User Tag List

Sayfa 22/26 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
494 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: Üst Komşu Krizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlar güzellikten anlamıyor. Bizim açık otoparkta dün birisi 2 arabalık yeri clio ile tek başına işgal etmeyi becermiş. Whatapp üzerinden resmini çekip yolladım gruba kiminse rica ediyorum düzgün koysun park edecek yer bulunmuyor diye. Vay sen misin yazan? Yok sen benim arabamın resmini nasıl ifşa ediyorsunlar sen kimsinler yok seni görürsemler falan diye. Çek ulan arabanı çekmiyorsan ben gidip çükün kadar arabanı kaldırıp kenara koyarım dedim mesajlar kesildi 10 dk sonra camdan baktım düzgün park edilmişti. Bu tip insanlara gerçekten bu gerekiyor.
    IN BOOST WE TRUST

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlar güzellikten anlamıyor. Bizim açık otoparkta dün birisi 2 arabalık yeri clio ile tek başına işgal etmeyi becermiş. Whatapp üzerinden resmini çekip yolladım gruba kiminse rica ediyorum düzgün koysun park edecek yer bulunmuyor diye. Vay sen misin yazan? Yok sen benim arabamın resmini nasıl ifşa ediyorsunlar sen kimsinler yok seni görürsemler falan diye. Çek ulan arabanı çekmiyorsan ben gidip çükün kadar arabanı kaldırıp kenara koyarım dedim mesajlar kesildi 10 dk sonra camdan baktım düzgün park edilmişti. Bu tip insanlara gerçekten bu gerekiyor.
    Hahah, ya bu bizim mal milletin bir klasiği olmuş resmen. İlla tehdit edecek kavga çıkaracaksın. Laflara bak, nasıl ifşa ediyorsun sen kimsinler... Senin gibi malı ifşa etmek gerekir zaten Gerçekten bu muameleyi istiyor büyük bir çoğunluk ya, çok çok çok enteresan.

Zamanında Ankara'da yaşarken, üst komşu içip içip müzik açıyordu, 3-5 babam gitti söyledi, çok da tatlı bi aile idi aslında, abi kusura bakma çok içtim de şöyle oldu da böyle oldu da, onların ufaklık bize oynamaya geliyor gidiyor falan..
    Bi gece yine şarkılar türküler apartman inliyor ama Kimse de bulaşmıyor... Babamla oturduk ne yapalım ne yapalım, baktım sigortalar daire kapısı dışında, indir şalteri... Çaaat, bitti Elektrik kesildi sanıp yatmış mal

Bir de bizde millette "aman bulaşmayalım" muhabbetinden bu dallamalar yüz buluyor, trafikte orada burada da öyle... Yahu yayayken kavga eder mi insan? Ben ediyorum, niye? Kaldırımda yürüyorsun, karşıdan 2 kişi geliyor, ulan zaten kaldırım o kadar, hala çekilmiyor, omuzlayıp geçiyorum, cık cık cık diyor, ulan ne cık cık cık geldiğimi görüyorsun... Motor geliyor, laf ediyorsun, vövövövö diyor kaskın içinden, in de gelsene diyorum, basıp gidiyor. Bi gün biri deşecek seni diyorlar da, tutamıyorum ki kendimi arkadaş. Hem suçlu hem güçlü yüzsüz oe tayfası üste çıkıyor böyle böyle devamlı. Yeter ya... Hayatınızdan memnun musunuz mutlu musunuz konusu var ya, en çok bu dertten muzdaribim, en çok bıktırıp moral bozan, sinir bozan iş bu.

Benzer şarkı türkü muhabbeti evlendikten sonra ilk oturduğumuz evde de oldu. Yöneticiye söyle, yok, bilmemne yap, yok...
    Ulan biz bi akşam arkadaşlarla oturup Monopoly oynadık diye efendim çok ses yaptınız da bilmemne diye şikayet geldi kapıcı ile. Abi dedim söyle, götleri yiyorsa gelip bana söylesinler, onlara bikaç çift lafım olacak...
    Sonra bir daha bir şey diyen olmadı zaten bana Gerçekten yine böyle gerekiyor diyoruz
    Yine bi gün şarkılar türküler, Ankara'daki yöntem aklıma geldi, ama sigortalar daire içinde... Ne yapayım ne yapayım, ana şalterler aşağıda, gittim daire no buldum, çaaaatt.. Bitti.

