Arabacilik=Issiz gucsuz basi bos, Sanayiden cikmayan (isi gucu orda degil yancilik yapan), Gereksiz ipsiz sapsiz tipler bence kimse alinmasin ustune, Araba tutkunu olmak modifiye sevmek ayri ama kim gorduysem arabaci diyen kendine it kopuk..
Printable View
Arabacilik=Issiz gucsuz basi bos, Sanayiden cikmayan (isi gucu orda degil yancilik yapan), Gereksiz ipsiz sapsiz tipler bence kimse alinmasin ustune, Araba tutkunu olmak modifiye sevmek ayri ama kim gorduysem arabaci diyen kendine it kopuk..
Arabacılık= kullandığı arabası ile, (otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, ticari taksi) evine alılesıne ekmek götüren, bu araç ile hayatını idame ettiren, ve bu mesleği artık benimseyip geleceğini bu iş kolu üzerine kuran kişilerdir Arabacılık yapanlar.
Kolay bir meslek gibi de görünse, kolay değildir. Taşıdığı yük,yolcu yada çalıştırdığı arabayı borç ile almıştır, ödemeleri nizami yaparken her an motor su koyverebılı, yada bir trafik kazası yapabilir, bir kaç hafta yada bir ay bu yüzden işsiz kalabilir ve borçlar birikir. Stresli ve zor bir iştir arabacılır.
Günümüzde anlamı bozulan bu meslek adı, şimdilerde apacılerın ağzına sakız olmuştur, lakin öyle kolay değildir Arabacılık.
bi keresinde denk gelmiştim, internette çok güzel fotoğrafları vardı, tesadüfi karşılaşınca aracın yanına gittim, heryeri çizik içinde, marşpiyeller vs.
her farklı araç paylaşımında TR'de tek, yok böyle bir güzellik,değişensiz kazasız, gibi başlıkları oluyor, bazen diyorum ki kendi kendime, herhalde üretici fabrikasında bu kadar nadide parçalar yoktur, bunlara yorum yapan tayfa da genelde 12-15 yaşlarında çocuklar oluyor, maşallah,kral vs diye uzuyor gidiyor yorumlar. Hatta kendi araçlarının fotoğraflarını vs atıyorlar yorumlara.
Gel gelelim bırakın bu tür şeylerden rahatsızlık duymayı, insan bu tayfadan dolayı soğuyabiliyor, ben soğudum şahsen :) Evet arkadaşlar bu marka ne yazık ki Bmw