User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
195 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: SUS Type'R "deneme" FK2

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiler tanır. Hem yok mu k20 diyorsun hem de tarih veriyorsun. Haftaiçi bana uymaz. bugün çıkalım.
    Ahaahah o tarıh dundu dun gelsen olurdu bak gunler cok elbet olur ıkımızede musaıt bı gun
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon da gelsin hiç geçmedim cupra

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoları yeni izledim uzman Cem s3 olarak video hakkında şöyle diyim Cupranın sahibi en az 4-5 boy geçtim diyormuş yani öyle birşey yok neden abartıyoruz ? 2-3 boy geçildik zaten iyiki kendi videomu çekmişim ilk denemede debriyaj kaçırmasından devir saati dans ediyor bu gece atacağım videoları.Zaten ben aynı setupta daha önce geçmiştim biraz bu Cuprayı üstüne hybrid,ağırlık,4 çeker vs farkı gayet normal diye düşünüyorum 2-3 boy

Son olarak bonus video mehmetle olanda Profec low boostta kalmış Mehmet orda 10 boy geçti zaten bende fark olunca anladım Mehmetede söyledim zaten neyse videoları atınca konuşuruz,geçilmek dert değil ama ben Cupra gelceğini bilmiyorum olsaydı bitik debriyajla çıkmazdım aramızda diye bu şekilde çıktım ama yinede tebrikler geçmek geçmektir
    Team PAŞAOĞLU

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferik hondaya bendende gider swap vs. konu şenlensin limit 1000 kg.olsun ama aşağısı kaliteyi bozuyor.
    TeamPASAOGLU

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim makinada artik bu ortamlara zayif gelmeye baslamis dun bikez daha anladim, istanbul parka devam ben bundan sonra.
    Ha iyi oldu bu yoksa istanbulpark a çıkıcaktım senin İçin. Arabam ep3 CTR swaplık işim yok. gel bu gece sıkalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha iyi oldu bu yoksa istanbulpark a çıkıcaktım senin İçin. Arabam ep3 CTR swaplık işim yok. gel bu gece sıkalım
    dün nerdeydin sen okadar konu açıldı yazıldı bukadar deneme meraklısı adamsın bi ses edeydin beklerdik. bu hafta sonu deneme olmaz artık, h.içi olabilir.
    TeamPASAOGLU

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah tüm deneyen araçlara

Uzman geç şunları da S3 A3 piyasası artsın biraz
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah tüm deneyen araçlara

Uzman geç şunları da S3 A3 piyasası artsın biraz
    Kanka zaten gecememem gerekir ben tebrik ediyorum ama abartmaya gerek yok

Audi candir ya
    Team PAŞAOĞLU

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmetin araba 1 haftada net 3 boy hizlanmis, valla bravo mehmet o yanlislikla yaptigin methanol ayarimi neyse ise yaramis birazda ekstra yakit mevzulari tebrikler kardesim.
    Benim makinada artik bu ortamlara zayif gelmeye baslamis dun bikez daha anladim, istanbul parka devam ben bundan sonra.
    Ne zaman istersen yardımcı olurum İstanbul Park için süreyi geliştirelim artık. BS pistlerde daha bi güzel geliyor gözüme çok potansiyeli var daha orda.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İP icin banada yarrimci ol,bende isterim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne zaman istersen yardımcı olurum İstanbul Park için süreyi geliştirelim artık. BS pistlerde daha bi güzel geliyor gözüme çok potansiyeli var daha orda.
    dimi Zeki yaa. yazı atlatalım eylül-ekim çıkarız. Geçen kulağını çınlattık. Doğay gelmişti benim kuzen senin asker arkadaşın.
    TeamPASAOGLU

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İP icin banada yarrimci ol,bende isterim
    Abi sana tavsiyem önden çekişte rahat bırak bizi yeni bir araç alıp yorma seni geçmeye uğraşmayalım

dimi Zeki yaa. yazı atlatalım eylül-ekim çıkarız. Geçen kulağını çınlattık. Doğay gelmişti benim kuzen senin asker arkadaşın.
    Çok selam Doğay a bir ara toplanıp oturalım irtibatı kaybettim onla, az ızdırap olmadılar bize beraber

