İyi akşamlar arkadaşlar.Yıllardır aranızda genelde her konuyu takip eder ama çok yorum yapmam.Bu derdime eminim ki çözüm bulabilecek yegane insanlar sizlersiniz düşüncesindeyim.
1 yıllık taze evli bir çiftiz.Geçen kış sessiz sakin oturduğumuzdan üstümüzde komşumuzun olmadığını anlayamadık.Ta ki 1 ay öncesine kadar.Üst komşumuz olacak aile 2 çocuklu vakti zamanında arsası olup da apartman hayatına alışmaya çalışan kişiler[asla hor görme yoktur yanlış anlasılmasın] Akşam 7 gibi eve geldiğimde sürekli gece 12 ye kadar çocukların evin her yerinde koşup ses çıkartmasından çıldırmış durumdayız.Eşim formasyon aldığı için sınavlarına dahi çalışamıyor.
İlk uyarmam da gayet efendi bir şekilde gidip durumu anlattım.Özür dileyerek çocukları uyaracaklarını söylediler.Ertesi gün yine aynı.İkinci uyarmada yine çocuktur falan deyip kusura bakmayın diyerek tekrar bir özür.Üçüncü uyarmam da bu sefer yaşlı nineleri de beraber çocuktur olacak gürültü demeler. Sonra yine aynı sesler aynı gürültüler devam etmektedir.
Artık psikolojimiz o kadar bozuldu ki ses arıyoruz yine mi geldi yine mi başlıyoruz diye.Kendi kendimize çözüm üretmeye başladık evlerine çıkmadan nasıl yapabiliriz bunu diye.İlk önce ses sistemini açıp müzik dinledik olmadı.Daha sonra sandalyeye çıkarak tavana vurmaya başladım.
Biraz önce yine bu kabus akşamlarından biri sesler gelmeye başladı.Tavana elimi kırarcasına vurdum.Aradan 5 dakika geçmedi ki adam kapıya geldi.vay efendim niye vuruyorsun.Yok işte gece 11 den sonra ses yaparsam hukuki yönden bişey yaptırabilirsin.Yok efendim bunlar çocuk sen nasıl komşusun lafları.Yavuz hırsız ev sahibini sustururmuş misali.Ben kapısına her gittiğimde efendi bi şekilde giderken adamın bu yaptıkları beynimden vurdu.
Yardımlarınıza ihtiyacım var.En son birbirimize girmeden araya girilip evlere girdik.Nasıl bir yol izlemem gerek lütfen yardım edin.Kusura bakmayın biraz uzun oldu sinirden elim ayağım titriyor.Saygılar