ünal turan haruna bakarak eliyle napıyor öyle :hehe:
Printable View
Bunlarında ne g.tünü kaldırdılar ya piyasada :mad: Bazen denk geliyorum nette. Öyle yorumlar yazıyorlar ki utanmasalar altına yatacaklar...
Ferrari ne iş ?
Kim ne derse desin. Adam Şahin ile başladı bileğinin hakkı ile F430 aldı.
Tarzı tavırları felsefesi hiç bana göre değil ama güzel bir kanal yakaladı oradan yürüdü gitti. Helal olsun.
:hehe: ahahahaha
Almanya'dan arkadaşlar geldiğinde İstanbul'a gezmeye gitmiştik. İlla Ünal Turan ile tanışmak istiyorlardı.
Bubble Cafe'ye gitmiştik ve kendisi bir arkadaşının doğum gününü kutluyordu. Kutlama bittikten sonra yanımıza geldi en az bir 10dk sohbet ettik sonra kapalı otoparka götürdü bizi.
Tüm araçları gösterdi, çalıştırdı vs.
Çok samimi ve iyi davrandı bize.
Yaptığı işlerin çoğunu beğenmiyor olsamda şu an kendisi sosyal medya aracılığı ile ciddi mesafe kat etti. :)
Bileğinin hakkıya patlak arabaları gazlayıp yine bileğinin hakkıyla F430 alsa ne olur almasa ne olur. Yazık ne desem boş.
Özgür çok seviyor o ayrı @Low-Rider :hehe:
Millete patlak arabaları itekleyerek para kazanan adama bileğinin hakkıyla aldı diyenler, yolsuzlukla dolandırıcılıkla hırsızlıkla misal bentleye porscheye binen adama da sevgi ve saygı duyarlar.
Dolandırıcılığın alt limiti üst limiti yoktur.
Her türlüsü yapılmamalıdır.
Ülkede kriz var diyorsunuz Bağcılar Ferrari'ye biniyor...
Sanırım bana bu cümle.
bu adamın kazalı bakımsız arabalar üzerinden modifiye yaparak sattığını herhalde bilmeyen yoktur. He eğer km düşüp veya aracın geçmişini gizleyip sorunlarını saklayıp makyajlayıp millete çaktıysa o zaman ondan mal alanlar hesabını sorsunlar.
Bu kadar medyatik birisinin buna cesaret edeceğini sanmıyorum. Anında aforoz ederler. Gördüğüm kadarıyla bu adam bir araba aldığı an ve modifiye ederken yaptığı adımları olarak sürekli paylaşıyor. (muhtemelen izlenme tıklanma gelirleri için) buna rağmen araba alınıyorsa alanın da rızası var demektir.
Öncelikle direk kimseye bir şey söylemedim.
Bunun te zamanında yaptığı ticariden çıkma jettayı, gök mavi sciroccoyu vs bilen birisiyim. Daha bu sene instagramdan para atın diye paylaşım yaptığı, sonra bir şey yok aramızdaki hainleri ortaya çıkardım gibi daha da saçma bir paylaşımı gördüm, çünkü gösterildi bana.
Tamamen ayrı bir başlıkta ise, ben böyleleriyle zaten ticaret yapmam, alan almış satan satmış ne kimseye aracı oldum ne de para benim cebimden çıktı, o yüzden bana ne.
Benim söylediğim tek şey, ülkede az bir şey para yapan gösteriş yapanın geçmişinin bir anda unutulması. Ben bunu sevmiyorum. Ben sevmiyorum diye kimse de buna dikkat edecek değil, ben ağa da değilim paşa da değilim çünkü.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
Bu konuyu ben mı acmısım hzushau
Cuma lambo gelıyor dıyordu en son :p
Bu uzaklaştırılan arkadaş şu anda @RedEdition34 nickine sahip üye olabilir mi? Öyle bir gönderi hatırlıyorum arkadaşın scirocco konusundan :soru:
Avatar plaka sankı 34 le bıtıyor gıbı geldi, maltepe de gorunce heh dedım buymus :p
https://i.hizliresim.com/mTxVg8.jpg
gerçekmi i ?