İst park için çalışırız hatta bir kaç seans alırsan bir seans yanında da çıkabilirim belki bir faydam dokunur. BS yi turbolarla deneyip yorma artık pistteki kabiliyetini dökelim birazda ortaya. İyi lastikle 22 nin altına ineri var setup muhteşem heralde atmosferik olupta önden çekişte bu potansiyelde araç yok şu an ist park için.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan ağlaklar hala aynı oram kapalıydı şuram şöyleydi ) şu ******lukları bırakmadığınız sürece kimseyi geçemiyceksiniz ))))

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu denemedeki Typer da neler var tam olarak?
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan ağlaklar hala aynı oram kapalıydı şuram şöyleydi ) şu ******lukları bırakmadığınız sürece kimseyi geçemiyceksiniz ))))
    kime diyorsun onu ?
    Team PAŞAOĞLU

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoları yeni izledim uzman Cem s3 olarak video hakkında şöyle diyim Cupranın sahibi en az 4-5 boy geçtim diyormuş yani öyle birşey yok neden abartıyoruz ? 2-3 boy geçildik zaten iyiki kendi videomu çekmişim ilk denemede debriyaj kaçırmasından devir saati dans ediyor bu gece atacağım videoları.Zaten ben aynı setupta daha önce geçmiştim biraz bu Cuprayı üstüne hybrid,ağırlık,4 çeker vs farkı gayet normal diye düşünüyorum 2-3 boy

Son olarak bonus video mehmetle olanda Profec low boostta kalmış Mehmet orda 10 boy geçti zaten bende fark olunca anladım Mehmetede söyledim zaten neyse videoları atınca konuşuruz,geçilmek dert değil ama ben Cupra gelceğini bilmiyorum olsaydı bitik debriyajla çıkmazdım aramızda diye bu şekilde çıktım ama yinede tebrikler geçmek geçmektir
    cem ben 4-5 diye yorum yapmam ama videoda olan ortada sende varsa video sende koy problem yok daha once gecmistim diyosun gectiginde arabanin basinc hortumu cikmisti hatta video cekip gonderdik sana inanin diye ama hala gecmistim diye soyluyosan oda dogrudur. farkindaysan ben gectim diye ne yorum yaptim nede konu actim ama video koymicamda demedim yada aramizda denicez diyede gelmedim gebzeden 110 km yol geldim denemek icin zevkine gelmedim heralde ben zaten mehmetle konusup denemek icin geldim zorlada deneyelim demedim sana ilk denemeden sonra debriyaj kaciriyo dedin eyvallah denemeyelim dedim sen israerl rampa asagi basalim dedin istersen videosu mevcut soylerken bunun ustune hala ben denemicektim debriyajim kaciriyo diye bahane etme lutfen debriyaji kaciran adam 4-5 kere denemez ilkinde kacirdiysa sikinti var derdin cekilirdin bende seni tebrik ederim ayagina saglik.
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sana tavsiyem önden çekişte rahat bırak bizi yeni bir araç alıp yorma seni geçmeye uğraşmayalım

Çok selam Doğay a bir ara toplanıp oturalım irtibatı kaybettim onla, az ızdırap olmadılar bize beraber

İst park için çalışırız hatta bir kaç seans alırsan bir seans yanında da çıkabilirim belki bir faydam dokunur. BS yi turbolarla deneyip yorma artık pistteki kabiliyetini dökelim birazda ortaya. İyi lastikle 22 nin altına ineri var setup muhteşem heralde atmosferik olupta önden çekişte bu potansiyelde araç yok şu an ist park için.
    Sandim ki ip ye giriste bu fahis ve adami enayi yerine koyan fiyatlarda yardimci olucaksin....
    Konu pist ise hepimiz ayni gemideyiz,her turlu yardima acigiz karsilikli,herzaman...
    Ama pist acilirsa alicagim onden ceker,baksana sikintidan Mehmet'e bende roll'a geleyim falan dedim

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fenalik gelmisti dizel corsalarin guvenlik paketli ies lerin dostca ! Denemelerinden. Sayfalarca suren rolling konularini ozlemisik

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebookta videolar dönüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)