orj varex al kafan rahat olsun.. Ben orj varexden çok memnunum... kapattıgında ise sıfır ses..
Printable View
orj varex al kafan rahat olsun.. Ben orj varexden çok memnunum... kapattıgında ise sıfır ses..
ya çopur yücel usta ya da koç nevzat usta. benim tercihim çopur olurdu.
140'lık leon Fr için milltek catback tavsiye ederim.
Ben Tsı larla çogu zaman pek haşır neşirim iş gereği.
1.2 Tsı Jetta orta iptal ile yine 1.2 tsı jetta sadece dp li arabaları yürütünce fark olmuyor .Süre alınca iyileşmeleri veya geriye düşmeleri net bi şekilde görebiliyoruz.
Araçların birinde 18 birinde 17 jant varken beraber yürümeleri birinin hızlanıp diğerinin geride kaldığını göstermez malesef.
Eğim, Rüzgar , Tünel, Erken vs vs gibi koşulları bilmiyoruz.
Ayrıca ben sadece varex için söylüyorum, varex tsı geriye düşürüyor. 10 kadar arabaya takıp söktük..
Downpipe komple 60lık boru varex ve stg2 yazılım yapmıştım. DP kesinlikle arabayı geri düşürüyor , sanki 3 te 4 te doldurmuyor gibiydi. Tavsiyem: orta ve sonu iptal et düz boru çek. Sakın orj varex alma, ben hem 3farklı orj, hem bursa işi, hem adana işi kullandım. Orj varex sesi kesmiyor bide FR da sona varex koyucak yer yok, ben gibi ortaya varex koyabilirsin.
Setupluk bişe de yok orta iptal son orjinal. bu kadar.
Orta ve son iptali yaptık egzoz ucunu büyüttük ses istediğimizin 2 katı güzel oldu. Koç egzozda yapıldı