User Tag List

Sayfa 28/28 İlkİlk ... 18262728
530 sonuçtan 514 ile 530 arası

Konu: Üst Komşu Krizi

Rew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalorifer meselesini annemin komşusu çok yapardı. Çiftin iki üç çocuğu vardı hepsi farklı illerde memurdu. Erzurum'da kış olunca kapıyı kilitler yaza kadar şehir şehir gezer sırayla çocuklarında kalırlardı. Haliyle Erzurum soğuğunda annemlerin yaktığı doğalgazın bir kısmı ziyan oluyordu. Bir gün annem tavanın akması şikayetiyle kendilerini rahatsız ediyor. Bir kaç güne döneceklerini dile getiriyorlar. Eve döndüklerinde kombi dahil tüm tesisatın su donması sebebiyle çatladığını görmüşler. Eve sıfırdan kalorifer tesisatı döşediler. Sordum. İki kıştır bir yere gitmiyorlarmış.
    Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gece 3.00 ve süpürge muhabbeti yapmıştım.

Bugün temizliğe gelen ablaya aşağıdaki çıkmış çemkirmiş, hanım da evdeymiş, ne oluyo diye kapıya gitmiş, kadını fırçalayıp göndermiş Asabım bozuldu ama diyor. Yav dedim niye asabını bozuyorsun kadın belli ki muayyen gününde, saracak yer arıyor Ev zaten anca 15 günde bir temizleniyor, efendim süpürge ses yapıyormuş, sandalye koltukları çok çekiyormuş, geldiğimizden beridir ses yapıyormuşuz, biz 3.kattayız, 1.kattaki de rahatsızmış... Ulan geçen gün selamlaştık rahatsızlığı olsa söylerdi

Gece 3 mevzusu bakın nasıl döndü bana
    Abla konuşurken, sonra bir de gece 3.00'te çocuğunuz tepiniyor sahip çıkmıyorsunuz gibi dangalakça bi laf etmiş, orada hanımın kayış kopmuş zaten, gitmiş kapıya orada fırçalamış. Ne diyorsun sen demiş zaten gündüz evde yokuz ne gürültüsü, saat olmuş 10.00, temizlik yapılmayacak mı evde, ikincisi çocuk maks 11'de uyuyor, akşam gürültü yapıyor desen neyse, 3'te ne gürültüsü yapacak, sahip çıkmıyorsunuz ne demek demiş, yöneticiye şikayet edin demiş kapıyı suratına kapatmış. İyi yapmışsın dedim.

Kimisi ciddi ciddi kötü muamele istiyor.
    Ben de ilk fırsatta kış boyunca evde olmamalarını ve bu durumda kaloriferi minimumda yakmaları gerektiğini, aksi halde gerekli mercilere şikayet edeceğimden gireceğim konuya.
    Hadi bakalım.
    Kalorifer meselesini annemin komşusu çok yapardı. Çiftin iki üç çocuğu vardı hepsi farklı illerde memurdu. Erzurum'da kış olunca kapıyı kilitler yaza kadar şehir şehir gezer sırayla çocuklarında kalırlardı. Haliyle Erzurum soğuğunda annemlerin yaktığı doğalgazın bir kısmı ziyan oluyordu. Bir gün annem tavanın akması şikayetiyle kendilerini rahatsız ediyor. Bir kaç güne döneceklerini dile getiriyorlar. Eve döndüklerinde kombi dahil tüm tesisatın su donması sebebiyle çatladığını görmüşler. Eve sıfırdan kalorifer tesisatı döşediler. Sordum. İki kıştır bir yere gitmiyorlarmış.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi ben yine kalorifer mevzusunda değilim çok da... Yaptığı saçma sapan muhabbete uyuz oldum, hanıma "takma" dememe rağmen çok terbiyesizce geldi söyledikleri.

