yı geçmedi nasıl olmazlar dedim cevap; işten ayrıldılar oldu
Bana açık adresinizi verimisiniz oraya geliyorum nasıl işten ayrılmışlar dedim eeeee ıııı şey işten ayrıldılar ama sonu ayrıldılar o yüzden yoklar olduHanımefendi ay sonu gelmedi lütfen ilgili beyin numarasını verirmisiniz dedim yetkim yok dedi
(bu arada amk iphone...samsung neredeyse 1 hafta geçmişin numaralarını tutardı iphone 2 gün geri dönemedi)
Hanımefendi o kişiyi arayın beni arasın numaram sizde var dedim hala ne arayan vaar ne soran.
Gün içinde şirket avukatımıza konuyu aktaracağım.Bu konuyu açmamda ki sebep aman diyim herşey kayıt altında olmasına rağmen kendimden %100000000000000000000 emin olmama rağmen hala meeeletme peşindeler.Bu tarz sahtekarlıklara gerek varmı bir kurum bukadarmı küçülür şaşkınlık içerisindeyim
Bilginize