farların özellikle dirsek ve arkasındaki ayakları tırnakları tamir edebilicek bir yer bilen varmı..
farların özellikle dirsek ve arkasındaki ayakları tırnakları tamir edebilicek bir yer bilen varmı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Buldum tellerini bir arıyım sağol.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
kimse açmadı teli sanırım orası far temizleme mercek falan yapıyor tamirat yapmıyor.
Maslak Alfa nın yanında bi dükkan var adını şimdi hatırlayamadım ben orda yaptırmıştım kırık far ayaklarımı gayet iyi olmuştu
2.kısımdaki maslak alfama mı yoksa 1.kısımdaki milano mu.
sağolun not ettim
http://www.fartemizligi.net/index.html
geçen böyle bir siteye denk geldim ama işçilikler nasıldır bilmem. Eğer kırık parça duruyorsa herhangi bir plastik kaynağı yapan yer halledebilir belki, far tamircilerinden önce kaportacılara gösterseniz daha uygun maliyetlere çıkabilirsiniz sanırım.
Bostanci sanayi farci cihan isciligi de fiyatida kendisi de on numara
Abi ayaklarin gorunmeyen yerdeyse kendin onarsana,
Biraz tel, plastigi eritip teli doldurmak icin lehim tabancasi, silikon ve japon. Japona tuz ve sigara kulu ilede eslik edersen 10 numara olur. Sonrasinda istege tabi boya zimpara yapabilirsin kanimca.
Ben sahden sislerimin ayaklarini boyle onardim. Hatta yarim arkadan 1 arka kapak yapmistim.
TR - B13
1. sanayide çıkmacı nazim var işçiliği çok iyidir ve her türlü çıkma parçayıda bulabilirsin
0535 236 17 20 mehmetten aldım numaranı dersen ucuza halleder
arkadaslar bende corolla aracım ıcın cınden lexus modelı tup led arka stop takımı aldım. evde nasıl olduysa sag stop ucundan kırılmıs. parcaları yanyana getırdıgımde bellı bıle olmuyor. nerde nasıl yaptırabılırım_? japon ıle tuttursam ılerıde yıkama esnasında atar mı ?
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
numaraları not ettim ilgilenicem sağolun.. ayaklar zaten tamir görmüş bir şekilde duruyor ama eğriti duruyor tutmuyor ..
topkapı teknık oto da FARGÜN var.. çiftini 300 e yapıyo.. subaruma yaptırdım bi sıke benzemedi.. ama diğer araclara yapmıs guzeldı.. ınternetten bulursun telefonunu arabasına göre fiyat cekıyo dayı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)