Boks dunyasinin efsane ismi hayata 74 yasinda veda etti. Her yonuyle efsane biriydi gercekten, Allah rahmet eylesin..
Muhammed Ali yaşamını yitirdi
''Float like a butterfly, sting like a bee.''
Boks dunyasinin efsane ismi hayata 74 yasinda veda etti. Her yonuyle efsane biriydi gercekten, Allah rahmet eylesin..
Muhammed Ali yaşamını yitirdi
''Float like a butterfly, sting like a bee.''
Normal bir yas. Digerleri gibi kendini bozdurmadan efendi gibi geldi efendi gibi gecti gitti bu dunyadan, Allah rahmet eylesin.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Allah'tan zenginlik istedim,bana İslam'ı verdi Nur içinde yat büyük Efsane..
Savaş MotorSports
mekanı cennet olsun örnek bir sporcu örnek bir yaşam
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Her yönüyle harika bir insandı bence, boksörlüğü zaten tartışılmaz. Mekanı cennet olsun.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Hollywood_Bulvar%C4%B1
Hollywood Bulvarı
Tüm yıldızlar yerde, kaldırımların üstünde yerleştirilmişlerdir. Bunun tek istisnası ünlü boksör Muhammed Ali için konulan yıldızdır; Muhammed Ali "Peygamberim Hz. Muhammed'in adını ayaklar altına koydurmam" deyip, bunda diretince organizatörler talebini kabul etmişler ve Muhammed Ali'nin yıldızını üstüne basılmaması için Kodak Theatre'ın duvarına asmışlardır.
Mekanı Cennet olsun .
35 senelik hayatımda kendime örnek olarak aldıgım ender insanlardan.. Allah mekanını cennet eylesin, taksiratını affetsin. Son zamanlarda parkinson ile beraber pek çok hastalıkla mücadele ediyordu. Umarım agrısız sızısız göçüp gitmiştir. Los angelesa ilk gittigimde hemen walk of fame'e gidip duvardaki sembolün önünde fotograf çektirdim.. O anda gözlerim doldu.. Bu erdeme sahip olan insan sahibi artık ne yazık ki çok az...
Ben özgüvenin ne denli oldugunu onun sayesinde ögrendim..
Mekanı cennet katında olsun![]()
Tango-1 never dies.
söyledikleriyle ve duruşu ile de güzel bir insandı,mekanı cennet olsun.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
Örnek alınacak insan, bir efsane..
Mekanı cennet olsun güzel insanın
Asla unutulmayacak
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)