Nedir son durum gidilecek mi ? Ona göre hareket edelim
Printable View
Nedir son durum gidilecek mi ? Ona göre hareket edelim
Son durum mekanın sahibi ile konuştum 9.30 da geleceğimizi önceden haber versem daha iyi olurdu ama kimseden ses çıkmayınca cuma günü aradım. Bana dedi ki 9 gibi gelseniz daha iyi olur çünkü kalabalık olabilir dedi. Şahsi fikrim kalabalık olacağını düşünmüyorum. Bu akşam 9.30 gibi gidelim diyorum.
Not: Bir arkadaşımız keçiören aktepe den gelicekmiş bir şekilde ona yardımcı olabilen olursa iyi olur.
bi aksilik olmazsa bende katılabilirim
1 saat 15 dakika sonra orada buluşalım arkadaşlar.
Bir dahakini beklemek daha iyi gibi sanki, 3 kişisiniz yani.
bir dahaki ne zaman yapılacak, yazın beni listeye :)
Havalar iyice soğumadan bu haftasonu karting mi yapsak?
Mühyedekinden daha büyüğü var mı?
Hipodromdaki pist yani aries arena tr'deki büyük pistlerin başındaydı. Ama komple açıksa eğer. Komple açık olduğu zaman daha az tur atıyosunuz ***** pist dakika üzeri seans açılıyo onuda göz önünde bulundurmakta fayda var. 9HP lik araçlar çıkıcaktı en son son durum nedir bilmiyorum.
Eski çalışanı olarak bi dost tavsiyesi vereyim dedim :)
13 hp lik arabası olan biyer yokmu mühyeden başka? 13 lük mühyeye büyük geliyor :)
Ooo Karting.. En Sevdiğimden..
Gidilecekse kartinge bende varım geçen sefer olanı kaçırmışız
Bende gelirim. İş çıkış saati olsun yeter ki.
Geçen seferi bende kaçırdım vardiyadan dolayı eğer tarih saat uyarsa bu sefer katılmak isterim
GEçen sefer kimse kaçırmadı aslında gelecem diyen de gelmedi son dakka millet ben gelemiyorum yazdı. Yine düzenlenir düzenlenmesinede bi daha güvenip yapası gelmiyor insanın.
cumartesi akşam 8-9 gibi diyelim o zaman?