Hem biraz daha az yaksın hem vergisi uygun olsun hem de babanızla birlikte size de hitap etsin isterseniz B crossover olarak renegade 1.6 mj multi air güzel bir seçenek gibi.
Printable View
Hem biraz daha az yaksın hem vergisi uygun olsun hem de babanızla birlikte size de hitap etsin isterseniz B crossover olarak renegade 1.6 mj multi air güzel bir seçenek gibi.
Biz 1 seneye yakin kullandik o paraya alinabilecek en mantikli suvdur.
Cok yakmaz rahattir 7 kisilik donanimi guzeldir vs.ama sanzimani hic hos degil.Biz yazilim yaptirdik cok atarli guzel gitmeye basladi.Ama sanzimani keyifsiz cok sagir tepkileri.Gundelikde sorun yok fakat performansli kullanmaya calisirsaniz amerikan otomatigi edasinda
Ilanı daha bugün açtım açıkcası başka araba aldığım için acil satmam gerekiyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9563857/detay/
aküsü de değişim işçilik ücreti de yüksek fiyatlı yani anladığım kadarıyla.
ben yılda iki üç kez max binerim arabasına o da beraber biryere gidecek oluruz kısa mesafe o kadar.o yüzden benim beğenmem pek önemli değil :) renegade yi gösterdim tipini hiç beğenmedi ve küçük geldi malesef.
performans beklentimiz hiç yok.pek kalabalıkta binilmeyecek araca ama büyük olması, yerden yüksek olması, az yakması, parça fiyatı düşük, kronik sorunu olmaması gerekiyor bize :)
göstereyim bir, düşünecek olursa irtibata geçerim
AVIS'te var 1-2 gün kiralayıp bakabilirsiniz, günlüğü 260 TL'ye falan geliyor indirimle. Geçen sene 7 kişi Çeşme'ye haftasonu için gidip gelmek için kiralamıştım. Yakıt olarak ne tasarrruflu ne müsrif, Çeşme'ye 1 depoda gidemedik İzmir çıkışı fullemem gerekmişti depoyu :D Ortalama 9.5-10 gibiydi ama 7 kişi olduğumuzu unutmamak lazım, benden ayrı +350kg gibi düşünürsek. Gidiş falan eh, boşken fena değil, 7 kişiyken yeteri kadar gidiyordu. 150 HP az bence çünkü boş ağırlığı bile 2 ton falan zaten. Şanzıman çalışmasında beni geren bir durum yoktu, Alpine ses sistemli geliyor olması lazım hepsinin, o da güzeldi. Genel olarak ben sevmiştim, fiyat olarak sınıfında uygunsa eğer alınıp mutlu mesut binilir.
Öncelikle araçların birini gidip incelemenizi öneririm.Gerçekten heybetli bir araç.Ben de Doblo alırken incelemiştim bayağı.Tam ağır başlı suv diyebiliriz.Gidişini bilmiyorum.Çok da performanslı olması beklenmez zaten bir suvdan.Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
SUV'larda favorim; Fx35, Freemont.. Gerisi ya lüks ya da dandik geliyor bana
qashqai ile freemont çok farklı suv'lar. qashqai'nin üretiliş amacı şehir içinde kadınlara hitap etmesi. Freemont biraz daha testesteron içeriyor.
Bence yüksek, geniş, ağır ve 4çeker olmasından ötürü bu sınıfta alacağınız araçlar normal bineklerden çok yakacak ve sürüş dinamikleri daha kötü olacak. Madem kullanıcı olarak bunların altına giriyorsunuz araçta sizin için iyi kötü araziye girebilmeli yağmur kar çamur dinlememeli o yüzden 2.el freelander veya glk fakat ikiside şehir içinde 12-13 lt. belki kullanıma bağlı olarak daha fazla yakar 2.2 dizel olduğu için vergileride bir üst dilimden olacak, e biri land rover biri mercedes bakımlarıda az biraz yukarda olacak sanayidede servistede ve son olarak yaktığı kadar gitmeyecek eğer bunları göz önüne alıyorsanız arazi aracı olarak daha öncede önerildiği gibi glk ve freelander hem işinizi görecektir hemde küçük çaplı offroad gezileri, kış sporları gibi yeni hobilere sahip olmanıza ön ayak olacaktır.
abi 350z'nin suv unu düşün :) motor sanzuman direksiyona kadar aynilar... fx te sevmedgim olay %90ı fwd. fwd suvmu olur diye soverim ara ara.. US spec olanlar 4x4, fx45 var bi de o da v8 ne motor var bilmiorum..
Soyle siyah bi fx35 jantlar gunmetal, full gtr egzoz sistemi yapip senfoniyi dinleyesim var :D
FİAT bayi çalışanıyım elimizde 2014 sıfır bir araç var stockta eğer düşünürsen 130.000 TL gibi bir rakama verebiliyoruz şuan
benimde merak ettiğim bir araba