Bendeki genleşme kabı seninkiyle aynı ya, hani belki kendin sonradan yaparsın diye dedim :)
Printable View
1.4 Hdi 206 da da var
Acep benim arabada varmı yarın bir bakayım :D
Dizel candır abi :D
Soğutma suyu ile ilgili arızayı zaten arkadaşlar yazmış. Bahsettiğiniz egzoz emisyon arızası aslında sanıldığı gibi sadece egzoz sistemi ile alakalı bir durum değil. Meşhur "Depollation system faulty" arızasının güncel hali. Bu arızayı binlerce sebepten dolayı yakabilir, o genel arıza başlığıdır. Basit bir lambda arızası da olabilir, silindir teklemesi de, turbo basıncı da vs vs. Liste uzar gider. Burda önemli olan aracın OBD portundan okunan arıza kodudur. Verdiği arıza kodunu okutup buraya yazarsanız yorum yapmak daha mantıklı olacaktır. Bahsettiğiniz "Turbonun devre dışı kalması" olayı da "Limp Mode" diye tabir ettiğimiz, aracın kendini korumaya alma protokolüdür. Bu modda turbo devre dışı kalabilir, araç 2. kademe fan açabilir. Tekrar söylüyorum aldığınız uyarıyı genel bir arıza başlığıdır, binlerce sebebi olabilir. Arıza kodunu öğrenip yazarsanız daha iyi olur.
+ Sürekli uyarı veren ve can sıkıcı bir hâl alan lastik basınç uyarılarını da PP2000 (Peugeot Planet) cihazı ile devre dışı bırakabilirsiniz.
Herkese yorumları ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim. Su kabının üzerindeki müşürü değiştircem ilk iş. Egzoz'u da kontrol ettireyim.
Sensörleri devre dışı bırakma veya hangi şartlarda (minimum hava basıncı) uyarı verme gibi durumları ayarlama imkanınız var diye biliyorum. Ayrıca arıza uyarısı egzoz ile alakalı değil bence. Egzozdaki kaçak yüzünden arabanın limp mode'a gireceğini düşünmüyorum. Yukarıda da ifade ettiğim gibi o genel uyarı başlığı. Arıza kodu okumadan egzoza baktırmanız bir sonuç vermez. Tahminim silindir teklemesi (P1337 ile P1340 arası arıza kodları) vermiştir. Tabii yine bilgisayara bağlayıp kod öğrenmeden farazi yorumdan öte gitmez.
İşlerimden dolayı bir türlü aracı götüremedim sanayiye.
Arkadaşlar bu problemlerimi halledecek özellikle şaşmazda önerebileceğiniz peugeot servisi varmıdır?