38 e mito olsa 1.4T havada kapacağım :)
Printable View
Uzun zamandır şu ilanı da takip ediyorum fiyatı düştü evime de çok yakın yerde sizce nasıl?
5.20i
Bakım kağıtları haricinde extra hic birsey yok. Cift cam sana her zaman problem çıkarır. Ne cam kaldirma halatini bulursun ne makarasını. Cam kaldırma halatı 17 lira normalde. Ayrıca iki cam arası nemlenir ise beyazliyor ve çözümü yok. Nette bi turkte m5in camlarından yakınıyordu. Ayrıca sunroof yok.
Alacaksan stepnesi orjinal 5.jant olacak
Cd chager ve orj müzik sistemi üzerinde olacak.
Tüm camlar orj. Olacak.
Orjinal hella halkali farlar ve orjinal xenonlar üzerinde olacak
M direksiyon 10 tuşlu ve tuşlar aktif olacak
Ayrıca tek vanoslarin parçası bol ve ucuz. Cok perfirmans aramiyorsan yeter artar. Ben 2 senedir kullanıyorum şükürler olsun ne yolda bıraktı ne masraf açtı. Uzunyolda 10 sehir ici 15 ltre lpg yakar
linkteki araç bence başarılı duruyor gayet bakılır enazından
buydu dediğin heralde https://www.youtube.com/watch?v=4uttP_SnAOg
Bana gore miladi dolmak uzere olan arabalari ucuza alip,elini yuzunu toparlayip ama cidden yakisikli hale getirip uzerinden kâr eden bi tayfa bana gore. Anlamayana mukemmel arabalar,ama suk3b3 demis orjinal parcalari degil.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61939676/detay
güzel duruyor...
eski arabada sunroof sadece karın ağrısı, derdi bitmez...
benimkinde var olmasa daha iyi valla
E39 bende çok seviyorum ama cesaret edip alamadım 5.20 alıcaktım herkes kanser olursun 28 falan bak dedi piyasada baya araştırdım güzel olanları iyi para kötüleri başa bela vazgeçtim mondeo aldım :D
Tanımam etmem ama https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...85734613/detay almak daha mantıklı. İlanı paylaştığınız araca 1 takım hella far ort. 1500 TL. Jantlar zaten berbat. çıtalar vs komple orj olsun dersek astarı yüzünü geçecek gibi duruyor.
Tabi herşey bütçe haklısınız. Birinde taksik taksik ödendiğinden anlaşılmıyor hepsi o.
Alıp doldurmak daha mantıklı.
Angelli hella 1000
M tampon set 750 boyasi 500
Mat böbrek m pedal m bagaj çıtası 300
19" frankfurk jant lastik 2000
M direksiyon 1000
M katlanir ayna 750
Recaro koltuk 1000
Navigasyon 1200
Koltuk ısıtma 500 vsvs kabarıp gider liste sana kalmış. Bende recaro haric hepsi var. Onu da operasyondan dönünce alıyorm inşallah. Ama kesinlikle ve kesinlikle bakımlısını şiddetle tavsiye ederim.
Aracın önünü nedense beğenmedim sonradan m olmuş o sırada mı angel koymuşlar acaba önden kazasımı var iyice baktırmak lazım.birde şu fotoğraflara saçma saçma shop yapmışlar galeriden . ben olsam almazdım nedense hoşuma gitmedi araç
Cevaplar için teşekkür ederim herkese. Bu paralara sanırım olmayacak bu iş. Bugün hayatta almam dediğim dizel polo ilanlarına bile baktım. :D Zamanım olsa hiçbişeyine bakmam en ölüsünü bile alır ağır ağır toparlarım ama full mesai çalışıyorum.
e39 alıncaksa 25den asagısı alınmamalı.Mümkünse 2000 model ve üzeri bakılmalı.Çift vanos ve makyajlı olmazsa olmazı. Düzgün e39 bulmak zor bulduğunuza da iyi para isterler verilen parayı hertürlü hakeder ama