- Bir defa "çocuğunuza sahip çıkın gece 3'te tepiniyor" ne demek lan?
    Çocuğum kedi mi köpek mi amg?
    Ha aklımıza geldi, kedimiz var o mu ses yaptı acaba desek, yaptığı seslerle önce bizim uyanmamız lazım, uykumuz derin değil.
    Ki kedinin evde yapacağı sesi o tiplemenin aşağıdan duymasına imkan yok. Neyi duyuyor kimbilir? Bir de sen gece 3'te ayakta ne halt ediyorsun da ses duyduğunu iddia ediyorsun. Git yat uyu

Hayır langır lungur da bi aile değiliz ki, apartmanda nasıl yaşanır biliyoruz çok şükür.

- Yok temizlikte koltukları çekiştiriyormuşuz bilmemne yapıyormuşuz. Pardon bacım sizin evde temizlik nasıl yapılıyor amg?
    Ya bunları anlamıyorum, bu primatlar nasıl yaşıyor acaba evlerinde de böyle saçma sapan laflar etme hakkı buluyorlar çok merak ediyorum. Sen acaba evde neler yaparken aşağıya nasıl sesler gidiyor farkında mısın?

Kütüphanede yaşadığını veya yaşayacağını sanıyor kimisi herhalde. O olmasın bu olmasın... Olur paşam.
    Tabi ki müşterek uyulması gereken, beklenen şeyler vardır, dediğim gibi ayı gibi de yaşamıyoruz veya hiç bişeye de laf edilmesin demiyoruz da. Saçma sapan dangalakça laflar edildi mi insanın tepesi atıyor.
    Geldiğimizden beridir gürültü bitmemiş falan. Manyağa bak ya.

Bekliyorum bakalım yöneticiden bişey gelecek mi diye, gelirse ben de şikayet edeceğim. Devam ederse kendisinden şikayetçi olacağımı da belirteceğim rahatsızlık veriyor diye.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ben yine kalorifer mevzusunda değilim çok da... Yaptığı saçma sapan muhabbete uyuz oldum, hanıma "takma" dememe rağmen çok terbiyesizce geldi söyledikleri.

- bir defa "çocuğunuza sahip çıkın gece 3'te tepiniyor" ne demek lan?
    çocuğum kedi mi köpek mi amg?
    Ha aklımıza geldi, kedimiz var o mu ses yaptı acaba desek, yaptığı seslerle önce bizim uyanmamız lazım, uykumuz derin değil.
    Ki kedinin evde yapacağı sesi o tiplemenin aşağıdan duymasına imkan yok. Neyi duyuyor kimbilir? Bir de sen gece 3'te ayakta ne halt ediyorsun da ses duyduğunu iddia ediyorsun. Git yat uyu

hayır langır lungur da bi aile değiliz ki, apartmanda nasıl yaşanır biliyoruz çok şükür.

- yok temizlikte koltukları çekiştiriyormuşuz bilmemne yapıyormuşuz. Pardon bacım sizin evde temizlik nasıl yapılıyor amg?
    Ya bunları anlamıyorum, bu primatlar nasıl yaşıyor acaba evlerinde de böyle saçma sapan laflar etme hakkı buluyorlar çok merak ediyorum. Sen acaba evde neler yaparken aşağıya nasıl sesler gidiyor farkında mısın?

Kütüphanede yaşadığını veya yaşayacağını sanıyor kimisi herhalde. O olmasın bu olmasın... Olur paşam.
    Tabi ki müşterek uyulması gereken, beklenen şeyler vardır, dediğim gibi ayı gibi de yaşamıyoruz veya hiç bişeye de laf edilmesin demiyoruz da. Saçma sapan dangalakça laflar edildi mi insanın tepesi atıyor.
    Geldiğimizden beridir gürültü bitmemiş falan. Manyağa bak ya.

Bekliyorum bakalım yöneticiden bişey gelecek mi diye, gelirse ben de şikayet edeceğim. Devam ederse kendisinden şikayetçi olacağımı da belirteceğim rahatsızlık veriyor diye.
    akşam 10da duş aliyorum diye kapiya dayanan adamin kaşini patlatinca bir daha rahatsiz edemediler abi çözüm bazen böyle gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşam 10da duş aliyorum diye kapiya dayanan adamin kaşini patlatinca bir daha rahatsiz edemediler abi çözüm bazen böyle gerekiyor.
    Yav bu gerizekalı milletin sen alttan alıp ses etmedikçe sindiğini sanarak üste çıkmaya çalışma ezikliğine hastayım.
    Hanım git yöneticiye şikayet et deyip kapıyı çarpınca basmış gitmiş, şikayet mikayet yok tabi.

