Ankarada hangi muayne istasyonuna gittiğini sorabilirmiyim acaba?
Printable View
Ankarada hangi muayne istasyonuna gittiğini sorabilirmiyim acaba?
Saol kardeş bi gidip bakıcam
Evet ya bende bu anahtar verme işinden hoşlanmıyorum.Arabayı lifte alıyorlar mı peki??
Araç alcaltma prosedürü ne şekilde işliyor.
Burada kastettiğim elde yapılan coiloverlar veya kesik yaylar değil.
Dünya çapında bir marka olan koni amortisör ve 6 cm FK yay mesela?
Çok alçak arabalarda sorun çıkarırlar.Dün geçtim bende muayneden 4 hafif kusurum var 30 yanak lastikerime laf etmedi şehir efsanelerinde söylendiği gibi.Motor kodunu okuyamamış.Sanki benim suçum gibi hafif kusur yazıyor.Bazı arabalarda motor kodu alt tarafta yazıyormuş.Bunu fabrikaya kusur diye yaz o zaman bana değil, alt taraftan okutup üste sticker yapıştıracak halim yok.Kısa farlarıma ayarsız dedi.Fabrika çıkışı xenon farda ne ayarı bekledi pek anlamadım.Yaptığı ölçümde pek sağlıklı değil.Farın karşısına aleti eliyle ayarlıyor.Ne kadar duyarlı bir şekilde ayarlıyor o tartışmalı.Bir diğer kusurum sol sis farım patlaktı.Ona bir lafım yok değiştiricektim zaten.Asıl konu ise cam filmi;aracımda 2 numara komple film var.Muayneye girdim sırada saat akşam 18.00 civarıydı.Yani hava zifiri karanlık olmuştu.Arabanın içide içerde ışık yanmasına rağmen gram gözükmüyordu. :D Ve yan camlarda film var diye hafif kusur düşmüş.Bunuda nasıl düştü oda ayrı hikaye 6 bölüm olan muayne istasyonunda ben 4. kulvardaydım 3. kulvardaki eleman gelip camları gösterdi yoksa bizimki onlarıda yazmıyordu.
Egsoz mevzusuna gelince ss gibi egsozların düşük devirlerdeki sakinliği ile muayneden gayet rahat geçilebilir.Alcaklığa gelince lastikler camurluğun içine giricek kadar düşmediyse göze batmayıp orantılı duruyorsa pek laf ediceklerini sanmıyorum.Önemli olan fren testine girdiğinizde ön tamponunuz yere yapışmasın. :) Ayrıca lastikte içteki balonlara kadarda kontrol ediyorlar.
yuh artık :D
vay be ii artık uykularım kaçmasın bir tek stop aliim o da çalışsın diğerleri hep yepyeni zaten egzoz nolcak o dert işte
Benim arabamda film ve magnaflow egsoz var ama egsozum silencerlı ve sertifikasında yasal olduğu yazıyor (tabi amerikada :D ) egsozum fazla ses yapmıyor silencer takılıyken, egsozlu araçların hiçbiri geçmiyor zannedersem ? Yada sesi ölçülüpmü kontrol ediliyor ?