User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Eskişehir'de kız arkadaşıma süpriz.

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eskişehir'de kız arkadaşıma süpriz.

Herkese iyi forumlar.
    Kiz arkadasim eskisehirde okuyor, mayisin 28 inde 1. Senemiz dolacak insallah ve ona eski sehirde bir supriz yapmak istiyorum eskisehire hakim olmadigim icin yardimlariniza ihtiyacim var ne gibi bir supriz yapabilirim hic bir fikrim yok her turlu onerilerinize acigim simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim mobilden yazdigim icin yazim yanlislarindan dolayi ozur dilerim herkese iyi forumlar.
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi forumlar.
    Kiz arkadasim eskisehirde okuyor, mayisin 28 inde 1. Senemiz dolacak insallah ve ona eski sehirde bir supriz yapmak istiyorum eskisehire hakim olmadigim icin yardimlariniza ihtiyacim var ne gibi bir supriz yapabilirim hic bir fikrim yok her turlu onerilerinize acigim simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim mobilden yazdigim icin yazim yanlislarindan dolayi ozur dilerim herkese iyi forumlar.
    sabahın 7sinde beni arayıp abi tech'e konu açtım bi baksana denirmi olum ? Neyse... Eskisi gibi hakim değilim oraya ama bence iyi bi rakı balık işi standart ama her zaman iyidir. Ufak bi çilingir sofrası her zaman iyi olur kanaatindeyim. Barlar sokağındaki Neyzen Meyhanesi tam bizim istanbuldaki eski samatya meyhanelerine benzer. Bi masa ayırtırsın güzelce yer içersiniz sohbetinizde bol olur. Ufakta bir hediyeyi unutmamak lazım. Onu sen benim yanıma geldiğinde halledicez
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eklemeden geçemicem.. Ya adama kız arkadaşının sınıfını sordum. Abi sınıfımız orta sınıf ama yerine göre elit olabiliyoruz dedi. hahahahahaha
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eklemeden geçemicem.. Ya adama kız arkadaşının sınıfını sordum. Abi sınıfımız orta sınıf ama yerine göre elit olabiliyoruz dedi. hahahahahaha
    Eklemesen olmuyor dimi cok terbiyesiz bi adamsin sen ama seni cok seviyorum biliyorsun
    Adalet bakanı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eklemesen olmuyor dimi cok terbiyesiz bi adamsin sen ama seni cok seviyorum biliyorsun
    bende seni kardeşim

Fırtına_siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özel mesaj attım konu ile alakalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fırtına_siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özel mesaj attım konu ile alakalı
    Bende geri donus yaptim tesekkur ederim
    Adalet bakanı.

Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehir olduğu için şanslısın. 4 Haziranda da bizim ve kendisi formasyon için Tokatta. O yüzden bir şey düşünmüyorum Kolay gelsin

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl içinde şelale parkta güzel konumdaki bi masayı süslettiydim çiçek böcek mum falan hesap hariç 300 lira o işe bayıldıydım valla

bende eskişehire çok hakim değilim ama gittiğim zaman diliminde en hoş yer akşam vakti şelalepark gibi geldi bana. Tabi daha iyi yerleride vardır zannediyorum
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıl içinde şelale parkta güzel konumdaki bi masayı süslettiydim çiçek böcek mum falan hesap hariç 300 lira o işe bayıldıydım valla

bende eskişehire çok hakim değilim ama gittiğim zaman diliminde en hoş yer akşam vakti şelalepark gibi geldi bana. Tabi daha iyi yerleride vardır zannediyorum
    Sen faceden cevap verme burdan yaz ayip ayip
    Adalet bakanı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaga ya götür. Önceden masanı vs ayarlat.. Yeterli olur..

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gaganın fiyatlar fazla uçuk teras balık var mesela güzel bi ortamı var ünv caddesınde veya gölpark var orasıda güzel alternatif fazlasıyla çok eskişehirde

erhanaytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaga +1 diyorum hem güzel kaliteli bir yer hemde aşırı uçuk değil fiyatları.
    odunpazarı evlerinde nostalji yaşamak isterseniz Tüfekcizade konağı var ust katta balkon gibi bir yeri var özel olarak sadece ikinizin olabileceği şekilde hazırlatabilirsiniz orayı. ben kız arkadaşımın doğum günü için orda kutlama yapmıştım.

başka yerleri de düşünüyorum alkol şartı var mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Porsuk Çayı'nda Venedik'tekine benzer kayıklar var genelde orda evlenme teklifi falan yapan oluyor ama bence güzel bir fikir olabilir.Kayıkla çayda bir git gel yaparsınız sonrada yukarıda arkadaşların belirttiği gibi güzel bir restoranda(gaga iyidir) kalınca bir hesap ödersin

Ayrıca şunu belirteyim Mood Modernity Pub diye bir mekan var.Manzara vs diye bir şey yok yolun yanı ama lüks mekandır herşeyi kalitedir haftaiçi öğlen saat 14.00 ile 18.00 arası yediğin içtiğin herşey %50 indirimli.Eğer o saatler arasına denk getirirsen herşey çok ucuza gelir ve yemekleri on numaradır.Tabi öğlen içki içilmez ama yemek yeme anlamında güzel olabilir.

