Mühye pisti olsun aaçları olsun iyi seviyede şuanda.. hatta iyi bir tur çıkartana (çarpma dökme vs yapmayan güzel kullanana) gazı açılmış araçlarla turatma şansı veriyorlar.. ozaman daha zevkli oluyor.. bildiğin makinalar hızlı.... ben varım...
Printable View
Mühye pisti olsun aaçları olsun iyi seviyede şuanda.. hatta iyi bir tur çıkartana (çarpma dökme vs yapmayan güzel kullanana) gazı açılmış araçlarla turatma şansı veriyorlar.. ozaman daha zevkli oluyor.. bildiğin makinalar hızlı.... ben varım...
ramazan başlıyor ne yaptık yaptık yoksa ben içmirem ramazan da :D
Ankarada olursam gelmeye çalışırım. Mühyedeki yer güzel.
Park sorunu olmayan bi yerde iftar yapalim ardina karting patlasin :)
Aries e gittik güzeldi yeni 9 luk araçları çıkarmışlar sürmek nasip olmadı ama kalabalık habersiz gidince sıkıntı oluyor. Bi akşam gittik öyle araba sağa mükemmel dönüyordu sola dönmüyordu ayarsızdı bi arkadaşın lastiği patladı falan haberli gitmek lazım.
Doğrudur kanka bende gitmiyorum çıktığımdan beri.
O yüzden detaya girmedim.
Ordan tanışmıştık :D
İşten çıkalı 2,5 yıl oldu, ben hiç gitmedim işin açığı araç durumlarını falan bilmiyorum o yüzden bişey diyemiycem :)
Karar yüce Tech ailesinin :D
Tarih uyarsa bende katılırım güzel etkinlik olur iftar sonrası küçük çaplı turnuva iyi gider :)
ramazanın 1 haftasını yedik bu arada hatırlatıyım dedim :D
120 kg olduğum için, şansım olacağını düşünmüyorum. :D Gidecek olanlara keyifli gazlamalar. :)