Toyota GT86 almak istiyorum araç hakkında ufak tefek bilgilerim var eksilerini artılarını araştırmak ıstıyorum değerli yorumlarınız benim için çok önemli![]()
Toyota GT86 almak istiyorum araç hakkında ufak tefek bilgilerim var eksilerini artılarını araştırmak ıstıyorum değerli yorumlarınız benim için çok önemli![]()
araç şehir içi normal kullanımla kaç lt benzin yakar?bilen duyan kullanan arkadaşlaralsam memnun kalırmıyım pişman olurmuyum bundan önceki aracım 2014 sciroccoydu
zevki törpüler. sanzumanı çok hızlı degil, araba dunyanın en dengeli arabalarından biri şasisi yürüyeni çok güzel diyorlar. sadece motoru bir süre sonra performans olarak yetersiz gelebiliyormuş. bence de kesinlikle manuel alın dibine kadar faydalanın bu güzellikten. bikaç seneye de kısmet olursa ben sizden alırım![]()
Demek ki bu arabanın dizel-otomatiği olsa iyi satacak... vay arkadaş![]()
"life is too short to drive boring cars"
bence otomatik bakiyorsaniz gt86 bakmayin. hem otomatik o aracin ruhuna ters hem de otomatikle sorun yasayanlar gormustum.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
yanlış anlamayın ama hakketden GT86'nın ruhuna çok ters be kardeşim otomatik hadi sen aldın yarın satarken çok zorda kalırsın herkes onun manuelini tercih eder edecektir aynen şu konudaki gibi bence yarınıda düşün, yanlış anlamayın amacım canınız ilerde yanmasın zaten çok satan bir araçta değilken.
Otomatik vites gt86 ile piste de çıktım yolda da kullandım, tek kelime ile rezillik. alınacak ise manuel vites almak lazım, kaderi değişiyor.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Abi adam dünya rekoru kırıyo o araçla sen o aracın otomatiğini düşünüyosan ele derim, o aracın dünyaya gelme amacı zaten yan vermek![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
otomatik söz konusu ise evo mr sst (y)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)