Beni aradıkları zaman yazdıgımı sorduklarında İlan acıklamasını okudunuzmu diyorum hayır diyenlere okuyun o zaman diyorum, evet biraz diyenlere iyi okuyun, evet okudum diyenlere neden soruyosun o zaman kardeşim diyorum..
Printable View
Beni aradıkları zaman yazdıgımı sorduklarında İlan acıklamasını okudunuzmu diyorum hayır diyenlere okuyun o zaman diyorum, evet biraz diyenlere iyi okuyun, evet okudum diyenlere neden soruyosun o zaman kardeşim diyorum..
kaporası alındı ıle bılmem ne zamana kadar opsıyonlu olan ılanlar var
Bazıları ciddi adam arar mantığında bazısı ise işin çakallığında...
Araba 5 parça boyalı, çekmiş güzel fotolarını efekti de basmış araba yanıyor ama aramadan anlayamıyorsun tabi...
Kardeşim yaz arabanın hatasını kusurunu ona göre arayalım vaktimizi çalma değil mi? Yok ama işte illa itlik köpeklik peşindeler.
Ben üşenmedim tek tek yazdım misal :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2402477/detay/
detaylı küfür için iletişime geçin :D
Ya garip bir milletiz şuan sitede iki ilanım var biri jant diğeri ise araç.Bildiğim her şeyi yazdım.Jant için msj yoluyla pazarlık yapıyor,olacak rakamı veriyorum detayları anlatıyorum (ilanda yazmasına rağmen) neyse sonra şu kadar nakitim var e banane ben sanki çek senetle şu kadar nakit bu fiyat diye bildirim demi bulundum.
Araç için takas gönderiyorlar uyana da uymayana da geri dönüş yapıyorum ki karşımdakine saygısızlık olmasın.Karşı tarafın aracının aynısı hatasız boyasız 58 e ilanı var bana 4 parça boya km olarak yüksekte olanı 68 e çakmaya çalışıyor.
İşin özü herkes bir yol tutturmuş.Kim kime saplarsa
Benim asıl ifrit olduğum 'aracın muhtelif yerlerinde boya vardır.' cümlesi muhtelif yer neresi ? aracın kaportasında muhtelif diye tabir edilen bir bölge mi varda biz bilmiyoruz
geçen aynı modeline baktık o bundan daha iyi o bile bu kadar istemiyor.
piyasası bu değil ıvır zıvır...
Alıyorsan al almıyorsan alma.
Ben eski aracımı satarkan her pazarlık teklifinde fiyat 100 lira daha artacaktır yazmıştım.
bu sefer de kimse aramamıştı :D
Arabamı satarken her ayrıntıyı doğru dürüst yazmıştım, yağ değişim kmlerinden, baskı-balata-triger vs. değişimlerine kadar. Fiyatım da yalan yok yüksekti piyasadan, satmak istemiyordum.
Ona rağmen telefonum susmadı, her arayanın ilk sorusu "boya var mı?" Hepsine açıklayacağıma abi ilanı aç, oku aklına takılan, kafanda ki sorulara cevap açıklamada yoksa arayıp söyle bana diyip kapatıyordum.
Yazıp uğraşssan 2 sefer telefon ile muhattap oluyorsun, önce arıyor soruları soruyor, söylüyorsun yazdık oraya hepsini bir zahmet ilanı okuyuver be kardeşim diye, ilanı okuyor bu sefer pazarlık için arıyor.
Telefon ciddi ciddi susmadı.Sonra ilanı yayından çektim,arabam.com'a koymuştum oradan çekilmiyormuş sanırım, hala arayıp soranlar var üzerine 75 bin km geçmiş arabanın.
Araci satiyor musun dİye merak edenler vardi. Buyrun artik satilik...
ben de aksine boş beleş muhabbetlere yer vermemek için ilanda telefon numarasını gizli tutuyorum
ve ilan açıklamasında tüm seceresini yazıyorum ki soracak soru kalmasın, ciddi alıcı da sadece almak için arasın..
öyle de oldu. mesajla numaramı aldı usulünce pazarlığımızı yaptık satışını verdim.
Arabada hata olmasa kocaman yazılır BOYASIZ-DEĞİŞENSIZ diye. araba ne kadar güzelde olsa "detaylı bilgi için arayın" diyenleri aramıyorum :)
Geçen sene Anadol satıyorum.Adamın biri sordu boya varmı diye.Ulen araba polyester.Araba 2 sene güneşte kaldı mı kremsiz kalmış amele eli gibi çatlıyor.Araba 2 kez komple boyanmış ben 2. sahibiyim dedim.Bu arada fiyatta 5500 yazıyor.Kazalı o zaman dedi.3000 vereyim dedi.Hafif küfürleştik.2 gün sonra arabayı aldı.:D
Bazı trollcülerde detaylar telefonda verilecektir deyip, telefon numarasını kapatıyorlar :D
Bende ilanda herşeyini yazdım ona rağmen hala telefonda soruyorlar boya varmı değişen varmı diye. Diyorum açıklamayı okudunmu bak o kadar vakit ayırdım yazdım herşeyini diye yok gördüm aradım okumadım diyo. Oku öyle ara diyorum bozuluyorlar. 2 kişiyi tersledim öyle şimdi arayan yok :D :D küstürdük.
ben 3-4 parça boyası vardıra ifrit oluyorum. Neresinde kaç para boyası var yazsana açık açık. Ben öyle yazana tavan hariç komple boyalıdır gözüyle bakıyorum. İnsan bilmezmi arabasının kaç parçası boyalı diye. Alırkan çıtaların aynaların boyasına kadar bakarlar satarken 2-3 parça boyalı işte. bizde yedik.
arayıp konusmak sormak varken 2 satır kelime okursa ölür bizim milletin çükü düşer günaha girerler mazallah.
Kimiside,
orijinal boya,
kazasız değişen yok diyor, telefon açıp konuşunca araçta 2 parça lokal boya oluyor :D