Orcun_Simsek Nickli Üyeden Alıntı
Bu tarz konuları hangi forumda görsem üşenmeden yazıyorum. Enpara bu işte 1 numara.
Başvuru yapıyorsunuz adamlar ayağınıza kadar geliyor. 5 dk içinde gerekli olan işlemleri halledip kartınızı da teslim edip gidiyorlar.
Müşteri hizmetlerini arayıp da daha 1 kez bile telefonda beklediğimi hatırlamıyorum.
Havale , EFT , hesap işletim ücreti gibi saçma sapan ücretler yok herşey ücretsiz.
Zaman zaman güzel kampanyalar yapıyorlar. Benim ilk kullanmaya başladığımda internet üzerinden yapılan alışverişlerde %20'si iade diye bir kampanyaları vardı. 500 liralık bir ürün aldım. Kısa bir süre sonra 100 lira tekrar hesabıma geldi.
Hesabınızda bulunan para , hesabın hareketleri ve kredi notunuza göre kredi çekmeniz birkaç dakika sürüyor. Çok acil sıkıştığımda 2500 TL ve 2000 TL olmak üzere 2 kez kredi başvurusunda bulundum. ikiside birkaç dakika içinde hesaba yüklendi.
Bu güne kadar beni sıkıntıya düşüren 1 tek noktası oldu oda bankada işlem yapamamak. Hangi finans şubesine giderseniz gidin burada işlem yapamıyoruz sadece atm'den yapabilirsiniz gibi bir cümle ile karşılaşıyorsunuz. Aslında öyle değil. Bir çok kez bankada işlem yaptım fakat hala banka personeli zorluk çıkarıyor. Aslında bi yönden de haklılar bu hizmeti banka şubesi olmadığı , şube personeli olmadığı için bu kadar avantajlı olarak sunuyorlar. Elbette işlemleri bankada yaptığınızda hizmet amacı dışına çıkmış oluyor. Ha tabi şube ihtiyacınızda sadece hesaptan yüksek tutarda para çekmek istediğinizde oluşuyor. Aslında bununda çözümü var. Müşteri hizmetlerini arayıp günlük para çekme limitinizi arttırabiliyorsunuz. Yinede atm başında bekleyip 2bin - 2bin parça parça para çekmek pek hoşuma gitmiyor.