Uygun bir kasa ismi de bulunur ( jilet kasa, yılan kasa ,fişek kasa vb..)
Printable View
Uygun bir kasa ismi de bulunur ( jilet kasa, yılan kasa ,fişek kasa vb..)
parası olanlar stok yapmalı :)
4wd gelirse +30 lira daha koyar güncel kasa :D
210-230bin arası olur gibi fiyatı
2 ayrı motorla giriş yapıcakmış piyasaya 1.5 1.6 yada 2.0 her iki secenekde turbo manuel diye yabancı ülkede honda fabrıkasında çalışan bir arkadaşım dedı banada güzel olsunda alalım yenısınıde ama turbodan safkan devirli o sesın alınmıyacagı kesın o yüzden ap kasalar efsane olmaya devam edicek sadece daha modern çizgiler ve turbo sevenler 190bın tl üstü fiyatları verirlerse turbolar tercil edilecek
1,5 turbo arkadan iter olursa tahminimce track day aracı misali fazla konfor ekipmanı olmayan hafif ve aşırı eğlenceli birşey olacaktır
Şayet 2,0 turbo olursa dört çeker olması ihtimal tabii ama roadster dediğin arkadan iter olur diyebilirler
Böyle olursa büyük ihtimalle de donanım zengini olacaktır
Ben iki motoru da kullanıp versiyon yapacaklarını pek zannetmiyorum bu arada..
Abi ucuk degil utopik, komik degil trajikomik o konuda anlasalim :D Zamaninda yakin cevremizde olan S2k'lar ne paralardi ne paralara satildi.
Ama yeni moda malin piyasasını yili km'si degil bi gecede sahibinden.com'da sahibi belirledigi icin Allah herkesin carsiya pazar versin ben almam alana mani olmam 70'e Miata 80'e TT alip biri gunluk biri haftasonluk yapip gezerim :D
Eski kasaları eski kasa hasta işi diye satarlar artık :D
zamanında 50 binliraya sıfır s2000 alanların şu an yaklaşık 70 80 bin kar ettikleri göz önüne alınırsa mantııklı bir yatırım aracı olabilir.
Zamanında dolar kurununda 1.80 TL olduğu düşünülürse, konu daha iyi anlaşılabilir belki. Olaya biraz Finansal gözle bakmak gerekiyor. 2009 da 2 tane s2000 parasına Ataşehir'den 1 daire alınabiliyordu. Şuanda alamassınız. Yani sadece s2000 değil, piyasada birçok şeyin fiyatı artmakta ve artamaya da devam etmekte (TL bazında) Arz- talep fonksiyonu günümüzde hala geçerli, bunu da unutmamak gerekiyor. Güzel olan herşeyin olduğu gibi bu arabanında seveni çok..Her ne kadar bazı araç sahipleri kötü bir imaj yaratsada!! hala çok düzgün insanlar var bu arabayı kullanan..Bu nedenle aracı veya kullanıcıları genelleştirerek yorum yapmak bu insanlara haksızlık olur.
Saygılar
Valla ben sıfır S2000'i 50 ye alan duymadım. En son parti 2009 ları 65 civarlarına verdiler diye biliyorum. Mesela ben 2005 Ocakta 76600 e aldım. Bir arkadaşım Kasım 2014'te 77 civarlarına aldı. Araç hiçbir zaman zannedildiği gibi ucuz olmadı.
Ayrıyetten bir aracın ne kadar ettiğini o günkü dolar kurundan netleştirirsiniz. Mesela benim aldığım 26 Ocak 2005 tarihindeki dolar kuru 1.33 yani ben arabama 57594 dolar vermişim. Bunu bugünkü kurdan çarparsanız 169902 TL eder. Tabii o zamandan bu güne ÖTV oranıda değişti.
44.000 Tl'ye hasar kayıtlı alındığını noter huzurunda gördüm ben 2011 yılında. Sizin kaça aldığınız veya başkasının kaça sattığı aracın değerini göstermez ki. Araç sahibi paraya sıkışmıştır aynı günde binlerce Tl altına vermiş olabilir veya tam tersi baba parası sahibi bir kişinin çok hoşuna gitmiştir zamanın da çok yüksek bir miktara almış ta olabilir. Bence bu arabanın hiç bir zaman belirli bir değeri olmadı şimdiki gibi. Kupon araçlarının babası diyebiliriz S2000'e.
Ne s2000 ama değil mi? :) ülkenin derdi oldu resmen :D
S2000 zaten dönüyor. Önemli olan yol tutanı üretmek..
yeni typer üretime başlandığı zaman s2000 için benzer bir motorun daha güçlü versiyonu kullanılacak diye okumuştum diye hatırlıyorum.
kuvvetle muhtemel 2.0turbo vtec olur tabi güç biraz daha yukarlarda olabilir, eğer araba miata gibi ap1-2 ye göre ufalacaksa 1.5turbo vteci bile güncelleyip koyabilirler, hatta elektrikli motor ile de desteklerlerse eğer fena da bi alet olur.