o fiyatlara en mantıklı tercih ithalatcı garantili note 5 2000 tl çok ara fiyat şuanki piyasaya göre
Printable View
o fiyatlara en mantıklı tercih ithalatcı garantili note 5 2000 tl çok ara fiyat şuanki piyasaya göre
LG G serisi G2 ile başladı ve bitti benim gözümde. Her ne kadar şuan G5 almayı düşünsem de G2 kadar keyifli kullanacağımı pek sanmıyorum.Sırf G2 tadını vermeyecek. iPhone SE bakabilirsiniz, boyutları ufak ve taksitli bulabilirsiniz bu fiyatlara. G5 düşünün derim, denemeye değer özellikleri var telefonun. Samsung kesinlikle önermiyorum, M9 düşünebilirsiniz..
Iphone,Samsung,LG kullandım bugüne kadar
Hele LG G3 de başıma kronik gelmeyen kalmadı(Ne alırsanız alın distribütör garantili olsun )
Şu anda Z5 premium kullanıyorum cihaz Hepsiburadada lg Türkiye garantili 2049 TL
Normalde HD ekran 4k destekli 4k içerikte 4k çalışıyor,Su toz geçirmez sertifikalı,Son güncelleme ve Doze dan sonra az kullanana 2 gün şarjı gider çok kullananada 1 gün yeter..Bir incele derim
LG G3 den o kadar memnum ki, bir tek benim sanirim Turkiye'de LG'nin garanti kosullari, musteri memnuniyeti ve cihazi konusinda bu kadar memnun olan.
Herkes sikayetci anladigim kadariyla LG'den.
Htc one m8 alabilirsiniz.snaırım o fiyatlara sıfırı alınabiliyor.seri hızlı kamera güzel.çift kamerası var.özellikleri saymakla bitmez.motion launch özelliğide var lg deki gibi.tek parça.pili çok iyi gider.üstün güç tasarruf moduda var.samsung alıp tuş kilidi açarken falan takılma huyu yoktur.çat çut kullan taş ggibi telefon.
Ses cikis yuksekligi ve kalitesi(kulaklik)iphone larda hemen hemen butun cihazlardan iyidir.
Kamera en iyisi degil ama ortalamanin yine ustunde ve rastgele cektiginiz her karede belli bir kalite olusturabiliyor. Mesel s6 nin kamerasi cok iyiyken slow motion videolarda ip6 kat kat fark atiyordu. Android cihazlarin cogunda bas cek ayarlari sacmalayabiliyor bu yuzden istediginiz sekilde ani yakaliyamiyabiliyorsunuz. Yani spontane cekimde apple genel anlamda daha basariliyken normal zamanda android cihazlar daha basarili kareler yakaliyor.
Androidde yeni surumde bir bug varsa sizi cihazi satmaya kadar goturebiliyor. Telefon konusmalarinin yarida kesilmesi mi dersiniz. Arka plandaki uygulamalarin durduruldu hatasi mi dersiniz ne derseniz deyin. Hata lar tabiki olanilir ama isin kotu yani adamlarin bu konuda size ne surede destek vericeklerini bilemiyorsunuz. Apple ise boyle hatalarda cok hizli guncelleme saglayabiliyor.
Uygulama ve oyun arayuz tasarimlari her zaman apple in daha basarilidir. Buda gelsitirildigi uygulama ve platformdan kaynaklaniyor. Ayni sekilde kullanim pratikligi olarakta apple bir tik yukarida.
Garanti tarafinda yine apple in bircok markadan daha iyi oldugunu dusunuyorum(ama randevu alma zorluguda buyuk bir eksi)
Evet bir iphone aldiginizca androidden daha az ozellige sahip bir cihaz aliyorsunuz ama biliyorsunuz ki her konuda ortalamanin ustunde ozellikler sunuyor. Buda kullanim deneyiminizi arttiriyor.
