bende gelebilirim
Printable View
bende gelebilirim
3 vardiya çalışıyorum eğer belirlenen gün bana uyarsa gelebilirim :)
bilkentteki go kart ı dusunebilirsiniz , bende katılırım
Güncel çekiyim tarih belirleyelim bence artık :)
Giden olursa pistte Hasan ı bulsun benim Selamımı söyleyin yada bigboss Bülent abiyi :) yardımcı olur ikiside :)
zaman uyarsa bende gelirim...
Arkadaşlar ben bugün gittim iki seans bindim. Sahibi ile konuştum gece 2 3 e kadar açıklar. Fakat bir detay var ilk kez gidecekler için 9 beygirlik araçlar sınırlandırılmış durumda yani bir seanstan sonra 9 beygirlik aracın gaz telini açıyorlar. Nasıl yaparız bu kısmı bilmiyorum. Bir gün belirleyelim iftar sonrası gidelim.
Yazdığımız post nasıl düzenlenir bilmediğim için ek olarak yazıyorum.
İlk kez bu piste gelenler için 6 dakikalık bir tur atılıyormuş 6 dakikası 10 lira imiş. Ondan sonra profesyonel araçlara geçiliyormuş. Profesyonellerin 10 dakikası 20 lira. Eğer isterseniz orada mangal organizasyonu şeklinde bir şey yapma imkanımızda varmış.
Pisti bilen, sahipleriyle muhattap olmuş tanıyan birinin önderlik edip organizayonu ayarlaması lazım, bi yerde iftar yapılıp geçilebilir yada herkes iftarını yapar iftardan sonra bi yerde toplanılıp geçilebilir sahura kadar muhabbet karting olabilir. Çok uzatmadan yapılacaksa haftaya cumartesi yada cuma akşamı olabilir diğer hafta cuma bayram tatili başlıyor memleketine kaçanlar olur :)
Abilerim ses verin de yapalım şu işi
Liste oluşturalım zaten başladık mı gören katılır. Bana gün fark etmez yazanlardan gün sıkıntısı olan varsa bekleyelim.
Cumartesi saat 21.30 uygun mudur?
Güncelleme son 2 gün
Kaç kişi gelirim dediniz son 1 gün ona göre mekanla konuşayım diyorum ses seda yok. Olmuyo be
Kardeş şimdi şöyle 8.30 da iftar oluyor bana kalsa 9 dada yapabiliriz ama herkes yakın olmadığı için 9.30 uygun olur diye düşündüm. Etkinlik heralde 1 saat kadar felan sürer. İki seans binsek muhabbet felan 30 dk go kart olur geriside mubabbet felan diye düşündüm. Sanırım çok gelen olmayacak çünkü kimse yazmamış. Sen nerede oturuyorsun? Eğer yakınsan 4 kişi olsakta gelmene değer. Ama uzaksan hiç yorulma boş yere ramazanda
ben gelirim
Bizde bir 2-3 kişi gelebiliriz eğer olursa
Ne bilelim bugün olacağını, arada bir bakıyordum sürekli geyik muhabbeti oluyordu. Saat kaçta olacak?
Zaten yarınmış, hiç problemim kalmadı, bugün belki yetişemeyebilirdim. Takip ediyorum konuyu.
İftardan sonra benim rolanti baya düşüyo stop etmeye yakın.
Toparlanırsam gelirim.
Cumartesi, 21:30 Mühye doğru mudur?
Takipteyim ulaşım konusunu çözersem kesin yarın mühyedeyim.
Mühye denilen yer şu çöplük yolundan giderken sağda kalan yer mi? 365 AVMnn önünden gidince tam karşıda kalan yer ya da?
Ben gelemiyorum yarın
Nedir son durum gidilecek mi ? Ona göre hareket edelim
Son durum mekanın sahibi ile konuştum 9.30 da geleceğimizi önceden haber versem daha iyi olurdu ama kimseden ses çıkmayınca cuma günü aradım. Bana dedi ki 9 gibi gelseniz daha iyi olur çünkü kalabalık olabilir dedi. Şahsi fikrim kalabalık olacağını düşünmüyorum. Bu akşam 9.30 gibi gidelim diyorum.
Not: Bir arkadaşımız keçiören aktepe den gelicekmiş bir şekilde ona yardımcı olabilen olursa iyi olur.
bi aksilik olmazsa bende katılabilirim
1 saat 15 dakika sonra orada buluşalım arkadaşlar.