Bir de asıl gıcık ve komedi iş, yaşlılar. Adamların kulağı duymuyor, TV 50 ses ile açık, hangi kanalda hangi program var yukarıdaki ile beraber izliyoruz. Yatarken bakıyorum bunlar yatmıyor, aynı şekil, in aşağı kapat... Bi defa açmayı unuttum, insanlar beklemiş 1 gün elektrik yok diye. Kapıcı uyanmış, ya elektrik var vs gidip açmışlar, üzüldüm bu sefer de, bi daha yapmadım

Hakan_Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahah, ya bu bizim mal milletin bir klasiği olmuş resmen. İlla tehdit edecek kavga çıkaracaksın. Laflara bak, nasıl ifşa ediyorsun sen kimsinler... Senin gibi malı ifşa etmek gerekir zaten Gerçekten bu muameleyi istiyor büyük bir çoğunluk ya, çok çok çok enteresan.

Zamanında Ankara'da yaşarken, üst komşu içip içip müzik açıyordu, 3-5 babam gitti söyledi, çok da tatlı bi aile idi aslında, abi kusura bakma çok içtim de şöyle oldu da böyle oldu da, onların ufaklık bize oynamaya geliyor gidiyor falan..
    Bi gece yine şarkılar türküler apartman inliyor ama Kimse de bulaşmıyor... Babamla oturduk ne yapalım ne yapalım, baktım sigortalar daire kapısı dışında, indir şalteri... Çaaat, bitti Elektrik kesildi sanıp yatmış mal

Bir de bizde millette "aman bulaşmayalım" muhabbetinden bu dallamalar yüz buluyor, trafikte orada burada da öyle... Yahu yayayken kavga eder mi insan? Ben ediyorum, niye? Kaldırımda yürüyorsun, karşıdan 2 kişi geliyor, ulan zaten kaldırım o kadar, hala çekilmiyor, omuzlayıp geçiyorum, cık cık cık diyor, ulan ne cık cık cık geldiğimi görüyorsun... Motor geliyor, laf ediyorsun, vövövövö diyor kaskın içinden, in de gelsene diyorum, basıp gidiyor. Bi gün biri deşecek seni diyorlar da, tutamıyorum ki kendimi arkadaş. Hem suçlu hem güçlü yüzsüz oe tayfası üste çıkıyor böyle böyle devamlı. Yeter ya... Hayatınızdan memnun musunuz mutlu musunuz konusu var ya, en çok bu dertten muzdaribim, en çok bıktırıp moral bozan, sinir bozan iş bu.

Benzer şarkı türkü muhabbeti evlendikten sonra ilk oturduğumuz evde de oldu. Yöneticiye söyle, yok, bilmemne yap, yok...
    Ulan biz bi akşam arkadaşlarla oturup Monopoly oynadık diye efendim çok ses yaptınız da bilmemne diye şikayet geldi kapıcı ile. Abi dedim söyle, götleri yiyorsa gelip bana söylesinler, onlara bikaç çift lafım olacak...
    Sonra bir daha bir şey diyen olmadı zaten bana Gerçekten yine böyle gerekiyor diyoruz
    Yine bi gün şarkılar türküler, Ankara'daki yöntem aklıma geldi, ama sigortalar daire içinde... Ne yapayım ne yapayım, ana şalterler aşağıda, gittim daire no buldum, çaaaatt.. Bitti.

Bir de asıl gıcık ve komedi iş, yaşlılar. Adamların kulağı duymuyor, TV 50 ses ile açık, hangi kanalda hangi program var yukarıdaki ile beraber izliyoruz. Yatarken bakıyorum bunlar yatmıyor, aynı şekil, in aşağı kapat... Bi defa açmayı unuttum, insanlar beklemiş 1 gün elektrik yok diye. Kapıcı uyanmış, ya elektrik var vs gidip açmışlar, üzüldüm bu sefer de, bi daha yapmadım
    Aynı şeyleri sürekli yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Bizim insanımız aşırı bencil ve '' toplum '' içinde yaşamanın kuralları olduğunu kabullenememiş. Okullarda öncelikle edep adap dersi verilmeli. Küçük yaşta toplum olabilmenin, toplu yaşamanın getirdiği zorunluluklar öğretilmeli. Yoksa kimin gücü kime yeterse...
    Geçenlerde eşimle kaldırımda yürüyoruz. Bisikletli Rus çift arkamızdan zil çalıyor zırıl zırıl. Dedim ne var ? Dik dik bakıyor suratıma, ingilizce anlamış mıdır bilmem ama burası bisiklet yolu değil, yaya kaldırımı burada bisiklet süremezsiniz dedim. Durdu rusça bıdır bıdır etti. Dedim yürü git... Kendi insanımız bitti bir de bunların kural tanımazlıklarıyla uğraşır olduk...

