Nedir son durum gidilecek mi ? Ona göre hareket edelim
Son durum mekanın sahibi ile konuştum 9.30 da geleceğimizi önceden haber versem daha iyi olurdu ama kimseden ses çıkmayınca cuma günü aradım. Bana dedi ki 9 gibi gelseniz daha iyi olur çünkü kalabalık olabilir dedi. Şahsi fikrim kalabalık olacağını düşünmüyorum. Bu akşam 9.30 gibi gidelim diyorum.
Not: Bir arkadaşımız keçiören aktepe den gelicekmiş bir şekilde ona yardımcı olabilen olursa iyi olur.
1 saat 15 dakika sonra orada buluşalım arkadaşlar.
Bir dahakini beklemek daha iyi gibi sanki, 3 kişisiniz yani.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
bir dahaki ne zaman yapılacak, yazın beni listeye![]()
Mühyedekinden daha büyüğü var mı?
Hipodromdaki pist yani aries arena tr'deki büyük pistlerin başındaydı. Ama komple açıksa eğer. Komple açık olduğu zaman daha az tur atıyosunuz ***** pist dakika üzeri seans açılıyo onuda göz önünde bulundurmakta fayda var. 9HP lik araçlar çıkıcaktı en son son durum nedir bilmiyorum.
Eski çalışanı olarak bi dost tavsiyesi vereyim dedim![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
13 hp lik arabası olan biyer yokmu mühyeden başka? 13 lük mühyeye büyük geliyor![]()
Bende gelirim. İş çıkış saati olsun yeter ki.
GEçen sefer kimse kaçırmadı aslında gelecem diyen de gelmedi son dakka millet ben gelemiyorum yazdı. Yine düzenlenir düzenlenmesinede bi daha güvenip yapası gelmiyor insanın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)