sinema sektöründen teklifler geliyor imiş :D
Gelse gelse the walking dead den zombi rolü gelir :D
Printable View
sinema sektöründen teklifler geliyor imiş :D
Gelse gelse the walking dead den zombi rolü gelir :D
Allah akıl fikir versin.
Hoş bunlardan önce o haber yapan muhabire versin. Tahminim fındık kadar beyni yok.
Yarışcıymıs bunlar...
Kım lısans verıyor bunlara?
Hangı pıstte yada parkurda derecelerı var?
Daha basıte ındırgeyım;pıst gunlerı gıbı orglarda neyaptılar?
Farzet ki beynimizi kullanamadik hic
hayırlı cumalar ;)
-Olabilir. Bizi de tırlar sıkıştırıyor. Biz yaptığımız iyilikleri ortaya dökmüyoruz. Şehitler için bir araya geliyoruz. Engelli ya da hasta kardeşlerimize yardım ediyoruz, küçük hediyeler gönderiyoruz. Onların ettiği dualarla hep ileriye gidiyoruz.
Şaka gibi ya :D
Benim uzuldugum tek konu var . Su forum sayesinde tanistigimiz sosyal medyadan takip ettigimiz vardi bakiyorum son zamanlarda onlari kaybetmisiz. Onlarda garip garip sozler yazip fotograf paylasiyolar. Bazi seyleri farkedicekler de insallah gec olmaz.
kabak tadi verdi artik paylasmayin su adami
Abi büyük harfle yazan arabaci oluyor memlekette :) birde bunlara ozenenler var ya ayar oluyorum.
Turan ordusu nedir Allah aşkına? Yazık gerçekten çok yazık Allah ıslah etsin bu zihniyettekileri.
paralı haber olma ihtimali yüksek....
farz et ki hiç sitrit rayzing yapmadık...
Gazteci az taştaş geçmiş gibi geldi bana o zaman burda bir şey olsa sektör biter ahuhahshshshshshs
Onu bunu geçtim de bunlara daha nasıl özel alan verecekler lan istanbul park var yaa daha napacan amk daha ne özel alanı :D :D allahım herşeyi geçtim de allahım hiç bir zaman bu kadar görgüsüz olmadım en sinir olduğum tip evde 4-5 araba var sayısını bilmiyorum tarzı ben hep arkada giderim işe bla bla
Takipcilerinin en yaslisi 15 yasinda lise ogrencisi .
"Bir altımızdakiler belki 10 sene sonra bize yetişir."
E normal anca ehliyet alacak yaşa gelirler.
Bunu buraya bırakır giderim okuduklarımdan beynim yandı :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=Nfycv-4L1Vs