Porsuk Çayı'nda Venedik'tekine benzer kayıklar var genelde orda evlenme teklifi falan yapan oluyor ama bence güzel bir fikir olabilir.Kayıkla çayda bir git gel yaparsınız sonrada yukarıda arkadaşların belirttiği gibi güzel bir restoranda(gaga iyidir) kalınca bir hesap ödersin
Ayrıca şunu belirteyim Mood Modernity Pub diye bir mekan var.Manzara vs diye bir şey yok yolun yanı ama lüks mekandır herşeyi kalitedir haftaiçi öğlen saat 14.00 ile 18.00 arası yediğin içtiğin herşey %50 indirimli.Eğer o saatler arasına denk getirirsen herşey çok ucuza gelir ve yemekleri on numaradır.Tabi öğlen içki içilmez ama yemek yeme anlamında güzel olabilir.
Bunun dışında sadece yemek anlamında gidebileceğin Mr.Flank Steakhouse var pahalı sayılabilecek bir mekandır ama etleri kalitedir veya Ciğerci Ahmet var ismine aldanma adamlar Urfayı komple alıp Eskişehir'e getirmiş çok büyük mekan ve çalışanları dekor vs aklına ne gelirse sanki tiyatro oyunu gibi giyinilmiş.Urfa'da öyle hissetmezsin

Yemekleri güzeldir...Masa donatılır fiyatlar orta karar denebilir...Alkollü mekan dersen meyhane anlamında May-Day a gitmiştim bir tek,nezih mekandı içerideki kadın sayısı neredeyse erkeklerden fazlaydı o bakımdan sevgiliyle rahatça gidilebilir,diğerleri dışarıdan pek düzgün yerler gibi gelmemişti(bazılarında ağır abi kılıklı tipler vardı) ama hiç içine girmedim bilemiyorum.Onun dışında bira içeriz yanına da ufaktan bir şeyler yeriz çok para da vermeye gerek yok vs dersen Memphis'e gidilebilir.Benim buradaki sınırlı zamanımda keşfettiklerim bu şekilde bunların dışında kalan mekanlar zaten sıradan herkesin hergün gittiği türden mekanlar oluyor genelde.