6s plus'u tax free alırsan 515 pound a geliyo (16gb), 2079 lira :).
Printable View
6s plus'u tax free alırsan 515 pound a geliyo (16gb), 2079 lira :).
Tarkan abi kusura bakma, hazır telefonla ilgili konu açmışken bende bir şey sormak istiyorum.
Avrupa 'dan dönüş yapacağım, 3 tane kapalı kutu cep telefonu (iPhone) getirsem gümrükte sıkıntı yaşar mıyım?
evet 6s plus zaten 3200 tl den başlıyor ülkemizde aslında güzel ticaret olur
bolcana jaguar parçası alabilirsin çıkma.. orda bedava burda altın değerinde.
yok dostum ya ben ticaret yapayım demiyorum :D
Jaguar parçası alıp burada satacak adam kovalamak 100 de 100 bile kazanacak olsam girmem.
Benimki zaten oradayken kendime uygun fiyatlı bişeyler almak. Bu sayede zaten harcıyacağım para ile daha kar elde etmek. Telefon zaten illa alıyoruz. Cuprama far alıcam burada çok pahalı. z 4 üm 2 koltuk arası bakaliti kırık onu buldum alıcam. Birde havalandırma menfezleri vs (zaten bunlar türkiyede yok)
o zaman aracının sağlam bir eksik listesini çıkart ordaki çıkmacılar çok uygun .. ben rangelere bendeki jaguara çok sık parça aldığım için kanki oldum hepsiyle.. olmıycak parçayı buluyorlar.. seri nosunu bilmediğin bir parçan varsa motorda falan olur fotosunu çek hemen buluyorlar kataloglardan.
Ben ıraktan enişteme aldırdım 6s 16gb. 1880 tl+140tl kayıt. Uluslararası garantisi olan model. 1 sene de garantili. 2020'ye geldi.
Şuan 2975 apple storede peşin fiyatı.
UK spec araçların farları Türkiyede kullanılamıyor, ışık kırılımı tam tersi olduğundan illegal. Araba buluşmalarına denk gelirseniz çok çeşitli parçaların satıldığı pazarlar kuruluyor uygun fiyatlara. Bir de "breakers" denilen hurdacılara gidilebilir.
Genel olarak araba parçası ve kıyafet alınabilir. Türkiye'den pahalı genel olarak.
Kıyafete ben de 2 ay önce gittiğimde bakmıştım ama bi esprisi yoktu.
Türkiye'de bulunamayan Uniqlo'ya gidebilirsin ama. Makul fiyata güzel montları var.. Özellikle slim montlar epey başarılı
Abi elektronik ucuzsa led ampulun iyisinden kalitelisinden kovalanabilir.