hala merakla cevabını bekliyorum =)
Printable View
tabıkıde cok gusel araba kullanan bayanlar war :) ben cogunluktan bahsedıyorum we ozellıklede kucuk sehırlerdekı arac kullanıcıları ... mesela benım annem panık atak war trafıge cıkmıyor kesınlıkle benım arabama bıle bınmıyor hahaha anem bılıyor zor bı anda telaslanıp kendıne we ınsanlara zarar werıcegını cıkmıyor trafıge :) ehlıyet olayıda aynen dedıgın gıbı 12 yılda bır tekrardan gozden gecırılmelı :)
sadece bayan sürücülere kabahat bulmayalım, trafikte kaspet kaspet 40-50 km hızla sol şeritte seyreden bir çok erkek sürücü var...
bilgiler için teşekkürler.
dipnot:yollarda gordugumuz kamyon lastık parcaları eskiyen lastiklerin patlamasıyla olusan durumlar degılgenellıkle.kamyoncular eskımıs lastıklere kaplama yaptırırlar.o kaplamada bıtınce tekrar bır kaplama daha.ama ıkıncı kaplamanın yapılması ıcın ılk kaplamanın yerınden cıkması gerekır.kaplamayı cıkarttırmak ıcın para vermek yerıne kaplama kendını bırakana kadar kullanırlar.15-20 ytl ıcın ınsanların hayatını teklıye sokarlar.
fılıme muayenede ızın vereceklerde polıs bu işe ne dıyecek.
Filmleri zaten az kusurlu olarak geciriyorlar. Cok koyuysa gecemiyorsun. Ama egzoz konusunda dava acıcam. Muayneden gecen egzozu polis tekrar muayneye gönderiyormus. Muaynedende tekrar geciyorsun doğal olarak. Egozuzun cezası 70 YTL Muayne harcı 110 YTL . Benim zorum ne yasal egzozum yüzünden 50 defa muayneye girmeye? Bu yüzden trafiğe aynı yürütmeliğe bağlı olduklarını göstermemiz lazım. Emsal davasına hazırlanıyorum birisi ceza keserse hemen acıcam davayı
Arabam için parça bakarken parçaların çoğundaki TÜV onayı dikkatimi çekti.Bence bu onayla ruhsata işletebileceğiz yakın bi zamanda inşallah.Yani tüv onay verdiyse ruhsata işlenmesi gerekiyo zaten yurtdışındada böle bildiğim kadarıyla.
nasıl çok rahat ya geçen hafta gittik sabah 9'da,akşam 21 de çıktık.
Merak ediyorum TUV istasyonlarında kac tane kamyon gördünüz?
Kamyon örnegi vermissiniz ama ben pek sanmıyorum kamyonların gidip TUV istasyonlarında muayene yaptırdıgını...
yaptırıyolar hatta bugün bitanesi camı catlak diye camını degiştiriyodu. kamyoncu köpürmüş halde yük taşıyoruz bunla orası burası egik olacak kırık olacak dedi bişe demedim haklısın dedim geçtim. kırık cam belki cok problem yaratmaz ama araba muayeneden geçememiş işte...
cok guzel bır uygulam abızde soktuk angel far ledlı stop kanat hersey vardı far ayarı yoktu onuda kagıda yazdı verdı okadar gectı yanı arac...
Peki bu muayene istasyonlarında Aracın yükseklik basıklık vs ondan dolayı kaynaklanan bi problem oldu mu acaba ?
herşey iyi güzelde şu başkasına anahtar vermek kafa kurcalıyor tamam iyi güzel uygulamada ağır modifiyeli bir otomobilim varsa debriyajını başkasına kullandırmak istemem en azından