izlerken uyuz oldum. kavga edicen çözümde olmuyor yoksa herkese saldır.bu arada birader siizin üst katta sanırım fil besliyolar yoksa o seslerin açıklaması olamaz.
Printable View
izlerken uyuz oldum. kavga edicen çözümde olmuyor yoksa herkese saldır.bu arada birader siizin üst katta sanırım fil besliyolar yoksa o seslerin açıklaması olamaz.
cumartesi gecesi gece 3'e kadar alt komşunun sesiyle hanım uyuyamadı, gece çıkarlarken lafı oturttu, özürler birşeyler dün de kurabiye geldi apartman birden çağ atladı. Konuştuğu herşey direk bizim dairede. Lafım yine mütahite
Ben geçen tam bu üst kattan gelen gürültüler esnasında baktım müteahhit in araba otoparkta. Aradım dedim gel eve. Sağolsun geldi. Dedim dinle şimdi. Adam şok oldu. Yukardaki konuşma sesi direk yanında sanki. Bu nasıl olur, olmaması lazımda bilmem ne de. Dedim oluyor gördüğün gibi. Buna bi çare bul dedim. Ortağıyla konuşup haber verecekti. Tabiki bişey yapmayacaklar :) bu arada, attığım ses kaydını dinleyenler hak vermiştir umarım :)
Başkasının hanesine girip, adamı hastanelik edeceksin ve serbest?! bırakılacaksın. O zaman gerçekten boşa yaşıyoruz bireysel silahlanma gibi ilkel bir çözüm bulmamız lazım. Zaten bu davarların çoğunda vardır o da en azından elimiz boş kalmasın.
O değilde evine saldırılan adam sopa değilde silahla açsaydı kapıyı 3'üde poku pokuna ölmüştü şimdi
İstanbul’da ‘komşu’ dehşetinde yeni gelişme – Sozcu Gazetesi
sosyal medya sayesinde gözaltına alınmışlar, adliyeye gönderileceklermiş.
Adliye salar bu sefer de.......
Bulunduğunuz İl/İlçe Cumhuriyet Başsavcılıklarına başvurunuz güzellikle.
4721 sayılı Türk Medeni Kanunu:
Madde:737-Herkes, taşınmaz mülkiyetinden doğan yetkilerini kullanırken ve özellikle işletme faaliyetini sürdürürken komşularını olumsuz şekilde etkileyecek taşkınlıktan kaçınmakla yükümlüdür.
Özellikle taşınmazın durumuna, niteliğine ve yerel âdete göre komşular arasında hoş görülebilecek dereceyi aşan duman, buğu, kurum, toz, koku çıkartarak, gürültü veya sarsıntı yaparak rahatsızlık vermek yasaktır.
Yerel âdete uygun ve kaçınılmaz taşkınlıklardan doğan denkleştirmeye ilişkin haklar saklıdır.
Haneye tecavüz var ve serbest bırakılıyorlar.
Bireysel silahlanmaya teşvik ediyorlar insanları,ne zamandır da düşünüyorum zaten. Başvuru işlemlerini tamamlayıp bulundurma için heyet raporuna çıkacağım .
İnşallah bir gün benim kapıma da böyle gelirler.
Bu kapıya gelme işini görünce aklıma geldi...
Caddebostan'da eski evdeyiz o zamanlar, otoparka "yabancı" sanılan bi araba girmiş, babam da akşam gelip yer bulamayınca onun arkasına park etmiş.
Komşulardan birinin oğlunun arabasıymış meğer, adam başka evde yaşıyormuş, burada ailesine uğramış. Tabi herhalde kapıcıdan mı nereden buldularsa bizim daireyi bulmuşlar, 23:00 gibi kapı çaldı. Babam da "hah aracın sahibi galiba" dedi, ayaklandı, arabayı çekmeye gidecek... Hani olay çıkarma niyetimiz yok.
Kapı çalınca aşağının kamera çalıştı, bi tane tip, kaşları çatmış, suratı olduğu gibi kamerada, babam "kim o" deyince bu başladı küfürler, bilmemneler, gel al bu arabayı buradan, yok şöyle yaparım böyle yaparım, babam "bana bak sakin ol, geliyoruz dur" dedi, o an ben kaptım, ben de buna bağırdım, kes lan noluyosun dur geliyoruz diye... Babamdan önce ben giyindim :D
Aşağı indik, bu zaten bağırıp çağırıyor, millet balkonlara çıkmış, gel bakim dedim ne yapacakmışsın, oradan atıp tutuyosun... Biraz geri vites yaptı ama hala bağıra bağıra bakın diyor araba kitlenmez, arabamı kitleyemezsiniz... Ne diyosun ya dedim ne kitlemesi, e kitlemişsiniz işte diyor. Arkasına parkı kastediyormuş, e yer bulamadık buraya park ettik, kapıyı çaldın, adam gibi söyle çekelim arabayı, ne saçma sapan konuşuyorsun dedik...
Hala araba kitlenmez kitlenmez diyor :D Ben durumu anladım, baba dedim bu mal sarhoş, papağan gibi tekrarlıyor. Yoksa döveceğiz salağı :D Tamam birader sen sakin ol, kitlenmez doğru diyosun dedik, bi anda sustu :D Çektik arabayı gitti bu artis artis ama...
Sonra babam 2 hafta sonra falan asansörde bi adamla karşılaşmış, adam babamı tanımış, ya demiş böyle böyle siz şu dairede misiniz, evet... Ya çok özür dileriz, o gece bizim oğlan içmiş gelmiş, arabayı da buraya bırakmış, biz de evde yoktuk, müdahale ederdik, ne olur affedin falan... Ya yok demiş olur mu öyle şey, biz de ilk başta anlamadık, saldırıya geçtik, biz de özür dileriz demiş, öyle halletmişler :D
Gürültü yüzünden değil ama aidat yüzünden buna benzer bi olay yaşadık.Sonra Allah ne verdiyse sonrası sabaha kadar karakol sonuç beklemedeyiz.İnanın muz cumhuriyeti gibi yönetiliyoruz.Sığırlar hala dayılık yapma derdinde.Sonuçta da bi mok çıkmayacak eminim.İşin özü üst kat alt at olayı değil apartmandaki insan görünümlü hayvanlarla uğraşmak. O yüzden Mümkün oluyorsa müstakil olmuyorsa az daireli bi binaya taşınmak
Kansiz kopekler ya.
İnsanin kapisina dayanmak nedir lan???
Gercekten o sopayi kafaya yiyip, yere yigilinca bi rahatlama bana da geldi.