User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Motorsİkletİ Çalinanlar baksin !!!

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Motorsİkletİ Çalinanlar baksin !!!

DEPO BASILDI ONLARCA MOTOR PARÇALANMIŞ OLARAK BULUNDU.... LÜTFEN YAYALIM MOTORU ÇALINAN ARKADAŞLARIMIZ GÖRSÜNLER..

Kucukcekmecede Kenan Yesilgul isimli sahisin deposunda bulunmus parcalar var sase si olanlara ulasilmis ancak suziki burgman, cbr1000rr, ducati 898, r1, fazer vb. Grenaj parcalari var onlarin sahiplerine ulasilamiyor motoru calinmis kisiler otohirsizlik masasina bas vurabilirler bilginiz olsun.

facebook link: https://www.facebook.com/permalink.p...29&pnref=story

benim 1000rr ım çalındı ama resimlerde gözükmüyor benim renkte grenaj falan. bir depo daha biliyorum o adamıda ben şikayet edeceğim. lütfen bu konuda duyarlı olalım böyle bir depo falan görürseniz şikayet edin sonuçta çalışıp para kazanıp alıyoruz. burda 500 lira için konu açılıyor motorun ne kadar ederi belli ! şüphelendiğiniz depolar var ise lütfen şikayet ediniz üstüne basa basa söylüyorum . para kolay kazanılmadığınıda biliyorsunuz.
    SENSİN.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kucumsedıgınız 500 lırada ıyı para.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kucumsedıgınız 500 lırada ıyı para.
    500 lirayı neden küçümsüyeyim yav akıl var mantık var !

500 lira için konu açıyorlar motor hırsızlığı konusu açmamda sıkıntı olmaz demek istedim siz anlayamadınız galiba
    SENSİN.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aslında şu konu bile motor alıcaklara yol haritası olsun. aklını kullanana..

bakınız hırsızlar öyle her motoru çalmaz çünkü ticaret amaçlı çalışıyorlar zevkine gezip atmak amaçlı değil bu işden tabiri caiz ise haramda olsa ekmek yiyorlar.. Kısaca pazarda parçası en çok aranan ve tüketilen parça talebi gören motorları çalıyorlar..

Yukardaki marka ve modellerde demek ki hırsızların çok talep ettiği modeller motor alırken bunuda göz önünde bulundurmak lazım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu fotoda yatan parçalarda kaç kişinin alınteri-emeği var. Onun bunun biri gelip çalıyor... Belki yıllarca bulunamayan motor vardır yukarıda. Hırsızlığında bir adabı olur ama bu ülkede bildiğin ticarete dönmüş, hangi motor-parça revaşta onu çalıyorlar. Sektör olmuş resmen.Vallahi yazık ya, adam gibi bir yaptırım olsa yapabilir mi bunu şerefsiz herifler. İlahi adalet olmasa çatlardım harbiden, bu dünyadakiler boş.

İnşaAllah bulursun abi sende motorunu.
    MR.EVO53

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aktif bir motosiklet sürücüsü olarak Cidde'n şu konuları görünce acayip Can'ım sıkılıyor.Motorumu 1 geceliğine sokağa park etmek zorunda kaldım ve o gece sabaha kadar uyuyamadım.Abartmıyorum sabaha kadar belki 100 kere balkona çıktım.O dönemde arabam 12 bin TL motorum 25 bin TL idi o kadar çok seviyordum motorumu tamamı krediydi :-) uzaktan bakıp seyretmek bana yetiyordu.Motosiklet kullanmak sürmek bambaşka Bi duygu inşallah çalınan arkadaşlara Bi faydası olur bu konunun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)