videoları yeni izledim uzman Cem s3 olarakvideo hakkında şöyle diyim Cupranın sahibi en az 4-5 boy geçtim diyormuş yani öyle birşey yok neden abartıyoruz ? 2-3 boy geçildik zaten iyiki kendi videomu çekmişim ilk denemede debriyaj kaçırmasından devir saati dans ediyor bu gece atacağım videoları.Zaten ben aynı setupta daha önce geçmiştim biraz bu Cuprayı üstüne hybrid,ağırlık,4 çeker vs farkı gayet normal diye düşünüyorum 2-3 boy
Son olarak bonus video mehmetle olanda Profec low boostta kalmış Mehmet orda 10 boy geçti zaten bende fark olunca anladım Mehmetede söyledim zaten neyse videoları atınca konuşuruz,geçilmek dert değil ama ben Cupra gelceğini bilmiyorum olsaydı bitik debriyajla çıkmazdım aramızda diye bu şekilde çıktım ama yinede tebrikler geçmek geçmektir
Team PAŞAOĞLU
atmosferik hondaya bendende gider swap vs. konu şenlensinlimit 1000 kg.olsun ama aşağısı kaliteyi bozuyor.
TeamPASAOGLU
Maşallah tüm deneyen araçlara
Uzman geç şunları da S3 A3 piyasası artsın biraz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi sana tavsiyem önden çekişte rahat bırak bizi yeni bir araç alıp yorma seni geçmeye uğraşmayalım
Çok selam Doğay a bir ara toplanıp oturalım irtibatı kaybettim onla, az ızdırap olmadılar bize beraber![]()
İst park için çalışırız hatta bir kaç seans alırsan bir seans yanında da çıkabilirim belki bir faydam dokunur. BS yi turbolarla deneyip yorma artık pistteki kabiliyetini dökelim birazda ortaya. İyi lastikle 22 nin altına ineri var setup muhteşemheralde atmosferik olupta önden çekişte bu potansiyelde araç yok şu an ist park için.
ulan ağlaklar hala aynı oram kapalıydı şuram şöyleydi) şu ******lukları bırakmadığınız sürece kimseyi geçemiyceksiniz
))))
cem ben 4-5 diye yorum yapmam ama videoda olan ortada sende varsa video sende koy problem yok daha once gecmistim diyosun gectiginde arabanin basinc hortumu cikmisti hatta video cekip gonderdik sana inanin diye ama hala gecmistim diye soyluyosan oda dogrudur. farkindaysan ben gectim diye ne yorum yaptim nede konu actim ama video koymicamda demedim yada aramizda denicez diyede gelmedim gebzeden 110 km yol geldim denemek icin zevkine gelmedim heralde ben zaten mehmetle konusup denemek icin geldim zorlada deneyelim demedim sana ilk denemeden sonra debriyaj kaciriyo dedin eyvallah denemeyelim dedim sen israerl rampa asagi basalim dedin istersen videosu mevcut soylerken bunun ustune hala ben denemicektim debriyajim kaciriyo diye bahane etme lutfen debriyaji kaciran adam 4-5 kere denemez ilkinde kacirdiysa sikinti var derdin cekilirdin bende seni tebrik ederim ayagina saglik.
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
Sandim ki ip ye giriste bu fahis ve adami enayi yerine koyan fiyatlarda yardimci olucaksin....
Konu pist ise hepimiz ayni gemideyiz,her turlu yardima acigiz karsilikli,herzaman...
Ama pist acilirsa alicagim onden ceker,baksana sikintidan Mehmet'e bende roll'a geleyim falan dedim![]()
Fenalik gelmisti dizel corsalarin guvenlik paketli ies lerin dostca ! Denemelerinden. Sayfalarca suren rolling konularini ozlemisik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)