Burada anlatmıştınız yine galiba, site grubunda park konusunda mı ne yazmış etmişler de, "10dkya arabanın başındayım derdi olanı beklerim" gibisinden mesaj yazınca laf edenlerden ses çıkmamış falan.. O çok hoşuma gitmişti Gerçekten böyle gerekiyor kimisine çok garip. Yolda da oluyor, adam üzerine kırıyor aynada görüyor olmasına rağmen, sen gidip savuşturunca pıssssssss, bi anda kaçış.... Eee ne oldu eşşek? Yedirebildiğine sindirebildiğine mi yapacaksın???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav bu gerizekalı milletin sen alttan alıp ses etmedikçe sindiğini sanarak üste çıkmaya çalışma ezikliğine hastayım.
    Hanım git yöneticiye şikayet et deyip kapıyı çarpınca basmış gitmiş, şikayet mikayet yok tabi.

Burada anlatmıştınız yine galiba, site grubunda park konusunda mı ne yazmış etmişler de, "10dkya arabanın başındayım derdi olanı beklerim" gibisinden mesaj yazınca laf edenlerden ses çıkmamış falan.. O çok hoşuma gitmişti Gerçekten böyle gerekiyor kimisine çok garip. Yolda da oluyor, adam üzerine kırıyor aynada görüyor olmasına rağmen, sen gidip savuşturunca pıssssssss, bi anda kaçış.... Eee ne oldu eşşek? Yedirebildiğine sindirebildiğine mi yapacaksın???
    Ya abi şu site whatsapp grupları meselesi zaten ayrı bir olay. Düğünden önce ev aldık düğünü yaptık taşındık ama bize alakasız bir semt kimseyi tanımıyoruz. Hanım ehliyeti yeni almış park konusunda pek başarılı değil ama kimseyi rahatsız etmemek için de çok özeniyor. İnip arabanın duruşunu kontrol edip tekrar düzeltiyor falan. Bu arada bahçe havalimanı gibi 100 arabalık yer vardır bomboş. Bu sitenin whatsapp grubunda ise erkekler ergen gibi gerekli gereksiz her konuyu konuşuyor. Hanım aceleyle eve gelip arabayı hafif ayarsız parkettiği bir gün grupta anlamsız bir şekilde ileri geri konuşmuşlar. Sonradan görüp delirdim. Bir yaz akşamıydı herkes balkonda çay içiyor. Milleti tanısam gidip kapı çalıcam ama kimseyi tanımıyorum. Bahçeye inip alttan yukarı ağzıma ne geldiyse söyledim. Şuan hatırladıkça utansam da etmediğim küfür kalmadı. Oturma yeri yiyen varsa aşağı insin karı gibi laf ebeliği yapmayın dedim. O günden sonra benimle muhattap olan tek kişi yönetici. Diğerleri beni görünce kafalarını çevirip yol değiştiriyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abi şu site whatsapp grupları meselesi zaten ayrı bir olay. Düğünden önce ev aldık düğünü yaptık taşındık ama bize alakasız bir semt kimseyi tanımıyoruz. Hanım ehliyeti yeni almış park konusunda pek başarılı değil ama kimseyi rahatsız etmemek için de çok özeniyor. İnip arabanın duruşunu kontrol edip tekrar düzeltiyor falan. Bu arada bahçe havalimanı gibi 100 arabalık yer vardır bomboş. Bu sitenin whatsapp grubunda ise erkekler ergen gibi gerekli gereksiz her konuyu konuşuyor. Hanım aceleyle eve gelip arabayı hafif ayarsız parkettiği bir gün grupta anlamsız bir şekilde ileri geri konuşmuşlar. Sonradan görüp delirdim. Bir yaz akşamıydı herkes balkonda çay içiyor. Milleti tanısam gidip kapı çalıcam ama kimseyi tanımıyorum. Bahçeye inip alttan yukarı ağzıma ne geldiyse söyledim. Şuan hatırladıkça utansam da etmediğim küfür kalmadı. Oturma yeri yiyen varsa aşağı insin karı gibi laf ebeliği yapmayın dedim. O günden sonra benimle muhattap olan tek kişi yönetici. Diğerleri beni görünce kafalarını çevirip yol değiştiriyorlar.
    Ya tabi böyle diyoruz da bunların bi üst kademesi haberlere çıkanlar. Silahla kapıya geliyor bunlar işte, sonra al başına belayı, mok yoluna git veya anlamsız bişey yüzünden.. Bu tipler gurur yapıyor çünkü, gururu inciniyor yaptığını savuşturunca.

