User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
110 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: V6 tavsiyesi

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol tutus olarak her kullanicinin farkli kullanis stili ve gaza yuklenisi var sana ne kadar övsemde seni bilmedigim icin iyi diyemem bu koru korune bel bağlayıp marka fanatikligi yapmak olur.

Ben zamaninda teknik verileri uzerinde cok durdum bir kerede orjinal lpg baglanmamis 160k km maxima kullandim yaklasik 1 sene once bmw kullanicilari az cok alti silindirin gücünü bilir bu makina biraz daha cabuk devirlendigini gördüm en azindan kendi bmw 520i ile kiyasliyor kendimce.
    Viraj kabiliyeti ise arka yuruyeninde cok farkli yapilarda var o yuzden araba savurmasi zor internettede videolari var. Gozumdeki tek dezavantaji FWD oluşudur onun dışında aliminyum magnezyumla ve belirli oranda pirinc metallerinin dökülmesi ile meydana geliyor blok yani stroker da yapilabilir atmosferik olarak yuklenip itb yapilabiliyor yada farkli emme uygulamalari yapilabilir. Yada turbolanip veya supercharge uygulanabiliyor hersey tercoh meselesi
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hangisini alırsan al bir kere araçlar yaşlı ve bugüne kadar v6 olmasından ötürü piyasalarının da diğer modellerine nazaran düşük olması nedeniyle bir çok kişi "dur hele birde v6 tadına bakalım" modunda olduğu için, düşük fiyatlara alıp adam gibi ne bakım ne de parça kullanmadan çoğu telef oldu gitti. Yani araç alırsam sanayi'de uğraşmak istemiyorum kafasındaysan hiç bulaşma bence. Çok temiz düzgün birşey bulman lazım.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen temiz düzgünlerde normal pazarından rahat 5-10 bin tl pahalı oluyor.. hak ediyormu hakediyor oda başka.
    neticede 5-10 fazla istiyor adam pazarından ama harcadığı masraf para parça işçilik bakım maliyetleri verdiği zaman..
    o paranın iki üç mislidir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevcut tercihler arasına 406 Coupe 3.0 V6 eklenebilir.
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfanın V6 sına bulaşma da kalan hangisiyle sürünürsen sürün
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omega beğenilmiyor ama şu linktekini görmeden karar vermemek lazım bence
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...75918581/detay

2.5 vectralar turşu en temizi linkteki
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...01139858/detay

emrullahkrtpe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim sıralamam mondeo vectra 156 şeklinde olurdu heralde. Mondeo yıllar geçsede kondüsyonu kolay kolay bozulmayacak gibi duruyor benim gözümde. Mondeo ve vectra önceliğin olmalı bence

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel vectra-omega bu araçları listeden çıkarın.
    Yakıtı içiyorlar kim ne derse desin.
    120-130 beygir zaten bunlar, birde üstüne 2500-3000cc alıpta başınıza bela almayın.
    Yukarda bahsettiğim arabalar yürümüyorda, sizin yerinizde olsam heleki birde öğrenciyken böyle bir işe girişmezdim.
    Açık konuşayım 13-14 litreden aşağı trafikte görmezsiniz, 1.6 120-130 beygir arabalar yanınızdan vızır vızır geçer bu sefer canınız sıkılır.
    Bence macera aramayın.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    salon tipi 4 kapı araçlar özellikle yüksek hacimse zaten kendini uzun yolda gösterir.. şehir içinde yüksek hacimli bir spor araç gibi verim alamassınız.. zaten o araç onun için tasarlanmamış..

benim fikrim en güzeli o rakamlara temiz oynanmamışıda bulunur primiera gt olur .

2.0 150 beygirlik motor parçası çok bulunur servisi ustası boldur. ikinci eli gene ağır olsada vardır. mtv si trafik sigortası falan ucuz olur.. manueldir .. üstündeki motorda yabana atılıcak bir motor değildir sr20de motor var.. aynı motor 200sx lerde infinit g20 lerde falan kullanıldı nxcouplerde kullanıldı motorda kendini kanıtlamış güzel sağlam bir motor..

onun dışında yanlış hatırlamıyorsam onlarda kayış falanda yoktu zincirliydi motor yani triger gibi büyük masraflarında olmaz.. donanımını hatıladığım recaro spor koltuklar ve gt lerde sunroof standarttı tahminim klima,abs,hız sabitleyici,airbag,yolbilgisayarı falanda vardır ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kalsa clio 2 rs filan alın derim 20 25 arasına bulunur herhalde
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düz yol, uzun yol sol şerit gazcisi değilsen neden bu v6 isteği? Özel seri bi araba olmadıkça 4 silindir ve 6 silindir arabanın yol tutuşu çok çok farklı olmaz. Gidip 3 litre araba alıp başına bela etme bence kardeşim ilk araban olacak. Güzel tutan daha ufak motorlu bi araba al, silindir sayısı ve tutuş alakasız. Primera gt köpek gibi yol tutar binince korkarsın bence senin araban o, net. Ha ama kullanısi bence çok zevksiz, vites aralıkları aşırı uzun, pedallar ve direksiyon aşırı sert. Amortisörler konforsuz... Bin gör bak derim.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen temiz düzgünlerde normal pazarından rahat 5-10 bin tl pahalı oluyor.. hak ediyormu hakediyor oda başka.
    neticede 5-10 fazla istiyor adam pazarından ama harcadığı masraf para parça işçilik bakım maliyetleri verdiği zaman..
    o paranın iki üç mislidir..
    5-10 fazla olsa tamamda, bence bu kadar değil. Ha tamam temiz olabilir ama tartışılır
    Alfa Romeo 156 2.5 2.5 1999 Model 50.000 TL Sahibinden sat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrullahkrtpe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sıralamam mondeo vectra 156 şeklinde olurdu heralde. Mondeo yıllar geçsede kondüsyonu kolay kolay bozulmayacak gibi duruyor benim gözümde. Mondeo ve vectra önceliğin olmalı bence

