Arenimo Nickli Üyeden Alıntı
tramerin ta anasını avradını , başımızdan geçen bir olayı anlatmak istyorum ,
çok yakın bir arkadaşımdan çok yakın bşr arkadaşıma araba aldık , durum şu şekilde oldu arabada kaza boya tramer kesinlikle yok araç yetkili servis dışında hiç bir yere gitmiyor ve sadece yetkili serviste sürtmelerden dolayı arka tamponu boyanıyor ve bu da yetkili servis kayıtlarında görünüyor ,
daha sonra arkadaşım topspeed yaparken motor yatak sarıyor , servise çekiliyor , exper çağırılıyor exper kaza veya başka bir şey olmadığından sigortanın bunu karşılayamayacağını söylüyor ,ve gidiyor ,
Arkadaşımdan aracı yine çok yakın bir arkadaşıma kırık halde alıyoruz buraya kadar sorun yok daha sonra experin geldiği tarihe tramer çarpma diye not düşüyor , aracın eski sahibi ben sigorta şirketimle konuştum exper gelip dosya açtığı için çarpma gözüküyor sistemden kaldırıcaklar diyor , ve gerçekten de sözüne güvendiğim yakın bir arkadaşım hepimiz de birbirimizi çok iyi tanıyoruz , her neyse biz araca sandık motor aldık koyduk vs kafamız rahat biniyoruz daha sonra birisi arabayı bizden istedi arabayı tam vereceğiz , araçta 67000 TL çarpa diye kayıt çıktı beynimizden kaynar sular döküldü , arkadaşımı aradık sigorta şirketini aradık yok komik olan şey şu sigorta şirketi ne servise ne eski sahibine para ödememiş , bunu sigorta şirketi kendisi de kabul ediyor evet ödemedik diyor , peki dedik vermediğiniz bir hizmetin karşılığını nasıl yazıyorsunuz + 67000 TL yi nerenizden uyduruyorsunuz dedik verdikleri yanıt çok daha komik bu araba motorundan hasar almış siz cebinizden yaptırıyorsunuz satarken insanları hatasız diye dolandırıcak mısınız dediler şok üzerine şok , ne yapıcaz dedik dava edin ama bir şey değişmez dediler şimdi ne yapıcağımızı şaşırdık arabada nokta hata yok motoru sandık aldıp koyduk arabada en ufak tramerlik pozisyon yok ne yapıcaz ?