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müstakile geçmek için ilk hamleyi yaptım, Araç vs heveslerimi kenara bıraktım,
    En son koridorda laminant kesen ustalar ve yeni komşuyla kavga edip ( bi miktar güzel hırpalandım) Sonrasında ustayı ve komşuyu ayrı ayrı hırpaladım. Karşılıklı şikayet vs sonra yine toplu hırpaladılar.))) Olay evlere şenlik hal aldı. Kim kimi denk getirirse .. Bu arada öyle kavgada becerikli felan bir tipte değilim )) En son Kuzenlere dedim bu böyle olmayacak bir ben bir onlar hırpalıyor vs vs. Ne tam dayak yiyebiliyorum ne tam dayak atabiliyorum))) iki tarafta hırsını alamıyor. Allah var kimse bıçak sopa kullanmadı. Baya güzel güzel hırpaladık birbirimizi.
    Önce şikayetler karşılıklı geri alındı. Sonra sulh ilan edildi.
    Kuzenlere burdan teşekkür ediyorum ))
    Ama apartman işinden iyice soğudum. Geçen haftada biri geri geri sürtmüş hiç bişi demeden gitmiş. Önce gruptan yazdım baktım ses yok, görüntüyü attım dedim. Mahkemede görüşürüz. 5 dakika sonra 3 kişi ile gelmiş vay efendim kişilik haklarına saygı göstermemişim rencide etmişim. kuvvetle muhtemel bu arkadaşlarda hırplayacaklardı
    Dedim Kardeşim kavga istiyorsan antremanlıyım iki haftadır düzenli hırpalanmışım zaten ha bi eksik ha bir fazla. Ancak bilinç açık olduğu sürece kısır döngüye gireriz Siz'e de hayatı dar ederim vs. Ayrıca suçlusunuz ..inceldiği yerden kopsun dedim.
    Pek bir etkisi olmadı Hıpaladılar , ( Yüz göz yerinde çok şükür )
    Yine tek yakaladığımı hırpaladım da Dedim aynı döngü başlıyor ..)Sonra kuzenler geldi. Konu kapandı.
    Araç zararını karşıladılar. Dedim Bu sitede beni en son felç ederler. Adam gibi gideyim.
    Akrabalarım iyidir sağolsunlar yalnız bırakmadılar. Ama bi yere kadar.
    Son 1 ayda lise bebesi gibi saldıray modda geziyorum.
    Tenhalardan uzak durarak vs vs.
    son 9 senede Niğde de yaşamadığım şeyi son iki ayda yaşadım. Bende de hata var tabi yok değil.
    Gurbette ne didişiyorsam millet ile .
    Müstakil bahçeli evler var onlara geçip iyice soyutlayacam kendimi. En azından trafikte olursa olur arbede..
    İki abimde yaşça çok büyük ve 90'lar dönemi Özel harekatçılar. Toplu saldırıda yüz kısmını korumada iyiyim (iyi antrenman yaparlardı benle) . Kaba etler konusunda yapılacak bişi yok ))) bacak kollar morun değişik verisyonlarına sahip oldu bi dönem boyunca..
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müstakil de çözüm değil, o.ç'nu gördünüz mü garaj kapısı ses yapıyor diye aileyi katletti. Bir de evin babasını öldürmüşler ortalık yıkılmış, diğer kaltak gelmiş bi de utanmadan "size kapıyı yaptırın dedik" diyor.
    Akşam akşam izledim sinirim bozuldu, babaaaaaa diye çocukların ağlayışları falan. Ya bu kodumun tiplemelerini testereyle doğraya doğraya işkence ile falan öldüreceksin ya. Ciddi ciddi hayvan oğlu hayvanlarla yaşıyoruz ya inanılmaz gerçekten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam apartmandaki komşuda öldürebilir ki ? maalesef bunun garantisi yok.
    son iki ayda baya rezillik yaşadık. Lisede bile bu kadar arbede yaşamadım)
    Memlekette anne baba müstakil evdeyiz. Kaç sene geçti sorun olmadı kimse ile kavagaya dönüşecek , herkes idare ediyor birbirini..
    Bahsettiğin olaya gelince ,Konu kapı gıcırdaması değildir sadece o iki aile çok önceden kavga etmeye başlamıştır. Öldüren adi köpek için bahane kapı gıcırtısı olmuştur. Geride kalan çocuklar perişan oldu travmaları vs ileride yaşayacakları şeyleri tahmin bile edemiyorum. Direk vuruyor birde planlı programlı, vuranın ailesi zaten vuracağını bildiği için hiç şaşırma hissiyatı bile vermemişler videoda direk savunma modundalar. Rahmetlinin ailesi inşallah sağlamdır. içeride dışarıda rahat bırakmazlar bunları.
    Adalet sadece lafta...

