Kanalın ismi a9 karıları görünce oluyorum k9
Printable View
Kanalın ismi a9 karıları görünce oluyorum k9
Eyy meme sen nelere kadirsin..
Yalnız farklı bir konuya değinmek istiyorum. Adnan Oktar'a karşı nötürümdür, ne nefret nede sevgim vardır.
Dikkat ettiğim bişey var sadece, bu adam dini tam benim kafama göre yorumluyor aslında ya da yanlış cümle kurmayayım yobaz bi kafa yapısı yok. Mesela işid'e sallar, en son ki gaylerin takıldığı bara yapılan saldırı için yorum yaparken yine konuşma tarzı,
"-Bizde öldürmek, asmak, kesmek, vahşet, kan, katliam yoktur" vs.vs tarzındaydı.
Açıkçası bazen seviyorum bu adamın konuşma tarzını
arkadaşlar adamların amacı belli bazı şeyleri alıştırmak olağanlaştırmak.
Modernizm vb unsurları kullanarak algı yönetmeye çalışıyorlar. Adamlar tahsilli eğitimli donanımlılar bu iş için
Allah aşkına adam ne derse nasıl konuşursa konuşsun kitabın neresinde yazıyor bu kadınların halleri durumları yaptıkları e buna müsaade eden doğru gösteren adamın diğer sözlerinden bana ne :)
nefret değil ama sevmiyorum ve doğru bulmuyorum.
Adamin amaci o zaten soyledikleri yanlis degil ama yaptiklari yanlis tangali havuz basinda kari ve allah allah diyip duruyor adnan hocamiz bizi ogretti diyor sonrada
Zaten ülke'nin başına ne geldiyse Allah Allah diyip uzaktan yakından yaptıklarıyla Allah 'la alakası olmayan kişiler yüzünden gelmedi mi :)
kafa çok darlanınca açıyorum ohh ohh :D
https://www.youtube.com/watch?v=G1PbqhrFfmI
Arkadaşlar, bu da benden olsun..
http://i.hizliresim.com/EJRJ99.jpg
Yanlış yere açtım, moderatör arkadaşlar silerse sevinirim.
Adnan hocanın bunları görüpte gece uyurken hayal edip 31 çekecek hali yok, elbette tuttuğuna geçiriyordur. :D
Bu adamin arkasi cok saglam diye dusunuyorum. Sanirim seni kayle almamislar ki bir cok kisi sovuyordur zaten. Hangi biriyle ugrassinlar
İLLUMUNATİ ye kadar uzanıyor arkası...
İlluminati destekli, İsrail güdümündeki CIA ajanı olduğu çoktandır söylenen, arkasında çok büyük güçler olduğu belli olan zat.
99-2000 'di dönemin içişleri bakanı Saadettin Tantan "apo 'dan tehlikeli" demişti" Ben demiyorum, o demişti. ( Avukat ordusuyla önüne geleni mahkemeye veriyormuş ta :) )
Videonun 8:22 den sonrası şaşırtıcı ve enteresan.
https://www.youtube.com/watch?v=Y4aOpL3UZuI
adam hatun göturmek için tarikat kurmuş işi de tutturmuş daha ne olsun gerçek nuri alço diyebiliriz bence :)
Adnan oktarin tarikat kurallarini buldum internetten. Nekadar dogru bilmiyorum :D fakat cok sacma..
1-namaz sadece 2 vakit olarak kılınır sabah ve ikindi kalan 3 vakit namaz adnan hoca yasalarına göre farz değildir.
2-abdest alırken ayakları yıkamaz gereksizdir çorap kullanıldığı için ayaklar kirlenmemektedir
3-coca cola, fanta haramdır ama sprite içmek helaldir.
4-şarap içmek haramdır ama şampanya içmek konyak içmek helaldir
5-kırmızı et yemek haramdır yerine deve kuşu eti beyaz et ve balık eti yenmelidir
6-sadece anal seks yapılabilir .
7-seks sırasında göğüs bölgelerinin gözükmesi bayanlar için haramdır .
8-uyuşturucu kullanılabilir bir haram olma durumu yoktur.
9-cemaat üyelerinin birbiri ile evlenmesi yasaktır
10-harun yahya yada adnan oktar ın cemaat içindeki nicki abi yada dayıdır.
11-bayan cemaat üyeleri kendi içlerinde 2 ye ayrılır bacılar ve motorlar.motorlar isteyen erkek cemaat üyeleri ile koşulsuz yatmak durumundayken bacılar kendi eşlerini seçmek ve adnan oktar ile beraber olmak durumundaydı.
12-erkek üye cemaat dışından bir kızla ancak cemaate katmak için ilişkiye girebilir onla çıkabilir...
Amaç tam olarak nedir ? Adnan hoca tarafından ve Oray'a girenler tarafı dan ?
Bitek bunu çözemedim :)
Bi kaç maddesi benim duyduklarımla aynı.Sanırım gerçeklik payı var bu yazılanların.Mevzuyu kest :D
Motorlar nedir ya, kahkaha krizine girdim :hehe: :hehe: :hehe:
Motorlar ne ya haahahahahahah :D
Acaba sadece motorlara çakmak icin tarikate giren var midir :D
Tarikatın yıllık üyelik ücreti ne kadar?
Adnan Hoca değişik bir insan eğlendirirek öğretiyor dini insanlara.
Dinimi ogretiyor?tangali kizlarla dmi:)
Biz bir arkadaşa bakıp çıkacaktık şekli yapsak nolur. Ama bide çıkamamak var :D
Kedicikleri böyle görünce şu saçsız abimiz tanıdık geldi :D :D
http://i.hizliresim.com/0Dz4QL.png