Paypal TR de gerekli yapılanmayı ofisi istihdamı yapmadığı için belgeleri yenilenmedi.
Bence iyi oldu. Yaa gelip ofis açsınlar istihdam yaratsınlar yada yerli firmaların önü açılsın ordan işlemler yapılsın.
Paypal TR de gerekli yapılanmayı ofisi istihdamı yapmadığı için belgeleri yenilenmedi.
Bence iyi oldu. Yaa gelip ofis açsınlar istihdam yaratsınlar yada yerli firmaların önü açılsın ordan işlemler yapılsın.
sebebi burda. alışveriş için düşünen arkadaşlar kredi kartıyla alırım diyor da paypalın avantajı ödeme yapan adamı sonuna kadar korumasıydı, kredi kartınızdan ödemeyi yaptığınızda direk para geçiyor hesaba aklınızda olsun.
ki kişisel olarak bir sürü yabancı freelancerım vardı bakalım onlara nerelerden güvenli ödeme yapacağım...
TROY: Türkiye kendi ödeme yöntemini hayata geçiriyor
ben hep 50 liralık alıyordum
şaka bir yana ben hiç kullanmadım hep kart ile alım yapıyordum ama kullanan arkadaşlar adına üzüldüm
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Duzeyini bilmiyorum ama paypal in turkiyede calisanlari var bizim sirketin ozel musteri temsilcisi vardi mesela paypal tarafindan bize atanan. Bi sikintimiz oldugunda ariyorduk cozuyordu vs.
Yurtdisina ihracat yapan bi sirketiz ve para girdilerinin yarisindan fazlasi paypal uzerinden oluyordu bu is hic hos olmadi.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Türkiye'de BKM Express diye bir ödeme sistemi var. Gecen Kliksa'dan paypal ile alişveriş yaparken Banka bunu yurtdışı kur farkı yansıtınca bunu kullanmıştım.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
bkm express ancak Türkiye'deki alışverişlerde işe yarar.
Nadiren kullansam da ifrit oldum şu olaya. İngiltere'den bilmem kaç pound'lık ürün almıştım zamanında. Şimdi kartla almak büyük risk. Parayı öde, sonrası sarı çizmeli mehmet ağa.
Paypal TR ofisi var. Bizim müşterimiz hatta ( artık ex müşterimiz olacak ne yazık ki ).
27 çalışan vardı en son.
yapılan açıklamaya göe 15 TL altındaki bakiyeler banka hesaplarına aktarmıyor, sizden ricam hesapta hiç olacağına Lösev'e bağış yapın.
Böyle bir kampanya başladı hesapta kalan ufak miktalar büyüyüp bi işe yarar diye düşünüyorum. Gerekli bilgiler aşağıdaki linkte.
paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası - #60851046 - ekşi sözlük
Benim de 3.00 TL varmış hesabımda, şimdi Lösev'e bağışladım. Aynı duyuruyu yapacaktım arkadaşlar benden önce yazmış.
Ben 2003 yazında work and travel zamanı Amerika da paypal hesabı acmistim.
Sonra 12-13 sene sonra hem almak hemde parça satmak için kullandım.
bddk ülkedeki nadir iyi çalışan kurumlardan birisi bence.Paypal ın açıklamasında son cümleye bakarsak ...yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalar devam edecektir. dediğine göre usule uymayan konular var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)