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apartman ve komşuluk işleri çok büyük sorun ya gerçekten anlaşılacak tipte insanlar değiller bir çoğu maalesef...

Fakat şalter indirme işinin cezası var aman diyeyim kameralı bir sitede oturuyorsanız denemeyin ben denemedim ama oturduğum sitede yaşandı ve sonuçları kötü oldu maalesef yasal süreç vs. vs. ama apartman dairesi adamda laftan anlamıyorsa kapat aç yapacak bir şey yok

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne güzel hikayeler .keyifle okudum
    Dövenler, polise söyleyenler.

Ben ask. lojmandayım
    Alt komşum gemi komutanım ( 2 veledi var)
    Üst komşum yan gemi komutanı (2 veledi var)
    Yan komşum komodor (1 veledi Var)
    Aq binası genelkurmay gibi. Koskoca mersinde bir tane lojman olunca....
    Benim bebe 2.5 bile değil. Ne guzel 8 9 gibi uyuyor ama bu saatlerde bir başlıyorlar anlatamam. Dogu ekspresi gibi . 2+1 lojman dairesinde kosacak o kadar yeri nerden buluosun be.....
    En sonunda uyku düzenini değiştirdik. Bu yüzden hep daha kötüleri var diye düşünüp şükredin
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kedilere su ve mama veriyorum diye imza toplamışlardı …
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar, yeni konu açacak kadar önemli olmadığı için buraya yazıyorum. Sitede yaptığımız işleri kıskanan çekemeyen, top oynama yeri olmadığı için yasak olmasına rağmen oynatmaya uğraşan. Siteyi hapishaneye çevirdiniz diyen biri veya bir kaç kişi var. Google ve yandex üzerinden hapishane etiketi yapmış siteye . Bunla alakalı yapacak bir şeyimiz var mıdır? Basitçe taciz ediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Top oynamalarına neden izin vermiyorsunuz çok mu ses yapıyorlar veya araçlara mı zarar veriyorlar?

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son günlerde yaşadıklarımdan sonra sanki beni beklermiş gibi önümü çıktı bu konu.
    Üst katımda 2 çocuklu bir aile yaşıyor, kendileri daire sahibi. Çocuklar öyle ufak da değil biri 12-13 yaşında diğeri 17-18lerinde. Yazın vardı ben dikkat etmedim ya da cidden 1-2 aydır başlayan anlamsız bir gürültü çıkarma huyları var. Evde sürekli bişeyler düşüyor veya devriliyor. Sürekli bir koşuşturma var evde. Ritüel olarak 23:00 dedi mi çamaşır makinesi çalışıyor. Makine merdaneli midir nedir sıkmaya geçince benim salonda çalışıyor sanki. Binanın genelinde yalıtım yok gibi bişey. Gece yarısına doğru evin içinde bağırarak konuşuyolar, tüm muhabbete ben de ortak oluyorum. Cumartesi artık avize sallanma derecesine gelince dayanamayıp aradım. Evde tadilat mı var abi avize sallanmaya başlandı dedim, misafir var falan dedi. İyi evde hastam var benimde dedim bozuldu ondan sonra.
    İnsan gibi çözülecek bir konu gibi durmuyor, medeniyet yoksunu oldukları aşikar. Yılbaşı öncesi bir yasa görmüştüm, gürültü çıkaranlara ceza kesilecek şeklinde. Bu geçerli midir bu dağ ayıları ile daha fazla uğraşmak istemiyorum.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son günlerde yaşadıklarımdan sonra sanki beni beklermiş gibi önümü çıktı bu konu.
    Üst katımda 2 çocuklu bir aile yaşıyor, kendileri daire sahibi. Çocuklar öyle ufak da değil biri 12-13 yaşında diğeri 17-18lerinde. Yazın vardı ben dikkat etmedim ya da cidden 1-2 aydır başlayan anlamsız bir gürültü çıkarma huyları var. Evde sürekli bişeyler düşüyor veya devriliyor. Sürekli bir koşuşturma var evde. Ritüel olarak 23:00 dedi mi çamaşır makinesi çalışıyor. Makine merdaneli midir nedir sıkmaya geçince benim salonda çalışıyor sanki. Binanın genelinde yalıtım yok gibi bişey. Gece yarısına doğru evin içinde bağırarak konuşuyolar, tüm muhabbete ben de ortak oluyorum. Cumartesi artık avize sallanma derecesine gelince dayanamayıp aradım. Evde tadilat mı var abi avize sallanmaya başlandı dedim, misafir var falan dedi. İyi evde hastam var benimde dedim bozuldu ondan sonra.
    İnsan gibi çözülecek bir konu gibi durmuyor, medeniyet yoksunu oldukları aşikar. Yılbaşı öncesi bir yasa görmüştüm, gürültü çıkaranlara ceza kesilecek şeklinde. Bu geçerli midir bu dağ ayıları ile daha fazla uğraşmak istemiyorum.
    Gürültüye zaten ceza var da kolluk kuvvetlerini çağırınca uyarıp gidiyor.