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede kapı gıcırtısı yüzünden adam öldürülüyor ona göre dikkat edin.

Fethiye'''de kapı gıcırtısı cinayetinin goruntuleri ortaya cıktı - Sozcu
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Oguzhan.Ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamlar Kayseri'de 14 katlı bir apartman'da oturuyor, o zaman bekarım 24-25 yaşındayım işte yeni araba boyatıyoruz kadının biri sağolsun çakmış arabayı hiç ses seda yok görüntülerle kadının yanına gittim
    -Teyze iyi günler arabama çarpmışsınız..
    *O araba senin miydi öyle arabamı bırakılır ( sağlı sollu araç park yeri var herkes 2-3 araba koyduğu için yer yok bende ortaya kimseyi rahatsız etmeyecek ve çıkmasını engellemeyecek şekilde koymuşum )
    -Teyze koca otopark vurmuşsun işte arabaya hasarını karşıla neyse çözelim
    *Benim oğlum trafik polisi de otopark yerinde vurunca bir hak iddia edemezsin de benim param yok veremem falan filan fişmekan..
    -Arabanı parçalayınca ödeşiriz iyi günler..
    Tabi bundan sonra anneme ulaşıyor senin çocuk böyle böyle diye çıkarıp 200TL vermiş ))

-------
    Bir başka olayda binaya sonradan bir arkadaş taşındı hem kendi arabasını koyuyor hem şirket arabasını koyuyor, bende hangi arabasıyla çıkmıyorsa boş yer olmadığı için arkasına bırakıyorum arasalar bile max 3dk içinde 11.kattan iniyorum gerekirse don atlet...
    1 oldu , 2 oldu , 3 oldu derken görevli beni uyardı arabayı birdaha o arabanın arkasına koyma diye.. meseleyi çakınca bir posta fırçaladım kimsenin lafını getirme söyle bana söylesin dedim ama oralı olmadı..
    bir gün yine tam girdim park ettim yer yok, şak diye bunlar geldi ailesiyle arabanı bir daha oraya koyma diyor, pardon dedim? sen 2 araba ile yer kapatınca yer kalmıyor bizde mecbur koyuyoruz dedim, kaldı ki her daire için 1 araçlık yer bile yok eksik kalıyor..
    bu sefer başladı eşi car car car millet eşine araba alamayacakmı da , nereye koyacakta vırtta zırtta , dedim sokakta yer bolca mevcut, ayrıca eşinizle konuşuyorum sizle muhatap değilim dedim adam çocukları falan var ileri geri yaptı, dedim ben arabayı çekmiyorum eşinize de söyleyin karışmasın bir şey olursa ararsınız çekerim arabayı diyip konuyu uzatmadım ailesi var diye boş artislik yaptı bizde sustuk.

