User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
85 sonuçtan 77 ile 85 arası

Konu: S2000 geri dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu motor bilgilerini nerden aldığınızı falan bilmiyorum ama benim kesin olarak bildiğim şey honda'nın beat ve nsx'den ortadan motorlu bi şase üstünde çalıştığı.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilaloztkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullanmak nasip olmadı ama,herkes çok rijit şasi var felan diyordu? yol tutuşu iyi deniyordu?
    kardeş o farklı şeyler kullanıyor yada bunamış. Bi konuda s2000 çok iyi yol tutuyor diyor diğerinde yol tutmuyor diyor. kendide ne dediğini bilmiyor yada ortalığı karıştırmak için böyle konuşuyor.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

cagataayk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş o farklı şeyler kullanıyor yada bunamış. Bi konuda s2000 çok iyi yol tutuyor diyor diğerinde yol tutmuyor diyor. kendide ne dediğini bilmiyor yada ortalığı karıştırmak için böyle konuşuyor.
    yol tutuşunun bayağı tartışıldığı konular olmuştu o kısım biraz muallakta herkesin ayrı bi fikri var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k frenleri ve yol tutuşu tartışma gerektirmeden kötüdür

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lutfen yanlis anlasilmasin. Ben S2000 araci seviyorum . Her zaman soyledigim ise yol tutusu kotu oldugudur.

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepimiz bu gune kadar bir cok arkadan itisli 240 hp arac gormus veya kullanmisizdir. Fakat hic biri S2000 kadar biraz gaza dokundugunda viiccjjt kaymamistir. Anlatmak istedigim budur. Herkese sevgi ve saygilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amcacım bilmiyorum kaç saat pist deneyimin var s2000 üstünde ama ben okadar sürüyorum nerdeyse her gün kar kış denemeden hiç viccjjt die kaymıyor

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 kendi tecrübelerimle söylüyorum kasa yapısı olarak roadster motoru ile defransiyeli olabildiğince yakın aktarma kaybı diğer arkadan çekişlere göre az olan özellikle vsasız modellerde gaz tepkisi çok erken olan bir araç.

Normal arabalar gibi viraj içinde gaza basarsanız dengesi bozulur. Yine aynı şekilde driftede uygun değil sadece köşe başlarında tek vites arkasını kaydırır toplarsınız.

Kasa yapısı ve rijitlik olarak çoğu arabadan öndedir yalnız kullanımı dikkat gerektirir.

Kaliteli lastikleri olan ağır kazası olmayan yürüyen ayarları yapılmış(4 tekeri yere düz basan) kaliteli ve ayarları güzel yapılmış coilover takılmış s2000 gayet güzel yol tutar.

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla cusco swaybar, gergiler ve tein coil var şuan arabamda ben hiç bu kadar iyi yol tutacağını sanmıyordum s2000 in bazen şaşırtıyo beni ama bazen de hiç olmadık yerlerde dengesiz tepkiler verebiliyor asfaltın durumuna göre
    SSD-S2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)