Hahah, ya bu bizim mal milletin bir klasiği olmuş resmen. İlla tehdit edecek kavga çıkaracaksın. Laflara bak, nasıl ifşa ediyorsun sen kimsinler... Senin gibi malı ifşa etmek gerekir zaten

Gerçekten bu muameleyi istiyor büyük bir çoğunluk ya, çok çok çok enteresan.
Zamanında Ankara'da yaşarken, üst komşu içip içip müzik açıyordu, 3-5 babam gitti söyledi, çok da tatlı bi aile idi aslında, abi kusura bakma çok içtim de şöyle oldu da böyle oldu da, onların ufaklık bize oynamaya geliyor gidiyor falan..
Bi gece yine şarkılar türküler apartman inliyor ama

Kimse de bulaşmıyor... Babamla oturduk ne yapalım ne yapalım, baktım sigortalar daire kapısı dışında, indir şalteri... Çaaat, bitti

Elektrik kesildi sanıp yatmış mal
Bir de bizde millette "aman bulaşmayalım" muhabbetinden bu dallamalar yüz buluyor, trafikte orada burada da öyle... Yahu yayayken kavga eder mi insan? Ben ediyorum, niye? Kaldırımda yürüyorsun, karşıdan 2 kişi geliyor, ulan zaten kaldırım o kadar, hala çekilmiyor, omuzlayıp geçiyorum, cık cık cık diyor, ulan ne cık cık cık geldiğimi görüyorsun... Motor geliyor, laf ediyorsun, vövövövö diyor kaskın içinden, in de gelsene diyorum, basıp gidiyor. Bi gün biri deşecek seni diyorlar da, tutamıyorum ki kendimi arkadaş. Hem suçlu hem güçlü yüzsüz oe tayfası üste çıkıyor böyle böyle devamlı. Yeter ya... Hayatınızdan memnun musunuz mutlu musunuz konusu var ya, en çok bu dertten muzdaribim, en çok bıktırıp moral bozan, sinir bozan iş bu.
Benzer şarkı türkü muhabbeti evlendikten sonra ilk oturduğumuz evde de oldu. Yöneticiye söyle, yok, bilmemne yap, yok...
Ulan biz bi akşam arkadaşlarla oturup Monopoly oynadık diye efendim çok ses yaptınız da bilmemne diye şikayet geldi kapıcı ile. Abi dedim söyle, götleri yiyorsa gelip bana söylesinler, onlara bikaç çift lafım olacak...
Sonra bir daha bir şey diyen olmadı zaten bana

Gerçekten yine böyle gerekiyor diyoruz
Yine bi gün şarkılar türküler, Ankara'daki yöntem aklıma geldi, ama sigortalar daire içinde... Ne yapayım ne yapayım, ana şalterler aşağıda, gittim daire no buldum, çaaaatt.. Bitti.
Bir de asıl gıcık ve komedi iş, yaşlılar. Adamların kulağı duymuyor, TV 50 ses ile açık, hangi kanalda hangi program var yukarıdaki ile beraber izliyoruz. Yatarken bakıyorum bunlar yatmıyor, aynı şekil, in aşağı kapat... Bi defa açmayı unuttum, insanlar beklemiş 1 gün elektrik yok diye. Kapıcı uyanmış, ya elektrik var vs gidip açmışlar, üzüldüm bu sefer de, bi daha yapmadım