Velhasıl kelam 40 araçlık otoparkta galerici olup 3-4 araba sokan, koca yerden arabayı çıkartamayıp sürtüq kaçan, neler neler anlatsam yol olur , arabamıza vurup ses çıkarmayan ben bahçede bar bar bağırıp küfürler savurunca aa o senin arabamıydı ödeyelim biz değdirmiştik diyen ( değdirmiştik dediği far ve sinyal kırılmış tamponun boya allaha emanet.. )

Sakin kalmakta fayda var, artık evliyim 14 aylık bir oğlum var, İstanbul gibi lanet bir şehirde yaşıyorum burada da çokca olay yaşadım çok şükür öldürülmeden tartaklanmadan 3 sene geçirdik darısı diğer senelere, sakin kalmakta fayda var...
    e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X,
    e46 '99 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X E46 '03 3.30Cİ X ,
    e92 Coupe 3.20d '12 X ,
    F10 '14 5.20i Güncel

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi bazen çözüm kaba kuvvet ama artık kimin ne olduğu belli değil adam yediremeyip gitse silahla gelse al başa belayı. Bizim eski alt komşunun oğlu sokakta akranıyla tartışıyor dövüyor, çocukta yediremeyip pompalıyla gelip bacağına sıkıyor 24 yaşında genç tek bacağı ampute hayat sürmek zorunda kalıyor. Trafikte falan kavgaya girmiyorum yeni çocuğum oldu onun için sabır çekiyorum. Bu olay 6 ay önce falan oldu binada kimse çıt çıkartamıyor bu yüzden bana hatta o komşuyla şuan iyiyiz bile denilebilir. Üst komşumun dünyalar tatlısı 3 yaşında kızları var sabah 8de kalkar yıkar ortalığı apartmanın yalıtımı zaten beş para etmez. Şimdi kalkıp o adama bir şey diyemem çocuktur sonuçta. En iyisi daha izole bi hayat bi gün olursa müstakil, çevresinde ev olmayan büyük bahçeli bi villa da oturmak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bazen çözüm kaba kuvvet ama artık kimin ne olduğu belli değil adam yediremeyip gitse silahla gelse al başa belayı. Bizim eski alt komşunun oğlu sokakta akranıyla tartışıyor dövüyor, çocukta yediremeyip pompalıyla gelip bacağına sıkıyor 24 yaşında genç tek bacağı ampute hayat sürmek zorunda kalıyor. Trafikte falan kavgaya girmiyorum yeni çocuğum oldu onun için sabır çekiyorum. Bu olay 6 ay önce falan oldu binada kimse çıt çıkartamıyor bu yüzden bana hatta o komşuyla şuan iyiyiz bile denilebilir. Üst komşumun dünyalar tatlısı 3 yaşında kızları var sabah 8de kalkar yıkar ortalığı apartmanın yalıtımı zaten beş para etmez. Şimdi kalkıp o adama bir şey diyemem çocuktur sonuçta. En iyisi daha izole bi hayat bi gün olursa müstakil, çevresinde ev olmayan büyük bahçeli bi villa da oturmak.
    Ya işte onu diyorum, artık böyle böyle o kimdir bu nedir diye diye sindiriliyoruz, bu tiplemeler de üste çıkmaya devam ediyor işin kötüsü. Bir de bunlardaki özgüvene de hastayım, dediğin gibi silahla gelse al başına belayı diyoruz, o senin-benim ne olduğumu nasıl biliyor güveniyor, cesaret ediyor. Cahil cesareti işte. Başka bişey değil.
    Ben de yolda durmadan değişik tiplere denk geliyorum, 3 bulaşma 5 bulaşma, en son sabrım taşıyor patlıyorum birine. Bitmiyor ki işte, bitmiyor. Bunu bilmeme rağmen sabır sınırım düşük, çizgiye getiriyorlar hemen
    E işte müstakil vesaire dedik al sana müstakil, adam kapı gıcırdıyor diyor şerefsiz. Evet dediğin gibi iyice izolelik lazım.

