Zaten çoğu satıcı turkiye dedinmi bi duraksıyodu artık ebay belki tamamen belki bi süre yalan oldu.Gurbetçi akrabalardan devam westernunion seklınde
Zaten çoğu satıcı turkiye dedinmi bi duraksıyodu artık ebay belki tamamen belki bi süre yalan oldu.Gurbetçi akrabalardan devam westernunion seklınde
sitelerinde sadece paypalı kaldırın yazmışlar , illaki alternatif yaratıcaklardır ama kim bilir nezaman
Important Turkey PayPal service information | Seller Centre
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaşlar ebaydan kredi kartı ile alamıyor muyuz ? Şeceneklerde kredi kartı varsa ?
paypal aslında şu şu bankalarla türkiyeden paypal üstünden alış veriş yapabilirsiniz diye bir yol gösterici olsa güzel olur.. yada fikir verseler şu yolla paypali kullanabilirsiniz diye iyi olur.. bu iş bizim için sıkıntı olduda bir yandanda her felaket bazı insanlar için fırsattır.. paypalı bir şekilde türkiyeden bir banka tanısa yada türkiyedeki onlar içinde inanılmaz bir müşteri portföyü oluşur.. sadece paypali kullanmak için o bankadan bir çok insan kredi kartı hesap falan açar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
abi ben mail attim hic paypalim olmadi bunca zaman kartla suan neden alamiyorum diye attiklari cevap bu siyah isaretledigim yerde dogru anladiysam ufak bi ayrinti var ama satici gormedim ben o sekil
Dear Onur,
Thanks for contacting eBay Customer Service.
I understand that you are having a hard time paying for items using PayPal/ Credit Card. I’m sorry to hear that you were not able to complete your purchase. Let me assist you further.
Onur, we heard that PayPal temporarily stopped their operation in serving Turkey members. Actually, PayPal would really want to continue and give their services to all members located in Turkey; however, their application was denied by your government and decides to temporary stop the services they offer in your country effective on June 6, 2016. This is the reason why you are getting errors in paying for your items. If you wanted to know more about this issue, you may want to contact PayPal directly - Bequem bezahlen, Zahlungen empfangen & Geld senden.
About paying for items, you can still pay using credit card as long as the seller have a merchant account provided on their listing. If the seller does not have a merchant account, credit card payments are still being processed through PayPal when you pay through Checkout. If this happened, credit card payments are also being blocked and this means that purchasing that item won’t be possible.
I know this was something unexpected for all Turkey members and I want you to know that we are currently looking for ways on how you can continue to buying items on eBay. In the meantime, you may want to purchase items locally and avoid online purchases that require PayPal as the payment method.
Onur, I trust the information that I’ve provided is helpful and clearly explains things on how you can continue buying on eBay. Thanks for your kind understanding. I wish you all the best on eBay!
I would like to thank you for giving me the opportunity to assist you today and for choosing eBay to buy your items. We value you as a buyer and hope to continue to work with you in order to establish a strong buying history.
May you have a wonderful day in Turkey and wishing you and your family good health! Take care!
Thank you for choosing eBay and we truly value your business, Onur!
Sincerely,
Elaine F.
eBay Customer Service
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
satıcının ticari hesabı olması lazım diyorda o nasıl bir şey bilmiyorum. bizi bağlamıyor sanırım satıcıyı bağlıyor eğerki ticari hesabı varsa alabiliyoruz diyor.
aslında ebayda alternatif ödeme kısmında telefon üstünden ödeme olayıda var ama netice pos paypale bağlıysa gene aynı kapıya çıkar sanırım.
bence bir banka bu işi bir şekilde çözer.. çünkü çok güzel şu anda ekmek var o alanda.. hem satıcılar hem alıcılar için.. adamlar müşteri kovalıyor heleki böyle paraların yabancı döviz kurları üstünden döndüğü hesaplar.. beklemek lazım bir yerden bence bir haber çıkıcakdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Paypalın TR'den çekilmesi fırsatçılara gün doğurdu, %10-15 komisyonla para gönderiyor, alışveriş yapıyorlar adınıza.
bız etsy uzerınden yaptıgımız satıslarda alıcıyı payoneer uzerinden odemeye zorluyoruz tabı odeyen var odemeyen var o ayrı konu paypal ın bu mevzusu bızı mahfetti
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
ebay için paypalsızda alışveriş yapılabiliyor yazmışlar ebay hesabımdan paypalı kaldırdım kart ekledim ama gene olmadı , şöyle bişey buldum https://amerikapostam.com/ %8 komisyonla sizin için alıp abd den Trye kargo yapıyorlarmış, daha önce kullanan varmıdır aramızda ?
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
%8 komisyon artı birde çift shipping vericeksin..
amerikadan buraya 30 dolardır fiks onun altı nadir olur.. birde o adamda amerikaya aldığın ürünün ekstra bir shippingi varsa onuda ekliycektir senin shippinge..
yani aldığın ürün türkiyeye free shipping ama amerikaya 10 dolar diyelim bu arkadaşlar 10 dolarfarkıda ödedi senin adına aldı sana postaladı 30 dolarda amerikadan türkiyeye shipping .. etti senin shipping 40 dolar artı %8 komisyon..
PayPal'dan satıcıya para yollamam gerekiyor. Adam sadece Paypal kabul ediyor. Kıbrıs hesabı açtım ama olmadı. Amerika hesabı açıp deneyen var mı?
ebaydan alışveriş yapabilen varmı?
ben yapamıyorum paypal harici kendi kk ile deniyorum yok yine olmuyor
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
bir satıcı ile anlaşmazlık oldu aramızda..ilk günden beri gönderi numarası istedim paket küçük olduğu için gönderi numarası olmadığını belirtti.
ürünün bugün elimde olması gereken son günüydü gelmedi.Bende satıcıya yazdım özürdilemiş yeni ürün göndericem gümrükte sorun oldu vs vs.Şimdi ben bu siparişi verdiğimde paypal üzerinden ödeme yapmıştım paramı geri gönderin dersem para nereye yatar? Fikir yada önerisi olan varmı?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)