Bu yazılanlara bakılırsa alıp hayal kırıklığına hiç gerek yokGrid'den devam
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bende torrentten parçalanıyorum çekmek için hiç uğraşmasam mı acaba...
her türlü yarıs arabasıyla oynadıgın oyun aynen touring carlar open weller drift specler americanlar full modlu subuarı lemans arabaları r10 tdi flnadını okuuyp yazamadıgım koinseg fln
![]()
1881 - 193∞
ben arcade de oyandım dmeosunda oyanabilirlik çok kötüydü yaw araba kutu gibi sağa sola dönüodu hemen![]()
Team PAŞAOĞLU
Tdu da çok güzel. Aracın sesleri gerçekekçi ve şehirde geçio. Oynayan yok mu?![]()
yıne husran demekkı arcade ısteyenlere Grid simulasyon isteyenlere gtr evolution ( bırebır nurburgrıng norscheilfe pıstı var r35 rekor kırdıgı r8 le 8 01 de dondum) race the wtcc ve lfs yı onerebılırım ıkısınıde bırlestırıyım dıyosanız test drive unlımıtedı sıddetle onerırım 29 dolara orjınalını alıp sureklı onlıne oynayabılıosunuz dunyanın heryerınden ınsanlarla tamamen orjınal oahu adasında pıst olmadan caddelerde hıghwaylerde rollıng yapmak gazlamak cok keyıflı 19 dolarada mega car packınıde aldım f40 lar r34 lar ve daha bı cok muthıs arac var tavsıye ederım ayrıca oyunda hardcore modu actıktan sonra sıfır drıvıng aıdle ve logıtech g25 le gercege cok yakın oldgunu soyleyebılırım
Nfs dendiği zaman aklıma bi nfsse geliyo bi nfsu2 gerisi yaramaz simülasyon diyincede lfs momo racing whell oldumuda tadından yenmez![]()
grid çok güzel ama laptopta oynamak çok kasıyor gerçekten...güzel sistemi olan bir bilgisayarda oynanası bir uyun...
pro street olması lazım...
NFSPU & NFSU2 dısında oynamıyorum, cok anlamsız geliyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yeni oyunun demosu çıkmadı
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)