Bende de 2 tane mevcut
Printable View
Bende de 2 tane mevcut
Sol omzumda 2 tane var benim :D
aşı günü beni yakalayamamışlardı dışarıda babam bekliyordu ona söylediler yakalamıştı okulda beni. 3 kişi tutup öyle aşı vurmuşlardı :D
Altli ustlu bendede iki tane var :D
Bendede 2 tane var,sol omuzdan yapistirmislar valla :D
bende vardı ilk okul zmanları bakıyorum suan kıldan görünmüyor nereye başvurmamız gerekiyor ahsashd
Konu cok iyi denk geldi. 3-4 gun once kolumda iz yok diye kafaya taktim , arastirdim hatta ege uni. hastanesinde doktorluk yapan bir tanidigima sordum. O asi izi ilkokulda ki yapilan asilarin izi degilmis. Bebekken yapilan asi izi o. Anneme sordum , tum asilarim tammis :) İkna olmadim hastaneye tekrar gittim , doktorla bizzat konustum bazi igneler iz birakmiyormus ozellikle ozel hastanelerde vurulan igneler ( 90 li yillarda ). Test yapalim dedi yaptirmadim , doktorun yalancisiyim .
Tribe soktun hocam tüm ahaliyi, aynada aşı izi arıyor millet :)
Baya baya damgalanmışız biz abovv :scared:
bendede yok aşı izi ama aşı olmusum :D
iş yerindeki bir arkadaşımız tüberküloza yakalanınca şirketcek verem savaşta aldık soluğu. ppd testi diye bir test yapıyorlar. verem aşının olup olmadığını sorup yerini gözle görmek istiyorlar. ben bulamamaıştım, kafayı yedim resmen :) sonra buldum, minicik biri çukur kalmış :)
Bendede hiç bi aşı izi yok eksik aşımı olmuşum ?
Ben iz oldugunu simdi farkettim
Aşılarım tam. WC eğitimim mevcut :D
ben yurtdışında doğup büyüdüm sanırım o yüzden yok bende, nedense o izler hep türkiyedekilere özgü :D anneannemde falan var