Suyuna gitmeyi deneyin, ses azdığı vakitlerde video çekin, komşum benim evin içindeki durum bu, sana abartı geliyor belki söylediklerim al kendin duy diye çektim derseniz belki insafa gelebilir.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürültüye zaten ceza var da kolluk kuvvetlerini çağırınca uyarıp gidiyor.

Suyuna gitmeyi deneyin, ses azdığı vakitlerde video çekin, komşum benim evin içindeki durum bu, sana abartı geliyor belki söylediklerim al kendin duy diye çektim derseniz belki insafa gelebilir.
    Apartman toplantısı yapacağız orda bir dile getiricem konuyu ama öğrendiğim duyumlara göre eski kiracı da bu konudan müzdaripmiş. Ne kadar faydalı olur bilmiyorum.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apartman toplantısı yapacağız orda bir dile getiricem konuyu ama öğrendiğim duyumlara göre eski kiracı da bu konudan müzdaripmiş. Ne kadar faydalı olur bilmiyorum.
    Sitede oturuyorsan önce yönetime söylüyorsun hatta yazılı iletiyorsun. Yönetime ihtar çektiriyorsun. Devam ederse önce bir kez kapısına çıkıp adam gibi uyarıyorsun. Yine devam ederse kapısına kaba kuvvetle dayanıp davar güder gibi konuşuyorsun ses kesiliyor. Bu insanlar efendilikten anlamaz. Kolluk kuvveti, apartman yöneticisinden vs. medet umma umurlarında bile olmaz. Ben böyle çözdüm

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

annemlerin üst komşusu ile aynı yaşadıklarınız. bizde avize düşmüştü. anneleri öğretmen olduğu halde kendi 3 çocuğunu eğitememiş. defalarca kavga edildi. imkanı yok anlamıyorlar. tek sığındıkları ''anadolu şehrinin birinden gelmişler, müstakil evde yaşıyorlarmış. apartmana hala uyum sağlayamıyorlarmış'' çıkın o zaman müstakile dedik. şimdi biraz sakinler. ama beni görünce gelip giderken kaçıyorlar. ömür törpüsü görgüsüz tipler.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Top alanı yok maalesef. Açık otopark var. Orada oynanınca zaten araçlara zarar geliyor. Park alanı küçük. Parkta izin versek çim alana da geliyor. Çim alan bozuluyor masraf çıkıyor. Bir yandan alt daireler çok gürültü oluyor diyor.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitede oturuyorduk, babamlar hala aynı sitede ikamet ediyor da biz çocukken yaptığımız maçlar geldi aklıma, sabah dışarı çıkar sabahtan akşama kaç tane turnuva yapardık. Hatta bazen level atlar site dışından mahalle çocukları ile maçlar yapardık sitede. Bağrış çağrış eksik olmazdı ve kimsede şikayet etmezdi. Kardeşim bir arabanın aynasını kırmıştı hiç unutmam, adam 0 almıştı arabayı Seat Cordoba mı neydi, babam neyse parası ödeyelim zararını karşılayalım diye komşuya gittiğinde ne zararı abi, çocuktur oynacaklar tabii ki deyip babamdan hiç bişey talep etmemişti. Tabii o zaman araba azdı şimdi babamların siteye araba sığmıyor.

