ios kullanabilsem iphone derim. (üşengeçlik)
herşey donanım değil. ios android e göre hala daha az kaynak kullanarak daha stabil işliyor.
ben androidden dolayı z5 derim.
Printable View
ios kullanabilsem iphone derim. (üşengeçlik)
herşey donanım değil. ios android e göre hala daha az kaynak kullanarak daha stabil işliyor.
ben androidden dolayı z5 derim.
Yakinda 7 cikicak. Biraz daha bekleyin en azindan diger telefonlarin fiyatlarinda azalma olur.
Hala blackberry kullanan var mi bilmiyorum da ben gene sormus olayim :)
Note2 var suan bende yavas yavas sinyal vermeye basladi yakin bi zaman da gidici. Bi tane kayitsiz blackberry var evde. Suanlik maddi durumum adam akilli bisey almaya musait degil. Uygulama durumu ne alemde bblerin kullanip yardimci olan varsa sevinirim :)
iphone'nun fiyatı düşmez şu android denen meret biraz daha stabil olsa birde sürekli güncelleme yapmasa uygulamalarda ne güzel olurdu. L735 kullanıyorum kızkardeşimin a9'undan daha stabil ama donanım olarak ve mağaza açısından artık memnun etmemeye başladı g4'e kafam gidip gidip geliyor ama kronik sorunları var işte...
benimde emektar 4s imi emekliye ayırma vaktim geldi telefondan da pek anlamam tavsiyeler nelerdir not usa danda alma imkanım var
Samsung J7 1100TL gibi bir fiyatı var, o fiyatlara alınabilecek mantıklı telefonlardan.
G4 dist. garantili alırsan sorun olmaz. Ben ith. garantili aldım 4 aydır sorunsuz kullanıyorum. Ara sıra sıkıştırınca cihazı sağlam ısınıyor, riske atmamak için batarya çıkartıp bekliyorum.
Tek artısı kamerası öyle ahım şahım bir cihaz değil emin ol. gm 4g den geçtim buna, aynı uygulamalar ile kullanım açısında hissedilir bir fark yok bence.
Kağıt üzerinde çok fark var var gibi görünüyor. Ama ne zaman sorun yaşarım düşüncesi ile telefon kullanmak çok can sıkıcı.
ith. garantili alacak olan varsa almasın, hiç biri kabul etmiyor kullanıcı hatası diyerek reddediyorlar.
4s sonrası j7 37 ekrandan 106 ekran tv ye geçmek gibi olur heralde 2 katı falandır ama j7 ciddi anlamda tam bir f/p ürünü.
S3 kullandıktan sonra samsung-android telefona tövbeliyim :D
iPhone her zaman daha stabil ve kullanması daha rahat gelir bana.
Fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok ama android telefon alsam nexus alırdım herhalde. Versiyon yükseltmede daha avantajlı olduğu söyleniyordu.
Note 3 var memnunum şimdilik şarj olsun, kamera olsun, kasma da yok
kısaca şöyle yazayım iphone 6 plus aldım gecen sene eşime kullanamadı gittim lg g4 aldım arızalıydı ses geç gidiyordu sıfırına verdiler gelende arızalı idi yine sıfırını verdiler. Malesef ki oda arızalı idi:) sıfırını vermediler cihazda hiç birşey yok dediler hakem heyetine verdim para iadesi aldım. gittim iphone 6splus 64gb aldım şimdi mutlu ve hzurluyuz.
bundan önce note 2 vardı bende buarada bende iphone gectim. Şerefsizler 4.3 e kadar güncelledi sonrası yok etrafımda bakıyorum hala iphone 4s e güncelleme geliyor.
Bende iphone karşıtıydım ama iphone canmış.
Abi iphone çok iyi güncelleme, tasarım, stabillik konusunda ama donanım olarak aynı fiyatta ki telefonlara bakarak bir çıta altta kalıyor hep. Mesela batarya, ekran çözünürlüğü ve kamera gibi, birde çok pahalı olması cabası. İphone alan adam zaten işletim sistemine para veriyor gibi bir şey, bende lumiayı o yüzden almıştım işletim sisteminden dolayı ama şuan donanımı ve marketi yetmiyor.
@aykutsafakyaman
ben bb q10 kullanıyorum 3 yıldır, uygulama yonunden de hicbi sıkıntı cekmiyordum. taaki 2 hafta once whatsapp tan bi uyarı gelene kadar. 31aralık 2016 tarihinden itibaren destek vermeyecegini soyledi bana.
sizin elinizdeki model hangisi? eger yeni cıkan priv ise korkmayın, android o.
5s kullanıyorum ekran kucuk gelıyor aartık hala karar veremedım 6s mı alsam yoksa note5 veya lg g4 mu kararsızlıgı var
9780 çok akıcıydı. Mail + whatsapp yeter diyenler için tek alternatif bence. Artık uygulama çöplüğüne döndü marketler. =) Benim tertemiz vardı bir tane akıllı teleeofna takasta kullandım. Pişman oldum bb yi verdiğime =)