Okumadan imzalamam.....
Vergiler arttıkça daha fazla kaçak vergisiz mal türkiyeye giricektir çünkü arz talep bu doğrultuda gelişiceltir.. insanları eskisi gibi merdiven altı bavul ticareti ile kaçak mal getirtenlere yöneliceklerdir.. Bir ülke geçmişinden tarihinden hiç mi ders almaz.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
3 Kuruş gelirimiz ile 10 Kuruş vergi sistemi vatana millete hayırlı olsun, aç ve açıkta kalanlara Allah yardım etsin.
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Belki 10 kere yazıp sildim. Tez zamanda acı çekerek Hakkın Rahmetine kavuşurlar inşallah...
Ben de ödediğim vergilerin 1 kuruşunu dahi helal etmiyorum. Haram zıkkım olsun...
firmamızın araçlarında firmamızın ismi yazdıgı icin reklam parası isteniyor gayet ciddi ciddi reklam vergisi daha nediyimm
Ya anlamadığım bir şey var bu trt ne işe yarıyo da bu kadar vergilendirme yapılıyor ? Bilmediğimden soruyorum bana bütçesinden bi kârı var mı da vergi veriyorum trt adı altında ?
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Trt satılsın beyler ben devletin kasasına para girer
BiZim elektrik faturası cep telefonu tv hepsinin fiyatları düşer
Bir halta yaradığı yok ömrümüzü törpülüyor şerefsizler
Bu nedir ya elektrik faturasında trt payı neden var hala çözemedim
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
nationalda bu kıyamet senaryolarına göre hazırlananlar vardı preparer diye bir programda adamları hazırlıklarını gösteriyordu.
adamlar amerika gibi bir kıtada bile eğer düşündükleri yokluk kıtlık senaryosu gerçekleşirse terörist saldırı,3.dünya savaşı,gök taşı, devasal bir ekonomik kriz v.b merkezden elektrik su ve diğer ihtiyaçlarını takviye alamıycakları için öyle bir hazırlanmışlarki her şeyleri bedavaydı elektrik su aklınıza ne gelirse mutfak masrafları yakıtları.. gayette güzel malikanelerde yaşıyorlardı amerikan tarzı..
biz 2 oda 1 salonlarda 3 oda 1 salonlarda dünyaları ödüyoruz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Elektrik faturalarınızdan bile trt ye para ödüyorsunuz. Onlarından bu paraları nasıl kullandıklarını arkadaşlar önceki sayfada göstermiş ersin düzen gibi bi adama halkın paraları ile ayda 278 bin lira maaş vermek vatan hainliğidir başka bir açıklaması olamaz. Bandrolüde attırırlar tabi suriyelilerin maliyeti nasıl karşılancak çaldıkları yeter mi biraz da kürkleri yesin ama sana herşey müstahak Türkiyem sen bunu kendin seçtin bu kadar cahil bir millet haline gelmeseydin biraz olsun okusaydın lise mezunu hapis yatmış biri başında olamazdı o yüzden size herşey müstahak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)