WP grupları video ve fotolarla dolu.
bi lastik reklamı da dönüyor. Ancak araç üstündeki lastik başka bir şey gibi.
gerçek mi acaba ? reklam mı acaba ? yeni nişanlanmış eşine reklam mı kasıyorlar ? tartışılır
Kimseye bir şey olmadı demiş,
Öncelikle olay gerçekse geçmiş olsun umarım akıllanır...
Otomobil camiasına verdiği zarardan ötürü de şunları eklemek içimden geldi ;
Marzet ki hiç patlamadık diyerek hatasız, zevkine renk değişikliği olduğu için komple boyalı Ferrari'miz hayırlı olsun
instagram hesabında paylaşım yapmış ve aracın kazalı fotoğraflarını koymuş.
https://i.hizliresim.com/njyzaqr.jpg
https://i.hizliresim.com/nkxfn1f.jpg
Kaza anına ait videoda var dolaşan sesler vs geliyor
Bu Ferrari'ye sanayide yay kesilmişti değil mi? :D
Bende kendisininden çok haz etmem ama yazılana çizilene dikkat etmek lazım, en nihayetinde ciddi bir kaza. Kendi çapında amacına ulaşmış ve hedef kitlesini yakalamış bir insan. Paranın bu kadar zor kazanıldığı bir zamanda böyle maliyetli bir hadise kim olsa çok yara açar. Allah kolaylık versin en azından mali kayıpla kurtarılmış.
Lastiği patlıyor videoda muhtemelen lastikler bitik diye düşünüyorum
Ben video yu izlerken sağ ön ya da arka lastik patlıyor gibi hissettim araç hemen sağa çekme yaptı çünkü.
Hız da sanıyorum 200+
Öyle bir hızda hele tünelde yapabilecek pek birşey yok. Yapılacak tek şey tüneldeki diğer insanları ve kendi canını da düşünüp o hızlara çıkmamak.
Sağ şeritte ailesiyle 90 la giden bir araca çarpsa olacakları düşünmek bile istemiyorum.
Geçmiş olsun ama bu kazada kimseye bir şey olmaması ders alınması gereken bir uyarı gibi.
Umarım kendisi de gerekli dersi almıştır.
Takıp ettıgım bıri değil,vıdeolarıda benım tarzım degıl fakat çok geçmiş olsun. Çok ucuz atlatılmış bır kaza
Allah hıcbırımıze yaşatmasın.
7.800- 8.000 devır 7.vıteste yoldan cıkıyor hız 300 km +
Severiz sevmeyiz bende takip etmiyorum arada keşfet'e düşünce görüyorum kötü konuşmamak lazım
Ama büyük bir kaza geçirmişler çok geçmişler olsun giden trilyonlar olsun mal olsun
Gerçekten çok ucuz atlatmışlar
Konuşulduğu gibi lastik o markaysa (hiç duymadığım marka) lastiğin önemine kendimize ders çıkarmalıyız çıkma geçmiş tarihli adı şanı belli olmayan şeyler takmayalım.
Büyük bir kaza atlatılmış.. Lastiğin markasının ne kadar önemli oldugunu burda tekrar görmüş olduk. Michelin ve Pirelli kullanmak en iyisi. Adamlar bugattiye lastik üretiyor. AR GE çalışmaları çok üstün..
Yanlız söylemeden geçemeyeceğim araç bu yüksek süratteki kazaya rağmen yaşam alanını çok güzel korumuş.
458 de monokok şasi var mı yok mu bilmiyorum ama kokpitin sapasağlam kaldığı görünüyor.
Video dan da anlaşılan burunları dahi kanamadan araçtan inmişler. Ferrari boşuna Ferrari değil yani.
F1 teknolojisinin yansıması bu araçlar, böyle durumlarda daha çok anlaşılıyor sanırım.