gayet güzel bir gece oldu, benim için ileri yönelik yapılabilecekler adına güzel fikir verdi sus21
gayet güzel bir gece oldu, benim için ileri yönelik yapılabilecekler adına güzel fikir verdi sus21
Kesınlıkle gelısır.
458 e aırbox-egsoz kat ıptalı ve yazılım yapınca,arac zaten max gucunu 8800 de verırken 9000 devıre dayandı.
Yazılımla 300 devır daha actık ve 100-200 km 0,2 sec den fazla ıyılesme olmustu hızlanmada.
Eger sendede max guc 6900 de ıse,devırı 300-400 ılerı tasımak kesınlıkle ıyı olucaktır...
Yenı cupra da olsaydı keske,Zekı senın kı guzel kıstas olur?
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş yalnız typer her viteste kafayı öne atması harika bileğine sağlık mehmet 👍🏻
Baska konularda nerde bu fk2 typer lar okadar alan oldu ne piste çıkan var nede rolling yapan diyen arkadaşları bu konuda göremedik.
Arka arkaya bastığınız zaman aracın şiştiğini idda eden vardı sizdede böyle birşey oldu mu?
Söylediğin stok type r ın pistte şiştiğinin ve 2 tur içinde stage 1 megane rs 225 kadar gittiğinin gerçeğini çürütmüyor, lakin konu o değil.
100-200km 5,64 idi -2 egimde. Stok 6,6-6,5 olmasi gerek...
Yeni stage-2 cuprayi geciyorsan helal olsun valla....
Zeki hizli cupra var mi bilinen?
Buarada A45 ile denedin mi,tabi yazilim vs olan?
Type r in cooler ciddi kucuk,isinmasinmasin da ne yapsin.....
Mehmetin araba 1 haftada net 3 boy hizlanmis, valla bravo mehmet o yanlislikla yaptigin methanol ayarimi neyse ise yaramis birazda ekstra yakit mevzularitebrikler kardesim.
Benim makinada artik bu ortamlara zayif gelmeye baslamis dun bikez daha anladim, istanbul parka devam ben bundan sonra.
TeamPASAOGLU
yaklasık 1 yıldır adam gibi deneme videoları izleyemiyorduk bu videolar iyi geldi yeni typerın stage2+ ayarında ne kadar gittigini görmüş olduk
uzman cem kardesim gönüllerin 1.simaşallah denemeye katılan herkese
oil cooler çıkmadı mı FK2 lere amma büyüttüler yağ ısınıyor diye
Arabacı Ağır japon..
Tesekkurlerbenım araç içi çekimleri var onda cok guzel vıdeolar var askımda vıdeolar Erel de o yukler sanırım bu akşam
Isınma ıle ılgılı ben Bahcesehırden kumburgaz tekrar Bahcesehır gazladım normaldı ısı degeerlerı fakat pist cok farklı fakat ben piste cıkmadan zaten gereklı onlemlerı alırım muhtemelen
Tesekkurler abi a45 denemedım varsa aslında denemk ısterım musaıt bı zamanda
Abı yalnıs olan meth ayarı bı oncekı seferdeydı bu sefer yakır ve meth ayarı daha uğraşılmıs sekıldeydı ahahaha ben sana verıcem sende kalsin araba bır hafta BS nın yanına yakısır FK2senınde ayagına saglık abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)