bu yıl da has not been selected :)
Printable View
bu yıl da has not been selected :)
Bir Has not been selected da benden olsun :D
Yine "has not been selected"
has not been selected
beyler arkadaşıma çıkmış ama ingilizce fln bilmiyor direk kursa mı yazılsın almama ihtimalleri varmı?
has not been selected +1 :)
E2 Vizesine Uygun Devren Oto Tamirhane Amerika'da (Meineke)
İlan No: 314277780
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Green kart a alternatif düşünenler baksın, adam video vs de koymuş
Video nedense bana samimi gelmedi. Yani abiye göre ver parayı al işlet. Sonra da yılda hatırı sayılır para kazan durumu o kadar kolay olmasa gerek.
Ben hep başında durmadığın yere sahip olamazsın modundayım ondan belki de. 205K usd + diğer maliyetlerden bahsedilmemiş.
205K da az değil. Avukat + franchise ücretinden bahsedilmemiş. Hayal gibi duruyor gerçekten :)
Ben işi beğenmedim açıkçası burada ki speedy tarzı bir servis bence iş yapmaz. Yani o söylenen rakamlar kazanılmaz gibi geldi bana. Ayrıca madem başında durmadan o paraları kazanıyorsun git çalış başka yerde dükkan kazansın.
Ayrıca atalarımız ne demiş ? Toprak toprağı gurbette s...... :D
Bir "has not been selected" da benden gelsin :)
E2 ytirimci vizesi biraz zahmetli ve riskli. Yasal olarak 3-4 abd li calistirmak gerek yani tamircilerde olan kacak isci durumu olamaz. Egerki cocugunuz varsa 21 yasindan itibaren bu vizeden yararlanamaz aniden kacak duruma duser, battiginiz yada belirlenen miktar tutturulamadiginda vizede gider... oyle $200k vereyim vize alayim omur boyu abd de takilayim durumu yok.
:) kesinlikle katılıyorum. %30'u avukat falan vs denmiş. Kontrol etmediğin yerde hüküm süremezsin.
Stok takibi yapamazsın, kevin seni sevgiyle kucaklar orda. Ayrıca video gereksiz derece de iyi çekilmiş, reklam kokan hareketler.
Kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez.
2. çekilişim ''has not been selected '' .Ekimde tekrar deneyeceğim
E1-E2 gibi yatırımcı vizeleriyle ilgilenen birisi yukarıdaki ilana güler geçer. Biraz daha kolay yoldan zengin olma sevdalısı milletimize yönelik bir ilan :)
has not been selected hıııammmına....
Greencard için kim nasıl başvuru yaptı?
Kendiniz direkt mi başvurdunuz yoksa araca firma ile mi?
Elimde şu anda 10 yıllık turist vizesi mevcut.
Greencard başvurusunda beni farklı kılar mı?