Hayır bir de önceki mesajlarda da diyorum, üstte köpek var arada havlar eder, evde koşar şu bu, ama bu zaten 1 saat 3 saat sürmüyor, 5dk olup geçiyor, hayvanı durduruyorlar zaten.
    Atıyorum temizlik sesi geliyor diyor, ulan bi evde temizlik ne kadar sürebilir, süpürge maks 1 saat çalışmaz, mobilyayı 2-3-4 çekersin biter. Bunların hepsi kısa süreli gürültüler.

Ya da yandaki ebeveyn banyosunda duş alır, sanırsın bizde alıyor, duşun yukarı-aşağı geçişi, duvardaki kancasından alırken hortumun çıkarttığı tırttttttt sesi, hepsi geliyor.
    Yukarıdaki ebeveyn banyosunda tam deliğe işiyor, şarrrrrrrrrrrrr diye kafamıza işiyor gibi ses geliyor.

E tüm bunları toplayıp her ota boka her sese herkes yukarı çıkıp aşağı inerse bunun sonu yok. Hayır bazen düşünüyorum, gerçekten paldır küldür mü yaşıyoruz oturuyoruz evde diye... Yok yani hususi dikkat ederiz bir de. Dairesi kapısını bile tıkırt diye üzerine kapatırım. Bu binada da var, eskisinde de vardı, adam kapıyı açıyor, öyle bi kapatıyor ki, draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn diye 5 kat aşağıdan-yukarıdan sarsılıyor etraf.

Bütün bunları sallamayan insanlar geçici gürültüde böyle gelince sinir oluyorum.
    Şimdi hanım da diyor ki yav kadına da ayıp mı oldu suratına kapıyı kapattım diyor Boşver dedim, hoşgeldiniz cart curt diye mevzuya girmeyip, tüm kış oturmadığı evde "geldiğimizden beridir gürültü eksik olmadı" diyen kadına ne yaparsan yap. Ha bunun damadı oğlu bişeyi gelmesin de dangalak dangalak O zaman işte ne yaparım kavga mı edeyim, ya sabır mı çekelim... İki ucu boklu değnek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya işte onu diyorum, artık böyle böyle o kimdir bu nedir diye diye sindiriliyoruz, bu tiplemeler de üste çıkmaya devam ediyor işin kötüsü. Bir de bunlardaki özgüvene de hastayım, dediğin gibi silahla gelse al başına belayı diyoruz, o senin-benim ne olduğumu nasıl biliyor güveniyor, cesaret ediyor. Cahil cesareti işte. Başka bişey değil.
    Ben de yolda durmadan değişik tiplere denk geliyorum, 3 bulaşma 5 bulaşma, en son sabrım taşıyor patlıyorum birine. Bitmiyor ki işte, bitmiyor. Bunu bilmeme rağmen sabır sınırım düşük, çizgiye getiriyorlar hemen
    E işte müstakil vesaire dedik al sana müstakil, adam kapı gıcırdıyor diyor şerefsiz. Evet dediğin gibi iyice izolelik lazım.

Hayır bir de önceki mesajlarda da diyorum, üstte köpek var arada havlar eder, evde koşar şu bu, ama bu zaten 1 saat 3 saat sürmüyor, 5dk olup geçiyor, hayvanı durduruyorlar zaten.
    Atıyorum temizlik sesi geliyor diyor, ulan bi evde temizlik ne kadar sürebilir, süpürge maks 1 saat çalışmaz, mobilyayı 2-3-4 çekersin biter. Bunların hepsi kısa süreli gürültüler.

