Bu biraz abartı olmuş :) Ama haklı tarafı şu ankara trafiğinden sonra hayata küstürür.
Şöyle söyliyim cuma 18.45 de kozyatağı carrefour dan çamlıca gişelerine 1 saatte geldim. Mesafe 10 Km civarında.
Ölmezsin ama sürünürsün.
Printable View
Giderken ismailin yerinde yemek yiyin bozduysada oradakilerin çoğundan güzeldir. Dönüşte trafiğe kalmamak için geç çıkın sabaha karşı bercestede kahvaltı yapın. Otobanda da outlette durun fıstıklı bolçi alın sonra zaten ankara.
Bolu dağında pirzola ye
kader işte biri giderken öteki geliyor :D
ben de yarın istanbuldan çıkıp ankaraya gidecem masabaşında karışık kebap yer dönerim başka da yapacak bişey yok zaten god damn ankarada
Baktimda benim icin problem yokmus gelebilirsin. Senin araba 90 hp her durumda gecerim.
İstanbula gelirken izmite girip köfteci yusufta karnınızı doyurun, istanbul trafiği geçmeden viaporttan öteye gitmeyin :)
Arkadaşlar kalıcağım yer via porttan önceymiş yani trafik ile uğraşmayacam sanırım. Birde pist ctesi kalabalık olur mu ?
Kim bozdu diyorsa ezbere konuşuyordur. Neredeyse her geçişimizde uğrarız. Pirzolası köftesi yemek öncesi ikram ettikleri hala lezzetli. Ki köprü açıldıktan sonra 1231231 misafir kaybeden bir yer değil, ne zaman gitsek orası yeterince müşteriye sahip. Bozup bu potansiyeli kaybetmek istemez.