User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: AraÇlari kaldirim Üzerİne engellİ geÇİŞlerİne ve yolun ortasina Çeken vale ve İnsanla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation AraÇlari kaldirim Üzerİne engellİ geÇİŞlerİne ve yolun ortasina Çeken vale ve İnsanla

Arkadaşlar ankarada yaşıyorum ve başlıkta belirttiğim gibi park eden kişileri mekanları gerçekten kınıyorum ve gerekli yerlere şikayet ediyorum lütfen sizlerde bu duyarlılığı gösterin kimse venim için neden insanları şikayet ediosun demesin unutmayın HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ biraz vicdan ve saygı olsun bu konuda sabitleştirilirse sevinirim çünkü buradaki herkez gerçekten bilgili saygılı olduğunu düşünüyorum. İnsanlarda nasıl bi akıl varsa anlayamadım mekan açan herkez kapıda şov amaçlı araçları yarısı kaldırımda yarısı yolda çapraz çekme modası başladı lütfen görüğünüz yerleri 155 yada ankara için alo 153 nolu mavi masaya şikayet edin lütfen tekrar unutmayalım HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ .

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada sağlıklı normal bir insanda kaldırımda yürüyemiyorki. Park eden araba olmasa kaldırımda kornaya basan kuryeler, paket servisçiler var. Engellilere yaşlılara çocuklarıyla yolda yürümeye çalışan anne babalara hepsine acıyorum.

Valeler ayrı bir dünyada yaşıyorlar zaten onları geçtim. Devlet kendiside yapıyor bunu. Mesela bahçeli 3. Caddeye gidin sgk'nın önünde hiç yola inmeden yürüyebilecek misiniz? Dikine boylu boyunca park etmiş 10 tane araba. Değnekçi kim? Sgk'nın kapısındaki güvenlik görevlisi. Muhitteki valelerin ve paketçilerin hepsi tuzluçayırlı. Bir olayda 5 dakikada 50 kişi toplanıyorlar.

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi dükkanının önüne sandalye vs. atıp milletin park etmesini engelleyen esnaf olmasa park derdi bir nebze daha azalacaktır.
    Alıntı JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul yazıyor avatarınızda.Eğer orda yazılım ile uğraşan yoksa ülkeyi terk edelim hemen Yazılımın başkenti orası yaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi dükkanının önüne sandalye vs. atıp milletin park etmesini engelleyen esnaf olmasa park derdi bir nebze daha azalacaktır.
    Sorun park derdi değil sorun ENGELLİ VE YAYA YOLUNUN İŞGAL EDİLMESİ

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engelli Rampas

Burada dursun belki etkisi olur.

levent_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef engelli rampalarına ya da kaldırımlara park eden hatta engelli araç park yerine engelsiz olduğu halde aracını park eden birçok öküz var denk gelirse sözlü olarak uyarıyordum her seferinde başımın belaya girme riskini göze alarak bundan sonra telefonla da şikayet edeceğim.

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaptan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun park derdi değil sorun ENGELLİ VE YAYA YOLUNUN İŞGAL EDİLMESİ
    Büyük karakterlerle yazmanıza gerek yok, okuduğumuzu biz de sizin gibi anlayabiliyoruz. Engelli ve yaya yolunun araçlarla işgal edilmesi (sizin dediğiniz gibi), yola arabayı çapraz park edip park edecek araç sayısının kısıtlanması ve yolun daraltılması ne kadar yanlışsa; devletin yoluna sandalye, trafik konisi vb. şeyleri koyup parkı engellemek de yanlıştır.
    Alıntı JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul yazıyor avatarınızda.Eğer orda yazılım ile uğraşan yoksa ülkeyi terk edelim hemen Yazılımın başkenti orası yaw

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)