Hop Mondeo bi tane LPG siz temizi var, Ford Mondeo 2.5 Ghia 2000 Model 21.000 TL Sahibinden sat o da bu . Acaba sey dusunuyorum alir almaz LPG yi soksem motorun eski verimini alabilir miyim? Lpgsiz ilandaki tursu olmus, jantlar hic hosuma gitmedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opel vectra-omega bu araçları listeden çıkarın.
    Yakıtı içiyorlar kim ne derse desin.
    120-130 beygir zaten bunlar, birde üstüne 2500-3000cc alıpta başınıza bela almayın.
    Yukarda bahsettiğim arabalar yürümüyorda, sizin yerinizde olsam heleki birde öğrenciyken böyle bir işe girişmezdim.
    Açık konuşayım 13-14 litreden aşağı trafikte görmezsiniz, 1.6 120-130 beygir arabalar yanınızdan vızır vızır geçer bu sefer canınız sıkılır.
    Bence macera aramayın.

Evet tamamen olmasada katılıyorum lakin çocukluğum 2.0 136 bg Vectra (b) de geçti, Vectra benim icin ozel. Yakit konusunda İstanbul un berbat trafiğine girmiycek bu araba ya yüksek hizda viraj alicak yada otobanda yüksek hizda gidicek. Bu arabalari yoran zaten dur- kalk . Yakitini karşılayamayan biri olsam lpg yerine hic araba almam daha iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salon tipi 4 kapı araçlar özellikle yüksek hacimse zaten kendini uzun yolda gösterir.. şehir içinde yüksek hacimli bir spor araç gibi verim alamassınız.. zaten o araç onun için tasarlanmamış..

benim fikrim en güzeli o rakamlara temiz oynanmamışıda bulunur primiera gt olur .

2.0 150 beygirlik motor parçası çok bulunur servisi ustası boldur. ikinci eli gene ağır olsada vardır. mtv si trafik sigortası falan ucuz olur.. manueldir .. üstündeki motorda yabana atılıcak bir motor değildir sr20de motor var.. aynı motor 200sx lerde infinit g20 lerde falan kullanıldı nxcouplerde kullanıldı motorda kendini kanıtlamış güzel sağlam bir motor..

onun dışında yanlış hatırlamıyorsam onlarda kayış falanda yoktu zincirliydi motor yani triger gibi büyük masraflarında olmaz.. donanımını hatıladığım recaro spor koltuklar ve gt lerde sunroof standarttı tahminim klima,abs,hız sabitleyici,airbag,yolbilgisayarı falanda vardır ..
    156 bg 2.0 de dusundugum arabalardan biri, temizini bulabilirsem olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düz yol, uzun yol sol şerit gazcisi değilsen neden bu v6 isteği? Özel seri bi araba olmadıkça 4 silindir ve 6 silindir arabanın yol tutuşu çok çok farklı olmaz. Gidip 3 litre araba alıp başına bela etme bence kardeşim ilk araban olacak. Güzel tutan daha ufak motorlu bi araba al, silindir sayısı ve tutuş alakasız. Primera gt köpek gibi yol tutar binince korkarsın bence senin araban o, net. Ha ama kullanısi bence çok zevksiz, vites aralıkları aşırı uzun, pedallar ve direksiyon aşırı sert. Amortisörler konforsuz... Bin gör bak derim.

Düz yol gazcisi degilim derken, onla bunla deniyim yok 0-100 u falan bunlar ilgimi cekmez . Yoksa haftasonu İstanbul disina giderken veya o çok sevdigim yollarda gazlamak isterim. V6 şart değil zaten ilk basta da yazmıştım 2.0 de bakabilirim ki bakıyorumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 bandina inersem primera gt, 156, Vectra, Mondeo, E34 520i, Focus derken isler karışıyor hayırlısı olsun inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllarca Vectra 2.5 kullanmış biri olarak motor aşırı ısınıyor alacaksan eğer bütün elektrik tesisatını, ateşlemesini ve sensörlerini sıfırlamayı göze al.
    Yaşından itibaren aşırı ısınmasından ötürü elektrik tesisatı çok uğraştırıyor. Şanzımanı naziktir hızlı atmaya gelmez.
    Haricinde keyiflidir. Uzun yolda epey rahattır.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürüş keyfi başka bir olay ama 3.0 Laguna'yı da listeye alabilirsiniz.
    Abii hiç gerek yok. V6 Laguna kadar nalet bi araba görmedim ben. Arkadaşımda vardı. Tamam donanım olarak baya yüklü, fiyat performans olarak güzel olabilir ama o nalet motor ve şanzumanı ha bire sorun veriyodu. Hiç bi *** yapmasan bile servise gidin uyarısı veren bi kadın sesi hep moral bozuyor... Direksiyon kutusu bilmem nesi ha bire sorun çıkartıyor. Aracı çogu kez hidrolikten yoksun sürüyodu arkadaş.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)