Ya da yandaki ebeveyn banyosunda duş alır, sanırsın bizde alıyor, duşun yukarı-aşağı geçişi, duvardaki kancasından alırken hortumun çıkarttığı tırttttttt sesi, hepsi geliyor.
    Yukarıdaki ebeveyn banyosunda tam deliğe işiyor, şarrrrrrrrrrrrr diye kafamıza işiyor gibi ses geliyor.

E tüm bunları toplayıp her ota boka her sese herkes yukarı çıkıp aşağı inerse bunun sonu yok. Hayır bazen düşünüyorum, gerçekten paldır küldür mü yaşıyoruz oturuyoruz evde diye... Yok yani hususi dikkat ederiz bir de. Dairesi kapısını bile tıkırt diye üzerine kapatırım. Bu binada da var, eskisinde de vardı, adam kapıyı açıyor, öyle bi kapatıyor ki, draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn diye 5 kat aşağıdan-yukarıdan sarsılıyor etraf.

Bütün bunları sallamayan insanlar geçici gürültüde böyle gelince sinir oluyorum.
    Şimdi hanım da diyor ki yav kadına da ayıp mı oldu suratına kapıyı kapattım diyor Boşver dedim, hoşgeldiniz cart curt diye mevzuya girmeyip, tüm kış oturmadığı evde "geldiğimizden beridir gürültü eksik olmadı" diyen kadına ne yaparsan yap. Ha bunun damadı oğlu bişeyi gelmesin de dangalak dangalak O zaman işte ne yaparım kavga mı edeyim, ya sabır mı çekelim... İki ucu boklu değnek.
    Valla hocam bende sinir filan kalmadı. Komşular çok güzel yumuşattı beni)) Hamur gibi yoğuruldum. Arada hırpalanmak lazım.))) Teke tekte şansın varda millet birde toplu saldırıyor ))) o hiç hoş olmuyor.
    Ama şunu fark ettim ne olursa olsun sürekli saldıray durumda olmak lazım. Karşı taraf ürküyor bi zamandan sonra.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla hocam bende sinir filan kalmadı. Komşular çok güzel yumuşattı beni)) Hamur gibi yoğuruldum. Arada hırpalanmak lazım.))) Teke tekte şansın varda millet birde toplu saldırıyor ))) o hiç hoş olmuyor.
    Ama şunu fark ettim ne olursa olsun sürekli saldıray durumda olmak lazım. Karşı taraf ürküyor bi zamandan sonra.
    Saldıray modu çok önemli abi 187 boyum var. 100 kilo adamım. Herkese alttan alırdım, kıyamazdım, sakin yaklaşırdım. Ergen diyeceğimiz çocuklar bile gider yapardı. 3-4 yıl önce bana bi güncelleme geldi şuan tam Saldıray modundayım şimdi de herkes geri duruyor.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanları okuyup bunları uzun dönem yaşadığım için ettiğim tek dua '' Allah sorun yaşayan herkese müstakil ev almayı ve yaşamayı nasip etsin '' diyorum. Komşusudur, sesidir, arabasıdır bitmiyor. Aynı sitede yaşayıp yan komşusu ile kavga edip sonra bütün siteye sinirlenip site havuzunu belediyeye şikayet ettirip moloz dökerek kapattıran, google maps den siteyi takip edip kaçak yapı var ise hemen şikayet eden, bu şikayetleri ve site etrafındaki duvarın yıkılmasını istemiyorlarsa villa başı 250 binlira ( sitede 112 villa var ) isteyen birine denk geldim. Müstakilde bile oturulduğun da sinir eden birisi mutlaka birisi çıkıyor, şu anda KKTC deyim 1 komşu ile sıkıntı yaşıyorum onlarda aynı evde kalan 5 doktor arkadaş ne geleni bitiyor ne konuşmaları 22 aylık oğlum var uyanıyor, duştan çıkıyorlar havlu ile camdan poz veriyorlar. Allahtan ev bakmaya başladım bu adamlardan kurtuluyorum. Allah herkese gönlündekine göre ev almayı komşu bulmayı nasip etsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)