Tabi bunlara sahip olurken yakin ozelliklerdeki cihazlara oranla 1,5-2 kat fiyat odemeniz gerekiyor. Olaylarda bu noktada karisiyor :) tamamen tercih ve butce meselesine baglaniyor.
ilk seriler özellikle rezalet çıkmış bizde nasibimizi aldık
Kronik Kasa Çatlaması
Pil Bozulması
Kronik ekran sararması
VE son vuruş Aşırı ısınmadan anakart bozulması
Ve ithalatçı garantili cihazı tabi ki de marka imajı vs düşünmeyen ithalatçı kullanıcı hatası dedi :)
LG g4 alanlara bakıyorum birçoğu anakart arızasından servise gndermiş cihazları..Beni hayal kırıklığına uğrattı Lg ..Sorunsuz Modeller vardır yada yapacaktır ancak durum bu şimdilik
Bu fiyata eğer Iphone alınamıyorsa, aralarında en stabil olan z5 yada z5 premiumdur.
G4 de vardi o sorun kronik olarak. G5 de su ana kadar oyle bisey yasanmadi , zaten lg turkiye garantili ise g3 u g4 u olan arkadaslarimin hepsinin parasi iade yada telefin degisimi yaptilar..
G5 i bende basta cok arada kaldim gittim vatana baktim inceledim o kadar bahsedilgi ikadar tipinin kotu olmadgini gordum 2000 tl civarina bu telefon bence nimettir. 500 600 tl ekstra ile farkli telefonlar alabilirsin ama 500 tl az para mi ?
8 aydan beri LG G4 kullanıyorum. lg nin kendi bayiisinden aldım cihazı, piyasada yaşanan sorunların birini bile yaşamadım daha çok şükür gayette memnunum telefondan. iphone den geçiş yapmıştım telefon ne kadar harika olsa da yinede bi iphone değil alışana. şuan müşterisini bulsam satıp yine iphone alırım
keşke tavsiye isterken cihazdan olan beklentilerinizi de belirtseydiniz
Ön belleği ömrü hayatı boyunca temizlemessen abuk subuk boş klasörler telefonda durmaya devam eder reklam klasörleri coşar sonra samsung takılıyor kullanmayı bilmek lazım sadece.
s3 2 sene sonra s5 ve yine 2 sene sonra suan s7 edge aldım hiç biri bir kere dahil takılma sorunu yaşamadı. heleki güncel samsunglarda eskilere nazaran içinde bulunan abuk subuk programlarıda kaldırmışlar istersen samsung storede dan indiriyorsun bu sayede iyicede rahatladı telefon. ve son s6 ile değişen kasa ilede resmen çağ atladı genel iphone kullanan arkadaşların dediği plastik orası burası olayları tamamen bitirdiler
bndede s7 var sımdıye kadar hıc sorun cıkarmadı cok sukur .
Anladım zaten sorun olsada bi 5-6 ay kullandıktan sonra ortaya çıkıyor, aslında ben de severek kullanıyorum çok memnunum şu ısınma sorunları dışında garantide çözüyor ama 1 hafta oraya vermek falan bana zulüm geliyor, biraz daha bekleyip yine G5 alıcam sanırım :) başka telefonları kullanmak istemiyorum. :)
6 aydır falan note4 kullanıyorum, asla samsung almam diyordum ama taksitli satış ayarladım bi yerden aldım ve çok memnunum. Tek pişmanlığım note5 almamak oldu. s7 falan da inceledim oldukça kaliteliler ancak; samsung satış sonrası hizmetlerinden genel olarak bir memnuniyetsizlik var ayrıca yazılım desteği bazı markalardaki kadar iyi değil he birde değer kaybı her androidde olduğu gibi bunda da var.
sony tamam kaliteli telefonları var ama nedense hep bir şeyler eksik gibi hissettiriyor
lg yazılım desteği bakımından çok iyi v10 çok kaba ancak g5 şık bence.
huawei inceleyin derim, çakma çin mali gibi hissettiriyor adı ama mate serileri baya baya kalitelidir.
Sony Z5 Premium içime sinmişti sipariş verme aşamasına geldim daha sonra pegasusta host olan bir arkadaşımın sana yurtdışından iphone 6s getireyim demesiyle işin yönü hemen değişti.. :) Yine android'e geçemeyeceğiz sanırım:)