Bunun dışında sadece yemek anlamında gidebileceğin Mr.Flank Steakhouse var pahalı sayılabilecek bir mekandır ama etleri kalitedir veya Ciğerci Ahmet var ismine aldanma adamlar Urfayı komple alıp Eskişehir'e getirmiş çok büyük mekan ve çalışanları dekor vs aklına ne gelirse sanki tiyatro oyunu gibi giyinilmiş.Urfa'da öyle hissetmezsinYemekleri güzeldir...Masa donatılır fiyatlar orta karar denebilir...Alkollü mekan dersen meyhane anlamında May-Day a gitmiştim bir tek,nezih mekandı içerideki kadın sayısı neredeyse erkeklerden fazlaydı o bakımdan sevgiliyle rahatça gidilebilir,diğerleri dışarıdan pek düzgün yerler gibi gelmemişti(bazılarında ağır abi kılıklı tipler vardı) ama hiç içine girmedim bilemiyorum.Onun dışında bira içeriz yanına da ufaktan bir şeyler yeriz çok para da vermeye gerek yok vs dersen Memphis'e gidilebilir.Benim buradaki sınırlı zamanımda keşfettiklerim bu şekilde bunların dışında kalan mekanlar zaten sıradan herkesin hergün gittiği türden mekanlar oluyor genelde.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abacı Konak Otel'e bakmanı tavsiye ederim. Kız arkadaşla gidilecek en iyi mekanlardan. Gaga'da tercih edilebilir. Mezze Terrace, rakılı balıklı farklı alternatiftir ve diğer mekanlardan daha uygundur.
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaga veya neyzen'e +1 diyorum

Neyzen olursa eğer, atmosfer olarak farklı bir hava olur. Güzeldir
    FOR US BY US

[/CENTER]

erhanaytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Porsuk Çayı'nda Venedik'tekine benzer kayıklar var genelde orda evlenme teklifi falan yapan oluyor ama bence güzel bir fikir olabilir.Kayıkla çayda bir git gel yaparsınız sonrada yukarıda arkadaşların belirttiği gibi güzel bir restoranda(gaga iyidir) kalınca bir hesap ödersin

Ayrıca şunu belirteyim Mood Modernity Pub diye bir mekan var.Manzara vs diye bir şey yok yolun yanı ama lüks mekandır herşeyi kalitedir haftaiçi öğlen saat 14.00 ile 18.00 arası yediğin içtiğin herşey %50 indirimli.Eğer o saatler arasına denk getirirsen herşey çok ucuza gelir ve yemekleri on numaradır.Tabi öğlen içki içilmez ama yemek yeme anlamında güzel olabilir.

Bunun dışında sadece yemek anlamında gidebileceğin Mr.Flank Steakhouse var pahalı sayılabilecek bir mekandır ama etleri kalitedir veya Ciğerci Ahmet var ismine aldanma adamlar Urfayı komple alıp Eskişehir'e getirmiş çok büyük mekan ve çalışanları dekor vs aklına ne gelirse sanki tiyatro oyunu gibi giyinilmiş.Urfa'da öyle hissetmezsinYemekleri güzeldir...Masa donatılır fiyatlar orta karar denebilir...Alkollü mekan dersen meyhane anlamında May-Day a gitmiştim bir tek,nezih mekandı içerideki kadın sayısı neredeyse erkeklerden fazlaydı o bakımdan sevgiliyle rahatça gidilebilir,diğerleri dışarıdan pek düzgün yerler gibi gelmemişti(bazılarında ağır abi kılıklı tipler vardı) ama hiç içine girmedim bilemiyorum.Onun dışında bira içeriz yanına da ufaktan bir şeyler yeriz çok para da vermeye gerek yok vs dersen Memphis'e gidilebilir.Benim buradaki sınırlı zamanımda keşfettiklerim bu şekilde bunların dışında kalan mekanlar zaten sıradan herkesin hergün gittiği türden mekanlar oluyor genelde.
    Ciğerci ahmet kapattı artık Aziz var Ahmetin kardeşi eczacılık kapısının oraya yeni yer yaptı Aziz.
    Ciğerci Azizin yeri çok büyük 3 katlı zannedersem akşamları yer bulunmuyor

Abacı konak otel de iyidir. Kalitelidir.

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciğerci aziz yada ahmet ikiside çok güzeldir lezzetlidir ucuzdur ancak 1. yıl kutlaması için uygun olacak mekanlar değiller bence.

Gündüz kuşağında gelecekseniz adalarda porsuk çayı kenarında güzel bir mekanda kahvaltı yapılabilir yada çevre yolu üzerinde Ayten Usta Gurme'de olabilir.

Öğleden sonra gelecekseniz Odunpazarında mini bir turun ardından Sazova parkına geçilip kahve içilebilir.

Güzel bir akşam yemeği derseniz GAGA yada PAŞA restoranda güzel bir akşam yemeği yenilebilir.

Gece takılmak istersenizde 222 - So Hall - Club Mood hareketli mekanlardır. Barlar sokağı ilk zamanlardaki kalitesini bence kaybetti türkü bar doldu. Şehir turu esnasında yürüyerek gezilebilir bazı mekanlarda oturup bir bira içebilirsiniz ancak gece saatleri o sokağın hali benim pek hoşuma gitmiyor.

Bu arada şimdiden tebrik ederim sizi
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)