Benzediğinden değil yürüyen, motor, şanzıman aynı zaten. İçindeki bilgi ekranı multimedia'da aynı. Yani araçların sadece tipleri farklı. Jeep ve Fiat ortak platform-motor-şanzıman kullanıyor.
mesela Renagade lerde = 500X :)
Printable View
Benzediğinden değil yürüyen, motor, şanzıman aynı zaten. İçindeki bilgi ekranı multimedia'da aynı. Yani araçların sadece tipleri farklı. Jeep ve Fiat ortak platform-motor-şanzıman kullanıyor.
mesela Renagade lerde = 500X :)
yani alalım gitsin mi :) ben çok beğendim, beyaz veya siyah bi lounge(en dolu paket sanırım) bulursam aldırıcam hemen.
yakıtları nasıldır onu söyleyen yok.sakin kullanımda şehir içi şehir dışı kaç lt yakar acaba?
Biraz fazla yakıyor 9lt civarı, kronik bir problemini bilmiyorum şanzımanları 9 ileri işte onların kalibrasyonu ile ilgili bir sıkıntı vardı birtek onun dışında motor vs bir sıkıntı yoktu yürüyende.
Bende bir ara Cherokee bakıyordum o yüzden araştırdım.
güzel duruyorda fiyat çok yüksek değilmi?
Freemont bencede çok güzel duruyor. Bir ara takip ettim ancak marka değişimi ve yeni markasının FIAT oluşu 2.elde sorular bıraktı bende. Tabi ben tam geçiş döneminde bakmıştım. Ayrıca o zamanlar sunroof lu bulmak bile zordu. Uzun süre binilecekse tercih edilebilir özelliklleride gayet iyi. Hayırlı olsun şimdiden..
Renault Kadjar bakardım ben olsam.
9 lt çokta fazla değil gibi bugün satıp 6 yıl kullandığımız 1.9ddıs grand vitarada 8-9 litreler yakıyor manuel olmasına rağmen
piyasaya göre çok yüksek gelmedi bana.bu paraya aynı model km ve dolulukta bi jetta passat focus zorken böyle bir araç için pek yadırgamadım.
teşekkürler.sunroof u açınca güneş vuruyormuş peder bey sunroofsuz olsun zaten diyor da kullanmayacakta olsa bence en dolusu alınmalı
freemont a öyle bi ısındık ki farklı araç araştırmasını bile bıraktım.kadjarı da inceleyeyim ben bir :)
çok değiştiren ve çok km yapan birisi olmadığına göre dizele para bağlamayın,
TSİ Tiguan mantıklı, açılır tavana takılmayın perdeyi kapatınca güneşi kesiyor.
kesinlikle dizel olmalı ve az yakmalı malesef.sunroof veya cam tavan olmasa da olur peder bey için ama ben olsun istiyorum, olmuşken dolusu olsun mantığı yoksa yılda beş kez binmem arabasına :)
önümüzdeki aylar geç malesef, satışı verdik biz biran önce almak lazım
freemont dodge journey dir.. yani ası özü amerikan dır.. güzel araçdır.. quasqai gibi city suv ları ile pek ilgisi yok .. gerçi journey de tam suv da denemez mpv tarzınada biraz kaçıyor bence.. neticede güzel araç alınabilinir ..
sadece unutulmaması gereken tek şey iç plastik aksamı iyi değil o fiyatlara en azından insan daha kaliteli bir şeyler bekliyor birde fiatta olsa freemontların ikinci eli pek iyi değil..
Piyasa algısına karşın fiyatları yüksek bence. Hakkıdır ama bizim memlekette o arabaya o para çok.
Benim düğün zamanı kayınpeder kiralamıştı biraz bakmıştım güzel araçtı. onlarda uzun yolda vs çok beğenmişlerdi.
Alıp uzun seneler binilecekse alınır ama 1-2 yıl sonra değişikliğe gidilecekse biraz zarar ettirir.
2010 başında dodge journey almıştık. 3 yıl kadar kullandık iç kalitesi çok düşüktü ve yalıtıma dair hiç birşey yoktu araçta :) fiata baktım iç kalitesini arttırmışlar kaliteli olmuş araç. Ama yolda sürmediğim için yalıtımı bilmiyorum almadan önce test sürüşü yapın mutlaka. Bizdeki 2.0 tdi 6 ileri dsg idi passat motoru 140 hp olandan. Ortalama 11 litre yakıyordu. Ama araç ciddi büyük diğer tavsiye edilen araçlardan kesinlikle büyük.
Tucson düşünülmez mi? Bence daha mantıklı gibi :)
Kadjar bakardım yerinizde olsam bu aralar çok turulan bir araç
Benimde duyduğum fakat hiç görmediğim bir araç. Merak edip şimdi baktım satılıklardan. 2014 0 KM. araçlar kalmış daha satılmamış. Araç çok güzel duruyor fakat hiç mantıklı gözükmüyor bence. Diğer sayılan araçların hepsi daha cezbedici aynı kategoride olmasalarda :) Yeni Tiguan'da bakın bence otomatik zorunlu değilse. Fiyatları fena değil.
Zamanında benimde baktığım ve güzel bulduğum bir araç. Binme fırsatım olmadı ama bir test sürüşüne çıkılıp tercih edilebilir. Fiat algısı nasıl olur bilemiyorum ama zaten araç Dodge'nin. Logo Fiat ama fiat'ında geçmişi bilmem kaça dayanıyor :)
bana çokta fazla gelmedi fiyatları ama bilemedim.2014 sıfırları var 150 bin lira gibi fiyatlara demekki 2016 sıfırı olsa 170 binden aşağı olmayacak.şuanda sıfır üretimi olupta o paralar olan aracın 2013 ünü 90-95 arasına almak çokta mantıksız gibi değil.fiat dediğimiz marka da elinde kalır, son sahibi olursun denilecek bir marka değil ama işte bizim insanımız fiat denilince punto linea dan ibaret olarak görüp al pazarlamacıya ver binsin markası imajı var malesef, fiatsa değmez, etmez düşüncesi yüzünden yıllarca satmayacak bile olsak benim bile içime kurt düştü.qasqai tiguan tucson vs bu aracın yanında basit kalıyor gibi geliyor bana nedense.neyse ben peder beye seçenekleri sunayım o istediğini alsın eniyisi.freemont alırım sonra bi sorun çıkar değer kaybeder ben arada kalmayayım :)
Benim hoşlanmadığım bir araç. Fiyatını hak etmiyor bence. Şirketimizde var. Şantiye sahasında Fiat ın battığı yerde süper b hiç takılmadan geçti. Fiat için araç çağırmak durumunda kaldık.