Eve yemek yemeye, su içmeye çıkmazdık ki zaman kaybetcez annemiz salmıyacak diye. Aç susuz sabahtan akşama kadar oradan oraya koştururduk. Şimdi bakınca insanların çocuk sesine tahammülü kalmamış, kimisi kendi çocuğuna dahil tahammül edemiyor. He haklılar mı kendilerince haklılar. Gün boyu çalış didin eve dinlenmeye gel ses olsun. Eskiden insanlar çalışmıyor muydu, çalışıyordu. Peki onca sese nasıl tahammül ediyolardı, neyi kaybettik onu bilmiyorum.

Şimdi sitedeki çocuklara bakıyorum da üzülüyorum hallerine, biz doyasıya yaşamışız herşeyi. Sitenin her noktasında anımız, hatıralarımız var. Şimdi çocuklar istese de 'oyun' oynayamıyor. Buldukları küçücük alanda kendi aralarında bişeyler yapıyorlar ve günümüz çocuklarına göre bence şanslılar.

Bırakın çocuklar oynasın, anı biriktirsin. Arabanın kaportası düzelir, ezilen çim yeniden çıkar veya solar orası kel kalır. Evinin değeri düşmez ya çim soldu diye, ama bir çocuğun yaşayamadığı çocukluk bir daha geri gelmez.

Yazdıklarımı kimse üzerine alınsın diye yazmadım Yazılanları görünce bizim yaşadığımız çocuklukla şimdi oğlumun yaşadığı-yaşayacağı çocukluğu kıyaslıyorum da onun adına üzülüyorum.

MeHMeT-INC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Top alanı yok maalesef. Açık otopark var. Orada oynanınca zaten araçlara zarar geliyor. Park alanı küçük. Parkta izin versek çim alana da geliyor. Çim alan bozuluyor masraf çıkıyor. Bir yandan alt daireler çok gürültü oluyor diyor.
    Siteyi hapishane olarak etiketlemekte haklılarmış.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çim alanı bozup çocuk oyun alanı yapın en doğru çozum bu olur sosyal bi alan yoksa çocuklarında çok seçeneği kalmıyor gibi duruyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim sitede 40-50 araçlık otopark alanı var (açık otopark) çocuklara park yok. apartman aralarında 9-10m2 çim alanlar mevcut. çocuklar otoparkta top oynuyor bisiklet sürüyor, çimleri ezdiklerinden o çim alanlarda çim kalmadı. haliyle çocuklar eziyor diye çim ekilmedi öylece bahçe peysajı yapılmamış yeni site gibi duruyor. aynı sitede 23 yıldır yaşıyorum. muhtemelen 7-8 araç değiştirdim. hepsine birer hatıra bıraktı çocuklar. biri cama taş attı çatladı. biri bisikletle geçerken ön çamurluğu ezdi. biri tekmeledi (videosu var) biri farını kırdı. yazın su tabancası savaşı yapıyorlar araçların üstü sıcakta su lekesi oldu. abi bisiklet sürecek çocuk sokağa çıksın. çıkmasını istemiyorsanız çocugunuzu alıp dağa taşa götürüp sürdüreceksiniz. kimse kusura bakmasın. haa maddi durumlardan dolayı evi değiştiremedim. aslında uzun zamandır istiyorum da eli kulağında. biz bunları adam edemeyeceğiz, ne yazıkki bu diyardan gideceğiz. inşallah daha az dairenin olduğu uygun şartlı bir yere denk geliriz.

mcemrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ucuz siyasete dönmeyen bir meselemiz yok gerçekten.

ne avrupa ne ortadoğu saçma sapan bir memleket olduk. insanların daha çok kazanma hırsı yüzünden yaşadığımız yerlerde sosyal alan yok binalar toplu yaşamaya uygun yapılmıyor ses yalıtımı sağlamlık hakgetire.

Allah razı olsun babamdan 2 katlı bir aile apartmanında yaşıyorum istanbulun en kötü semtlerinden birinde en azından evin içinde başkalarıyla muhattap olmak zorunda kalmıyorum bu halde bile bıkkınlık geldi.

Anadolunun ücra bir köşesine tayin alıp gitmeye uğraşıyorum doğup büyüdüğüm yerin 10 yıldır geriye gittiğini gözle görüyorum artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)